Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

İçeri fırın abi ? yani bize göre iyi set 26 şuan
Hava 5 e düştü kontrol tamamen klimada beni hisset kullanmıyorum.
İçeride nasıl derken serinmi üflüyor acaba demek istedin abi orasını anlamadım ?
Dışardan odaya girince baya sıcak hissediliyor ancak içerde bir süre vakit geçrirince üfleme ile içeri serin gibi gelmeye başlıyor.
Evet serin mi üflüyor dedim.
Çüngü durgun havanın hissettirdiği ile aynı sıcaklıktaki esintinin hissettirdiği farklı

Benim 12bin 33⁰ ye kadar kısıyor 18bin 38⁰ ye kadar kısıyor burada kaç watt tüketim yaptığını göremiyorum. ? Daha net ölçümler için termometre aldım bu gidişle elektrik tüketimi içinde bir cihaz alacağım sanırım. ?
Termometreler kampanyalı düşünürsen.

Dışardan odaya girince baya sıcak hissediliyor ancak içerde bir süre vakit geçrirince üfleme ile içeri serin gibi gelmeye başlıyor.
Çüngü durgun havanın hissettirdiği ile aynı sıcaklıktaki esintinin hissettirdiği farklı
Doğrudur abi ben üfleme ısısını ölçmek ten usandım valla totalde odadaki derecelere bakıyorum şuan tv hizası 27.1
Oturma hizası 26.2
Tabanada kumanda yı koyup baktım 25

23 set 36⁰ üfleme 23.5 infrared ortam sabit derece 24.6 termostat yapmadan devam. Sizinki kaç derece üflüyor bakma imkanı yok mu?

Ekli dosyalar

• IMG_20231230_005853.jpg
    IMG_20231230_005853.jpg
    38.7 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_20231230_005736.jpg
    IMG_20231230_005736.jpg
    90.5 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_20231230_005536_Burst01.jpg
    IMG_20231230_005536_Burst01.jpg
    39.9 KB · Görüntüleme: 16
Kardeşim hamam mı işletiyorsun ?
Gurk yatırdım abi tavukları ??
yatarken düşürürüm hele dursun ?
Normal şartlarda faaliyet halinde oda iyide gece yatarken düşürüyorum kapıda sürekli kapalı olunca ozaman hamam olur yatılmaz
Ama gündüz yada akşam kapı sık sık kapanıp açılınca dengeliyor soba gibi düşün benim klimayı odanın dışarısı 17° şuan evde tek oda ısınıyor oda klimalı oda?

@İRFAN abi sen ifeel açık ken mi bu şekilde işliyor şartlar

Gurk yatırdım abi tavukları ??
yatarken düşürürüm hele dursun ?
Normal şartlarda faaliyet halinde oda iyide gece yatarken düşürüyorum kapıda sürekli kapalı olunca ozaman hamam olur yatılmaz
Ama gündüz yada akşam kapı sık sık kapanıp açılınca dengeliyor soba gibi düşün benim klimayı odanın dışarısı 17° şuan evde tek oda ısınıyor oda klimalı oda?
Tahmin edebiliyorum kardeşim bende üst katta klima yoktu Ekim ayı 16.5⁰ olduğunu görmüştüm buralar geceleri iyi soğuk yapıyor. Ben bu evi bu iki klima ile iyi ısıtıyorum @Adem Helvacı abi gelince anlatmak istediğimi canlı görecek. ?

Son düzenleme:
Tahmin edebiliyorum kardeşim üst katta klima yoktu bende 16.5⁰ olduğunu görmüştüm Ekim ayında buralar geceleri iyi soğuk yapıyor. Ben yine bu evi bu iki klima ile iyi ısıtıyorum @Adem Helvacı abi gelince anlatmak istediğimi canlı görecek. ?
Valla abi harbidende öyle sert zamanlarda 14° görüyor mutfağa falan elektrik li ısıtıcı koydum termosifon da biryandan çabalıyor vay anam vay ?
Şebeke suyunun soğukluğu ayrı bir cabası zaten termonun
Az kaldı az evden kurtulacam inşallah işler yolunda giderse inşallah herşey düzelecek ben burda kendimi boşa heba ediyorum güzel bir yer bulursam değiştireceğim ?

Valla abi harbidende öyle sert zamanlarda 14° görüyor mutfağa falan elektrik li ısıtıcı koydum termosifon da biryandan çabalıyor vay anam vay ?
Az kaldı az evden kurtulacam inşallah işler yolunda giderse inşallah herşey düzelecek ben burda kendimi boşa heba ediyorum güzel bir yer bulursam değiştireceğim ?
İnşallah kardeşim bu devirde zor işler Allah kolaylık versin ?

Kardeşim hamam mı işletiyorsun ?
Abi o değilde bi 10dk ifeel deneyim dedim gerçekten hamam oldu
Bıraksam acaba kaç dereceyi bulurdu dur bunu birgün atlet ile denemem lazım?
Tabi kimse yokken olmalı kovulurum :kiskis

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-12-30-01-25-49-43_ffcbf0a849eb2d1a437fc62150eff770.jpg
    Screenshot_2023-12-30-01-25-49-43_ffcbf0a849eb2d1a437fc62150eff770.jpg
    29.4 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20231230_012600.jpg
    IMG_20231230_012600.jpg
    39.3 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Resimleri paylaşalım nekadar 90w larda kalıyor bakalım tecrübe edelim. ?

Toplam günlük 27kw - 2 kW genel kullanım desek 24 saatte 30000btu için 25kw ? ortalama saatte 1041w çift tabanca ?
dışarısı -1 ° gösteriyor arabadan teyit ettim. Araba bırandanın içinde olmasına rağmen 1 derece gösteriyor. 18 lik legendera nin günlük tüketimi 9.6 kwh. 20 günlük tüketimi 178 kwh. 20 gün içerisinde hava durumu değişkenlik gösterdiği için günlük tüketimi de değişkendi.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20231230-072451_Gallery.jpg
    Screenshot_20231230-072451_Gallery.jpg
    39.8 KB · Görüntüleme: 12
Resimleri paylaşalım nekadar 90w larda kalıyor bakalım tecrübe edelim. ?

İçeri fırın abi ? yani bize göre iyi set 26 şuan
Hava 5 e düştü kontrol tamamen klimada beni hisset kullanmıyorum.
İçeride nasıl derken serinmi üflüyor acaba demek istedin abi orasını anlamadım ?
Ben legendera da 23 setten yukarısını kullanamıyorum ateş üflüyor sanki. Dışarısı -1° ce. Arabadan teyit ettim araba birandanin içinde olmasına rağmen +1° gösteriyor. Anlık tüketim 0,280w sabit

Benim mutfakta bazen 5° lere düşüyor. An itibariyle hassas sıcaklık ölçerim 10° gösteriyor. Mutfağı. İyi bir yere taşın bari. Mantolama lı 2. Kat olan O zaman da 12 lik legendera 'nı da alırsın . Ondan sonra deme keyfine

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri