Evet 16 30 dan sonra ilk çalışana kadar kapalı kaldı sonra set 26 da devam set 16 iken fan %60 daFan 100 mü
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Evet 16 30 dan sonra ilk çalışana kadar kapalı kaldı sonra set 26 da devam set 16 iken fan %60 daFan 100 mü
Olsun hiç düşünmeden alırdım ben 52kya bişey çıksa illaki bi yol bulunurevet e-ticaret lerde 52 civarında bulunur ama işte ordan alıpta Allah etmeye üründe bir sorun olursa adamı meletiyorlar aradaki 20k farkı psikolojik olarak vermiş olabiliyorsun
( ha tâbi servisten servise fark eder )
ben alırken Maraş'taki yerel bayilere bizzat sordum nakit 63 k çektilerdi bana o sıralarda sitesinde 65 k civarıydı.
okadarını tabi ki sen bilirsinOlsun hiç düşünmeden alırdım ben 52kya bişey çıksa illaki bi yol bulunur
Günaydın herkese.
Gece 02 den itibaren 23⁰ set.
Dış ortam 7-8⁰ (şu an13⁰)
Emiş 26-27
Fan otomatik
Ekli dosyayı görüntüle 23629Ekli dosyayı görüntüle 23630
Evet bariz bir fark var. Sadece yalıtım geliyor aklımaEkli dosyayı görüntüle 23672
Bu Klima 23 Set Dış Ortam 11 Derece Olarak Belirtilmiş.
Sizin klimalarınız arasında neden bu kadar fark var aceba![]()
Bendede yalıtım yok ama seninki gibi dalgalı olmuyor baya oynak senin klimaGünaydın herkese.
Gece 02 den itibaren 23⁰ set.
Dış ortam 7-8⁰ (şu an13⁰)
Emiş 26-27
Fan otomatik
Ekli dosyayı görüntüle 23629Ekli dosyayı görüntüle 23630
19 m2Bendede yalıtım yok ama seninki gibi dalgalı olmuyor baya oynak senin klimaalanı ne kadardı
Alanı ideal ne fazla ne az o klima için ayarında . Neden o dalgalanma fazla oluyor, fan oto demişsin abi 60 70 yapsan durum değişir mi dalgalanma açısından çok inip çıkıyor
Dalgalanma hep oluyor ya üfleme düşünce . Sadece yüksek setlerde olmuyor.Alanı ideal ne fazla ne az o klima için ayarında . Neden o dalgalanma fazla oluyor, fan oto demişsin abi 60 70 yapsan durum değişir mi dalgalanma açısından çok inip çıkıyor
Hayırlı olsun güle güle kullanınız. Auto fanda kullanmanızı tavsiye ederim, ilk açılışta ses fazla gelebilir fakat iç ortam ısındıkça üfleme seside azalacaktır. Şahsen kullanan birisi olarak söyleyebilirimki gayet ekonomik ve dur kalk yapmadan çalışabilen nadir cihazlardandır.Herkese selamlar fujitsu ASEH14KGTG klimanın montajını Antalya iklimsa yıldırım klimadan Süleyman bey yaptı.1.5 saatlik bir kurulum oldu 15dk vakum yapıldı.Wifi özelliği kullanım dışı,İklimsa Antalya bölge müdünün söylediğine göre Japonya fujitsu ya bu sorunu bildirmişler,wifi özellik ve mobil app uygulamasını 3 ay sonra kullanabileceğim, bununda nedeni klimanın Türkiye sırbistan ve birkaç balkan ülkesinde yazılım kaynaklı sorunmuş.Amatörce çekilmiş foto ve youtube linklerini ekledim.Klima iç ünitesi ful fanda 26 derecede oldukça gürültülü çalışıyor,yarı fan da sessiz.Ben ses olarak memnun kalmadım telefonda desibel uygulamasında 68 db gördüm.Dış ünite iç üniteden daha sessiz bu arada
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın tecrübelerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyinHerkese selamlar fujitsu ASEH14KGTG klimanın montajını Antalya iklimsa yıldırım klimadan Süleyman bey yaptı.1.5 saatlik bir kurulum oldu 15dk vakum yapıldı.Wifi özelliği kullanım dışı,İklimsa Antalya bölge müdünün söylediğine göre Japonya fujitsu ya bu sorunu bildirmişler,wifi özellik ve mobil app uygulamasını 3 ay sonra kullanabileceğim, bununda nedeni klimanın Türkiye sırbistan ve birkaç balkan ülkesinde yazılım kaynaklı sorunmuş.Amatörce çekilmiş foto ve youtube linklerini ekledim.Klima iç ünitesi ful fanda 26 derecede oldukça gürültülü çalışıyor,yarı fan da sessiz.Ben ses olarak memnun kalmadım telefonda desibel uygulamasında 68 db gördüm.Dış ünite iç üniteden daha sessiz bu arada
Zalım G-Tec17 oda sıcaklığı 26 set oto fan ile başlayıp set değerine 0.5 derece yaklaştıktan sonra %60 fan ile devam eden tüketim grafiği.
Ekli dosyayı görüntüle 23709
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.