idare et reis Türkçe dublaj dosyalarım hasarlıŞamandradır ooo![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
idare et reis Türkçe dublaj dosyalarım hasarlıŞamandradır ooo![]()
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın 12000 BTU Xtreme kronik sorunları olmayan tüketim konusunda başarılı fiyat performans ürünüdür pişman etmeyeceğini düşünüyorum.Uzun araştırma sürecinden sonra bugün itibariyle 1+1 açık mutfak daire için İzmir Kaya gruptan xtreme save 12000 btu modelini aldım. Burada da fikir sormuştum sonrasında da bir çok konu başlığını okuyup buna karar verdim.Fikir veren ustalarımıza ve kullanıcılara teşekkürler. Umarım keşke daha uygun bir şey alsaydım diye pişman olmam. Ülke şartları yüzünden çalışan kesim olarak bir ürün alana kadar kırk takla atıyoruz. Neredeyse bir aylık maaşımı klimaya bağladım bir ay sadece klima için çalışacağımama sonuçta alabildik buna da şükür diyelim
o iş klimaya,ortama ve havanın şartlarına göre değişir abiDış ortam kaç derece iken defrost yapıyor klimalar ? -6 derece görmüş dün burası fakat defrost yapmamış hiç sabaha kadar bendeki klima. Bende merak ettim bir yapsada sesini dinlesem diye ama hiç rast gelmedim daha.
@Senior aynen birde böyle bir durumda var yeri geliyor klimalar normal hava şartlarındada küçük Ufak tefek df yapıyor.Soğuk olmasada defros yapabiliyor havadaki nem bile etkiliyor![]()
Merhaba, Midea Xtreme Save 12.000 btu' nun iç unite olculeri nedir acaba?
Bu ''Fiyat'' konusundaki tutarsızlık bir süre devam edecek olmakla birlikte belli ki 2025 yazında da YİNE Midea nın başına dert olacak.Merhaba, Midea Extreme Save 12.000 alarak aranıza katılmak istiyorum.İstanbul anadolu yakasında yakınımdaki 4 bayiyi aradım en düşük 34.5 peşin fiyatı alabildim forumda 30k'ya alanlar olmuş diye gördüm.Bu fiyattan bulabileceğim bir bayii bildiğiniz var mıdır?
liste fiyatlarina nasil ulasabilirim?Bu ''Fiyat'' konusundaki tutarsızlık bir süre devam edecek olmakla birlikte belli ki 2025 yazında da YİNE Midea nın başına dert olacak.
33449TL olanb liste satış fiyatı 40800TL olarak belirlendikten sonra liste yayınlanır yayınlanmaz fiyatları 40800 yapan da oldu, eski fiyattan satan da oldu, eski fiyat üzerinden indirim yapan da oldu, montaj hariç 25000tl ye kadar ürün satan da oldu.
Bu klimanın bana göre şu an ederi 32 35K aralığıdır. 25 28K dolaylarında o şu bu hariç diye satılan klimaları satın alanların hep bir dert yaşadığını gördük o nedenle 2-3 fazla verin ve lütfen satanın aynı zamnada TAKAN olması konusuna dikkat edin.
liste fiyatlarina nasil ulasabilirim?
12'lik midea all easy pro icin nakit 40- taksitli 45 gibi fiyatlar aldim
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanınız.Öncelikle hayırlı ramazanlar. İnanlar için oruç ve ibadetlerinizi Allah kabul etsin. Bugün klimanın montajı yapıldı. Buradan İzmir Kaya Grup Midea servis ve bayisine verdikleri hizmetten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bu işlerden hiç anlamam ancak dört dörtlük bir çalışma yapıldı. Cihazın da benim isteklerime fazlasıyla yeteceğini düşünüyorum. Tabiki de bu firmayı buradan tanıtan @Adem Helvacı ustama da fikir veren diğer forum üyelerine de teşekkür ediyorum.
Hocam bu benim de gözüme takıldı sonradan evet baya bir ek falan yaptılar o şekilde kalmış. Bunları ben tamir bandıyla kaptsam sorun olur mu acaba?Hayırlı olsun güzel günlerde kullanınız.
Her şey iyi güzel hoşta o kabloları neden öyle bağlamışlar anlamak mümkün değil.
Ekli dosyayı görüntüle 24602
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.odadaki boruları gizlediğiniz boru kanalını nereden temin edebilirim?sizin nazarınızda bilgisi olan bütün arkadaşlara iletmiş olayım sorumuÖncelikle hayırlı ramazanlar. İnanlar için oruç ve ibadetlerinizi Allah kabul etsin. Bugün klimanın montajı yapıldı. Buradan İzmir Kaya Grup Midea servis ve bayisine verdikleri hizmetten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bu işlerden hiç anlamam ancak dört dörtlük bir çalışma yapıldı. Cihazın da benim isteklerime fazlasıyla yeteceğini düşünüyorum. Tabiki de bu firmayı buradan tanıtan @Adem Helvacı ustama da fikir veren diğer forum üyelerine de teşekkür ediyorum.
Su almaz ise sorun olmaz, ben sizin yerinizde olsam ek olan kabloyu komple yeniden eksiz olarak yaptırırdım.Hocam bu benim de gözüme takıldı sonradan evet baya bir ek falan yaptılar o şekilde kalmış. Bunları ben tamir bandıyla kaptsam sorun olur mu acaba?
Bazı elektrikçiler'de satılıyor hocam. İnternettende bulabilirsiniz ayriyeten.Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.odadaki boruları gizlediğiniz boru kanalını nereden temin edebilirim?sizin nazarınızda bilgisi olan bütün arkadaşlara iletmiş olayım sorumu![]()
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanınız, yorum istememişsiniz fakat merak ettim o dış ünite nasıl hava alacak arkası boru dolmuşBenimde bugün iki klima montajim tamamlandi. İsmail Bey ve ekibi aracılığıyla Midea Xtreme
12btu salon için iç ünitenin yeriyle ilgili çok fazla yorum kabul etmiyorum seçeneğim yoktu
Birde yatak odası için 9btu
Yorum iç ünite için istemedim başka yer yok diye. Yalnız sordugumda hava için alan yeterli dendi.Hayırlı olsun güzel günlerde kullanınız, yorum istememişsiniz fakat merak ettim o dış ünite nasıl hava alacak arkası boru dolmuş![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.