Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

aynen öyle hazır borulu sistemleri nasıl kabul ediyorlarsa bunuda ettiler :)Yani etmemeleri için bir sebep yok borudan kaynaklı bir sorun olursa zaten hertürlü müşteriye kitliyorlar.
Gerçekten mi kendi monte ettiği kendi borusunu müşteriye nasıl kitliyorlar?:alala

daikin ankara servisleri sınıfta kaldı . Müşteri hizmetlerini arıyorum birilerine yönlendiriyor adamlar sistemden iptal ediyor. Şimdi birine daha aktardı o da 1 hafta süre veriyor hayırlısı bakalım kurulacak inşallah :)
Daikin'in Maraş servisiylede benim başım belada mal alma servis al oldu artık devir.
kafam rahata binerse burdada uzun uzun yazacağım.
yeni klima aldım Daikin aldım rezil bir yapılanması var klima yeni ama burnumdan geldi şu 1 haftadır.

Daikin'in Maraş servisiylede benim başım belada mal alma servis al oldu artık devir.
yeni klima aldım Daikin aldım rezil bir yapılanması var klima yeni ama burnumdan geldi şu 1 haftadır.
yani burdaki servislerde aslında ufacık dükkanlar hani trabzondaki midea bayisi paylaşılıyordu ya ondan hallice.

Aaaa hayırlı olsun kardeşim. Aldığın klima yerli üretim mi bilmiyorum ama burada yerli üretim klimaları eleştirirken yerli üretim bir klima almana şaşırdım doğrusu. 🤔
Japon markası olması kulağa hoş geliyor ama şahsi fikrim Vestel Beko neyse yerli üretim Daikin Mitsubishi de benim için birşey ifade etmiyor.

Neden böyle düşünüyorum dersen 1990 da Pioneer markası o yıllarda efsane ürünler üretti kalite inanılmaz önünde saygıyla eğitirsin daha sonra Tayvan üretimi Pioneer ürünler girdi piyasaya kalite vasat Tayvan üretimi ürünler nedeniyle Pioneer devri benim için bitti.

Günümüzde de durum değişmez ama orijinal Japon bir ürün aldıysan mükemmel bir tercih yapmışsın derim. 😁

Aaaa hayırlı olsun kardeşim. Aldığın klima yerli üretim mi bilmiyorum ama burada yerli üretim klimaları eleştirirken yerli üretim bir klima almana şaşırdım doğrusu. 🤔
Japon markası olması kulağa hoş geliyor ama şahsi fikrim Vestel Beko neyse yerli üretim Daikin Mitsubishi de benim için birşey ifade etmiyor.

Neden böyle düşünüyorum dersen 1990 da Pioneer markası o yıllarda efsane ürünler üretti kalite inanılmaz önünde saygıyla eğitirsin daha sonra Tayvan üretimi Pioneer ürünler girdi piyasaya kalite vasat Tayvan üretimi ürünler nedeniyle Pioneer devri benim için bitti.

Günümüzde de durum değişmez ama orijinal Japon bir ürün aldıysan mükemmel bir tercih yapmışsın derim. 😁
sağolasın abi 🙋
hendekte üretiliyormuş yani tr de 😀
al malın iyisini çek kaygısını oldu benim için.

klima konusunu kafam rahata binince tartışırız gerçekler ne ise onu yazarız.
şuan işte iç ünite ses sorunu üzerinde uğraşıyorum bakalım.

sağolasın abi 🙋
hendekte üretiliyormuş yani tr de 😀
al malın iyisini çek kaygısını oldu benim için.

klima konusunu kafam rahata binince tartışırız gerçekler ne ise onu yazarız.
şuan işte iç ünite ses sorunu üzerinde uğraşıyorum bakalım.

Çok büyük bir sıkıntı yok gibi sadece fan motoru sorunlu görünüyor fan motoru değiştirilir ama servis önemli tabi 🫣

Çok büyük bir sıkıntı yok gibi sadece fan motoru sorunlu görünüyor fan motoru değiştirilir ama servis önemli tabi 🫣
ama işte asıl sorun 3 günlük malı bana atölyeye çekelim bakalım diyor verirmiyim ben klimayı hiç.
belliki fabrikasyon bir pürüz var değiştirin dedim direkt.
aldığım satıcı h.b olunca servis ile satıcı arasında mekik dokuyacaz.
atölyeye giden mal kim bilir ne zaman gelir bu sırada benim ısınma sorunu olur hadi ufo yaktık diyelim.
ama 3 günlük ürün sonuçta hatalı gelmiş sökerken sorun takarken ayrı sorun içine ederler bırakırlar.

ama işte asıl sorun 3 günlük malı bana atölyeye çekelim bakalım diyor verirmiyim ben klimayı hiç.
belliki fabrikasyon bir pürüz var değiştirin dedim direkt.
aldığım satıcı h.b olunca servis ile satıcı arasında mekik dokuyacaz.
atölyeye giden mal kim bilir ne zaman gelir bu sırada benim ısınma sorunu olur hadi ufo yaktık diyelim.
ama 3 günlük ürün sonuçta hatalı gelmiş sökerken sorun takarken ayrı sorun içine ederler bırakırlar.
Maalesef bizim gibi hassas kullanıcılar bu durumda sinir stres tavan yapar. Senin işi @Adem Helvacı abi çözer Instagram yada X üzerinden bir video yeter aslında 😅
Ya fan motoru yada karşısındaki yatak ne diye klimayı götürecekler anlamadım. 🤔

Yok ben burada taşı @gölge46 ya fırlattım 😁
20241124_081151.jpg

Nasıl bir ses geliyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri