Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Herkes üfleme sıcaklığı falan ölçmüş bir de ben ölçeyim dedim ? arcelik 12325 klima 25 derece ayarli 35 36 derece ufleme anlik tuketim 0.3 kw gösteriyordu. Sabah en son ölçtüğumde ise 31 32 derece 0.1 kw anlık tüketim gosteriyordu. Tabi bu üfleme serin üflüyor hissi veriyor bana ama böyle kısmasi iyi olarak degerlendirilebilir mi acaba.
Tabiki iyi klima istenilen sıcaklığa geldiğinde kendini kısarak ekonomi yapmaya çalışıyor. Bu değerleri resim olarak paylaşırsanız seviniriz.

Tabiki iyi klima istenilen sıcaklığa geldiğinde kendini kısarak ekonomi yapmaya çalışıyor. Bu değerleri resim olarak paylaşırsanız seviniriz.
Tabi ki bir daha ölçüm yaptığımda paylaşırım. 0.1 i cok nadir gördüm ama genelde kıstigi zaman kendini 0.2 görüyorum. Tabi bu üstünde gösterdiği ne kadar doğru onu bilmiyorum.

Israrla bizim buralarda 12bin iş yapmaz diyorsunuz bu nedenden bayinin teklifine itiraz etmemiş olabilir misiniz? Bayide buna istinaden 24binlik klimayı rahat rahat takmış olabilir. Ben klimalar üzerinde yeni bilgi sahibi oluyorum bilgi birikimim olmadan bile 25m² bir alana koşulları ne olursa olsun 24bin BTU klima takmalarına müsade etmezdim.
Takıldı artık yapacak birşey yok. Bize suanlik yetiyor. Bizi ısıtsın kış gününde hasta etmesin de biz birşey istemiyoruz. Sadece yakıtı çok yüksek. Saatteort. 1.33 kw tüketiyor. Bu da bize akıl kârı oldu. Bundan sonra her servis ve bayinin dediğine inanmamak. Hatta daha 3 hafta önce legendera yı alırken satın aldığım bayii hocam senin orası çok yüksek ve aşırı derece de çok soğuk bu yüzden 18 lik takalım dediler ve taktılar. Haa 12lik yeterlimiydi evet yeterli gelirdi. Koskoca servis beni bu yönde ilerletti. Adem başkanın da görüşüyle 18 lik taktirdik. Memnun muyum? Elbette . Yakıtı nasil? Kendini 90w lara kadar kısıyor 90w larda 28° üfleme yapıyor. Daha ne olsun ki? Yeter bize

Takıldı artık yapacak birşey yok. Bize suanlik yetiyor. Bizi ısıtsın kış gününde hasta etmesin de biz birşey istemiyoruz. Sadece yakıtı çok yüksek. Saatteort. 1.33 kw tüketiyor. Bu da bize akıl kârı oldu. Bundan sonra her servis ve bayinin dediğine inanmamak. Hatta daha 3 hafta önce legendera yı alırken satın aldığım bayii hocam senin orası çok yüksek ve aşırı derece de çok soğuk bu yüzden 18 lik takalım dediler ve taktılar. Haa 12lik yeterlimiydi evet yeterli gelirdi. Koskoca servis beni bu yönde ilerletti. Adem başkanın da görüşüyle 18 lik taktirdik. Memnun muyum? Elbette . Yakıtı nasil? Kendini 90w lara kadar kısıyor 90w larda 28° üfleme yapıyor. Daha ne olsun ki? Yeter bize
Resimleri paylaşalım nekadar 90w larda kalıyor bakalım tecrübe edelim. ?

@İRFAN abi Mitsubishi Aletiriğin sensör konumunu soruyodum sana ya buldum ?

Ekli dosyalar

• IMG_20231229_141254.jpg
    IMG_20231229_141254.jpg
    27.6 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20231229_141310.jpg
    IMG_20231229_141310.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 19
Israrla bizim buralarda 12bin iş yapmaz diyorsunuz bu nedenden bayinin teklifine itiraz etmemiş olabilir misiniz? Bayide buna istinaden 24binlik klimayı rahat rahat takmış olabilir. Ben klimalar üzerinde yeni bilgi sahibi oluyorum bilgi birikimim olmadan bile 25m² bir alana koşulları ne olursa olsun 24bin BTU klima takmalarına müsade etmezdim.
Tamam üstad sen ne diyorsan O. Ben birşey demiyorum artık. :):)

İçeride nasıl duruyorsunuz 590w larda iken sanki serin esiyor gibi.İçerisini de set olan 25 derecede gösteriyor.
İçeri fırın abi ? yani bize göre iyi set 26 şuan
Hava 5 e düştü kontrol tamamen klimada beni hisset kullanmıyorum.
İçeride nasıl derken serinmi üflüyor acaba demek istedin abi orasını anlamadım ?

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri