Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Ne kadar bu şekilde kalıyor grafik var mı 😅
1732816128714.png

1833 bile görmüş bu arada priz fazla ölçer diye düşünüyordum ama ana sigorta faz da o arada 50 watt altını gösteriyordu. 2. klima kurulunca bunları görmeyiz daha. yüksek watt çekerken 1 saatte bir df giriyor zaten cihaz ama stabile bağlarsak 22ye ayarlarsak dfsiz devam ediyor. grafikteki alt kısımlardaki ince dibe vuran maviler df zamanları

Ekli dosyayı görüntüle 22076

1833 bile görmüş bu arada priz fazla ölçer diye düşünüyordum ama ana sigorta faz da o arada 50 watt altını gösteriyordu. 2. klima kurulunca bunları görmeyiz daha. yüksek watt çekerken 1 saatte bir df giriyor zaten cihaz ama stabile bağlarsak 22ye ayarlarsak dfsiz devam ediyor. grafikteki alt kısımlardaki ince dibe vuran maviler df zamanları
Bu klimanın gazı eksik olmasın bu kadar sık Defroz beni düşündürüyor 🤔

Bu klimanın gazı eksik olmasın bu kadar sık Defroz beni düşündürüyor 🤔
Gazlama surekli oldugu zaman df giriyor 22 set bide kapiyi kapatip alani 20m2 ye dusurunce 600w ustune cikmiyor 400 600 arasi takiliyor. M2den dolayi df ye giriyor cok denedim

Mesela 1. Gorselde kapi acik.ortalama 60m2
Screenshot_2024-11-28-21-05-51-608_com.android.chrome.jpg

2. Gorsel kapilar kapali 20m2
Screenshot_2024-11-28-21-06-06-109_com.android.chrome.jpg

İkisinde de set degeri 21 9dan sonra 23 e cikiyor uyku egrisi aktif.

Gazlama surekli oldugu zaman df giriyor 22 set bide kapiyi kapatip alani 20m2 ye dusurunce 600w ustune cikmiyor 400 600 arasi takiliyor. M2den dolayi df ye giriyor cok denedim

Mesela 1. Gorselde kapi acik.ortalama 60m2
Ekli dosyayı görüntüle 22078

2. Gorsel kapilar kapali 20m2
Ekli dosyayı görüntüle 22077

İkisinde de set degeri 21 9dan sonra 23 e cikiyor uyku egrisi aktif.
Havanın en soğuk olduğu saatlerde DF yaptığı sırada dış ünite üzerinde belirli bölgelerde karlanma oluyor mu? Takip edin derim.

ankara yenimahalle şuan güncel 1 derece gaz az olsa kaçak vs anlarım bide ısıtmasında vs problem yok 60 dereceleri görüyor üfleme
60⁰ leri gördüğünde devam ediyor mu? oradan geri dönüp 25⁰lere iniyor mu? Yinede DF çok gibi geldi bana 🫣

60⁰ leri gördüğünde devam ediyor mu? oradan geri dönüp 25⁰lere iniyor mu? Yinede DF çok gibi geldi bana 🫣
60 gördüğünde emiş 26 civarı oluyor üfleme düştüğü zaman min 38 görüyorum ozaman. 38 üflemeye düştüğü zaman çektiği watt ortalama 340 civarı oluyor ama kısa sürüyor dediğim gibi alan problemi var kairayı kurdurabilirsek daha net sonuçlar paylaşacağım :)

Ankara gibi biryerde df yapması çok normal
maksimumda çalıştığında kendini kısamadığı zaman df yapıyor ortalama 1 saatte bir artık yeter diyor dış ünite buzlanıyor ama alanı küçültürsem df hiç yapmıyor. 2 günlük gece raporu paylaştım tüm ayarlar aynı sadece alan birinde 60m2 diğerinde 20m2

Adem hocam. Merhaba. Midea extreme save aldim. Senin sayende. Öncelikle çok teşekkur ederim klima seçme konusunda büyük bir yükü benim üzerimden aldinız. O kadar iyi anlattinız ki bu klimayı benim için en iyisi bu klima oldu. Ama bir maruzatim var sana danışmak istedim. Klimamı salona koydurdum. Kumanda termostat olarak kullanımaya çalışıyorum. Kumandayi başka odaya getiriyorum. Sıcaklığı ayarliyorum o oda 23 derece istediğim sıcakliği 25 dereceye ayarlıyorum. Telefondan uygulamaya bakıyorum ve bu ayarlari görebiliyorum. 10 dakika sonra uygulamayı kontrol ettiğimde yaptiğim ayarlari kaybediyorum. Şöyle ki; İstediğim sıcaklik 25 sabit kalıyor. Ama anlik sıcaklık 28 dereceye çikıyor yani salonun sicakliğini gösteriyor. Yani kumandanin algilaği sicaklik değil, klimanin algiladığı sicakliğa geçiyor. Dolayısıyla kendini yavaşlatıyor. Sanki klima ile, termostat olarak kullanmaya çalıştığım kumanda ile bağlantı kesiliyor. Nedeni ne olabilir? LÜTFEN YARDIM EDİN. Siz böyle bir şey yaşadınız mi? Ne tavsiye edersiniz? Şimdiden çok tesekkur ederim.

Adem hocam. Merhaba. Midea extreme save aldim. Senin sayende. Öncelikle çok teşekkur ederim klima seçme konusunda büyük bir yükü benim üzerimden aldinız. O kadar iyi anlattinız ki bu klimayı benim için en iyisi bu klima oldu. Ama bir maruzatim var sana danışmak istedim. Klimamı salona koydurdum. Kumanda termostat olarak kullanımaya çalışıyorum. Kumandayi başka odaya getiriyorum. Sıcaklığı ayarliyorum o oda 23 derece istediğim sıcakliği 25 dereceye ayarlıyorum. Telefondan uygulamaya bakıyorum ve bu ayarlari görebiliyorum. 10 dakika sonra uygulamayı kontrol ettiğimde yaptiğim ayarlari kaybediyorum. Şöyle ki; İstediğim sıcaklik 25 sabit kalıyor. Ama anlik sıcaklık 28 dereceye çikıyor yani salonun sicakliğini gösteriyor. Yani kumandanin algilaği sicaklik değil, klimanin algiladığı sicakliğa geçiyor. Dolayısıyla kendini yavaşlatıyor. Sanki klima ile, termostat olarak kullanmaya çalıştığım kumanda ile bağlantı kesiliyor. Nedeni ne olabilir? LÜTFEN YARDIM EDİN. Siz böyle bir şey yaşadınız mi? Ne tavsiye edersiniz? Şimdiden çok tesekkur ederim.
Belirtmiş olduğunuz kullanımda kumandanın klima ile aynı odada ve klimaya bakacak şekilde yerleştirilmesi gerekiyor çünkü kızılötesi ile klimayla iletişim kuruyor. Bundan dolayı kumandayı farklı bir odaya koyduğunuzda haberleşemeyeceği için klima kendi üzerindeki sensörden çalışmaya devam edecektir.

daikin ankara servisleri sınıfta kaldı . Müşteri hizmetlerini arıyorum birilerine yönlendiriyor adamlar sistemden iptal ediyor. Şimdi birine daha aktardı o da 1 hafta süre veriyor hayırlısı bakalım kurulacak inşallah :)

daikin ankara servisleri sınıfta kaldı . Müşteri hizmetlerini arıyorum birilerine yönlendiriyor adamlar sistemden iptal ediyor. Şimdi birine daha aktardı o da 1 hafta süre veriyor hayırlısı bakalım kurulacak inşallah :)
Daikin öyle hocam, başından savar gibi hizmet veriyorlar. Geçen sene 2-3 hafta olmuş kaira kargoya bile verilmemiş, Daikin genel merkezden arayıp bana müşteri memnuniyet anketi yapıyorlar klimanızdan memnun musunuz diye :) Klima kargoya bile verilmedi haberiniz yok mu dedim:haha

Daikin öyle hocam, başından savar gibi hizmet veriyorlar. Geçen sene 2-3 hafta olmuş kaira kargoya bile verilmemiş, Daikin genel merkezden arayıp bana müşteri memnuniyet anketi yapıyorlar klimanızdan memnun musunuz diye :) Klima kargoya bile verilmedi haberiniz yok mu dedim:haha
valla kargoda kesinlikle haklarını yiyemem siparişten 2 gün sonra geldi hatta aslında gelmeden 1 gün önce bir servis aradı kurulum için ama adam borular hazır diyince öyle olmaz içinden çıkana ek yapmamız lazım ek m başı 1200 tl diye söyleyince ben iptal ettirdim :)

valla kargoda kesinlikle haklarını yiyemem siparişten 2 gün sonra geldi hatta aslında gelmeden 1 gün önce bir servis aradı kurulum için ama adam borular hazır diyince öyle olmaz içinden çıkana ek yapmamız lazım ek m başı 1200 tl diye söyleyince ben iptal ettirdim :)
Şimdi sizin boruyu kabul ettiler değil mi?

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri