Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Uzun araştırma sürecinden sonra bugün itibariyle 1+1 açık mutfak daire için İzmir Kaya gruptan xtreme save 12000 btu modelini aldım. Burada da fikir sormuştum sonrasında da bir çok konu başlığını okuyup buna karar verdim.Fikir veren ustalarımıza ve kullanıcılara teşekkürler. Umarım keşke daha uygun bir şey alsaydım diye pişman olmam. Ülke şartları yüzünden çalışan kesim olarak bir ürün alana kadar kırk takla atıyoruz. Neredeyse bir aylık maaşımı klimaya bağladım bir ay sadece klima için çalışacağım :) ama sonuçta alabildik buna da şükür diyelim
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın 12000 BTU Xtreme kronik sorunları olmayan tüketim konusunda başarılı fiyat performans ürünüdür pişman etmeyeceğini düşünüyorum. 😃

Dış ortam kaç derece iken defrost yapıyor klimalar ? -6 derece görmüş dün burası fakat defrost yapmamış hiç sabaha kadar bendeki klima. Bende merak ettim bir yapsada sesini dinlesem diye ama hiç rast gelmedim daha.
o iş klimaya,ortama ve havanın şartlarına göre değişir abi
bendede -6 ' ydı ama hissedilen -11 12 civarındaydı.
bunu net olarak söylemek mümkün değil bence :alala
yine tâbiki üstadlar daha iyi bilir sevgili @Adem Helvacı Adem babaya soralım bakalım bu defrost olayını nasıl yorumlar.

Merhaba, Midea Xtreme Save 12.000 btu' nun iç unite olculeri nedir acaba?
4hzi9-kzzdq.webp

Merhaba, Midea Extreme Save 12.000 alarak aranıza katılmak istiyorum.İstanbul anadolu yakasında yakınımdaki 4 bayiyi aradım en düşük 34.5 peşin fiyatı alabildim forumda 30k'ya alanlar olmuş diye gördüm.Bu fiyattan bulabileceğim bir bayii bildiğiniz var mıdır?

Merhaba, Midea Extreme Save 12.000 alarak aranıza katılmak istiyorum.İstanbul anadolu yakasında yakınımdaki 4 bayiyi aradım en düşük 34.5 peşin fiyatı alabildim forumda 30k'ya alanlar olmuş diye gördüm.Bu fiyattan bulabileceğim bir bayii bildiğiniz var mıdır?
Bu ''Fiyat'' konusundaki tutarsızlık bir süre devam edecek olmakla birlikte belli ki 2025 yazında da YİNE Midea nın başına dert olacak.
33449TL olanb liste satış fiyatı 40800TL olarak belirlendikten sonra liste yayınlanır yayınlanmaz fiyatları 40800 yapan da oldu, eski fiyattan satan da oldu, eski fiyat üzerinden indirim yapan da oldu, montaj hariç 25000tl ye kadar ürün satan da oldu.

Bu klimanın bana göre şu an ederi 32 35K aralığıdır. 25 28K dolaylarında o şu bu hariç diye satılan klimaları satın alanların hep bir dert yaşadığını gördük o nedenle 2-3 fazla verin ve lütfen satanın aynı zamnada TAKAN olması konusuna dikkat edin.

Bu ''Fiyat'' konusundaki tutarsızlık bir süre devam edecek olmakla birlikte belli ki 2025 yazında da YİNE Midea nın başına dert olacak.
33449TL olanb liste satış fiyatı 40800TL olarak belirlendikten sonra liste yayınlanır yayınlanmaz fiyatları 40800 yapan da oldu, eski fiyattan satan da oldu, eski fiyat üzerinden indirim yapan da oldu, montaj hariç 25000tl ye kadar ürün satan da oldu.

Bu klimanın bana göre şu an ederi 32 35K aralığıdır. 25 28K dolaylarında o şu bu hariç diye satılan klimaları satın alanların hep bir dert yaşadığını gördük o nedenle 2-3 fazla verin ve lütfen satanın aynı zamnada TAKAN olması konusuna dikkat edin.
liste fiyatlarina nasil ulasabilirim?
12'lik midea all easy pro icin nakit 40- taksitli 45 gibi fiyatlar aldim

Öncelikle hayırlı ramazanlar. İnanlar için oruç ve ibadetlerinizi Allah kabul etsin. Bugün klimanın montajı yapıldı. Buradan İzmir Kaya Grup Midea servis ve bayisine verdikleri hizmetten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bu işlerden hiç anlamam ancak dört dörtlük bir çalışma yapıldı. Cihazın da benim isteklerime fazlasıyla yeteceğini düşünüyorum. Tabiki de bu firmayı buradan tanıtan @Adem Helvacı ustama da fikir veren diğer forum üyelerine de teşekkür ediyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_5707.webp
    IMG_5707.webp
    43.1 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_5709.webp
    IMG_5709.webp
    221.6 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_5708.webp
    IMG_5708.webp
    262.2 KB · Görüntüleme: 65
Öncelikle hayırlı ramazanlar. İnanlar için oruç ve ibadetlerinizi Allah kabul etsin. Bugün klimanın montajı yapıldı. Buradan İzmir Kaya Grup Midea servis ve bayisine verdikleri hizmetten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bu işlerden hiç anlamam ancak dört dörtlük bir çalışma yapıldı. Cihazın da benim isteklerime fazlasıyla yeteceğini düşünüyorum. Tabiki de bu firmayı buradan tanıtan @Adem Helvacı ustama da fikir veren diğer forum üyelerine de teşekkür ediyorum.
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanınız.
Her şey iyi güzel hoşta o kabloları neden öyle bağlamışlar anlamak mümkün değil.
midea.webp

Merhaba @Adem Helvacı hocam ve bu forumdaki bilgili kullanicilar sayesinde Midea Xtreme Save 12k btu klima sahibi oldum. Benzer sorular sorulduysa affola ve ilgili cevaplara yonlendirirseniz simdiden tesekkur ederim:

Klima montaji oncesi elektrik hattıni cektirecegim. Bunun icin cekilecek hattin ilk etapta mevcut bir prizden (tv, modem ve laptop sarji icin kullaniyorum) olmasi dusunuldu ama internette yaptigim arastirmada:

Sigorta kutusundan klimaya ayri bir linye cekilmesi gerektigi, kullanilacak kablonun 3x2.5 antigron kablo olmasi ve 16 amper sigorta olmasi gerekliligi ön olana cikiyor. Sizlerin onerisi ve/veya yönlendirmesi olur mu?

Bu konu; cagiracagim elektrikcinin bilmesi gereken bir konu ama gunumuzde nitelikli "ustaya" denk gelmek zor. Cesitli ornekler bu forumda da bayagi var. Usta kendi kafasina gore yaparsa sonrasinda farkli sorunlar yasamaktan cekiniyorum. :)

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.odadaki boruları gizlediğiniz boru kanalını nereden temin edebilirim?sizin nazarınızda bilgisi olan bütün arkadaşlara iletmiş olayım sorumu😀

Hocam bu benim de gözüme takıldı sonradan evet baya bir ek falan yaptılar o şekilde kalmış. Bunları ben tamir bandıyla kaptsam sorun olur mu acaba?
Su almaz ise sorun olmaz, ben sizin yerinizde olsam ek olan kabloyu komple yeniden eksiz olarak yaptırırdım.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.odadaki boruları gizlediğiniz boru kanalını nereden temin edebilirim?sizin nazarınızda bilgisi olan bütün arkadaşlara iletmiş olayım sorumu😀
Bazı elektrikçiler'de satılıyor hocam. İnternettende bulabilirsiniz ayriyeten.

Benimde bugün iki klima montajim tamamlandi. İsmail Bey ve ekibi aracılığıyla Midea Xtreme

12btu salon için iç ünitenin yeriyle ilgili çok fazla yorum kabul etmiyorum seçeneğim yoktu :)

Birde yatak odası için 9btu

Ekli dosyalar

• IMG_20250301_174823.webp
    IMG_20250301_174823.webp
    124.3 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20250301_174811.webp
    IMG_20250301_174811.webp
    118.7 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20250301_174800.webp
    IMG_20250301_174800.webp
    28.5 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20250301_174709.webp
    IMG_20250301_174709.webp
    218.9 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20250301_174623.webp
    IMG_20250301_174623.webp
    320.7 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20250301_174606.webp
    IMG_20250301_174606.webp
    21.8 KB · Görüntüleme: 68
Benimde bugün iki klima montajim tamamlandi. İsmail Bey ve ekibi aracılığıyla Midea Xtreme

12btu salon için iç ünitenin yeriyle ilgili çok fazla yorum kabul etmiyorum seçeneğim yoktu :)

Birde yatak odası için 9btu
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanınız, yorum istememişsiniz fakat merak ettim o dış ünite nasıl hava alacak arkası boru dolmuş 🤔

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri