Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Site yanlış yazmış olabilir bir sayfada bu modelin avap üzerinde sarı bir kaplama olduğunu gösteriyordu değerler hep aynı. O nedenden kapağı kaldırmasını istedim arkadaştan ama oda net bir fotoğraf olmamış. 🙂
Şimdi ben @Adem Helvacı hocamın tüketiğim değerlerini gördüğüm için xtreme save aldım ama bana gelen ürün aynısı değil. Sizce ne yapmalıyım üst model olduğu için oturup susayayım mı yoksa iade mi isteyim. Ego modelinden neyi farklı

Ekli dosyalar

• CBFF7748-A9ED-4A26-868E-4941B6FA5E9D.jpeg
    CBFF7748-A9ED-4A26-868E-4941B6FA5E9D.jpeg
    96.1 KB · Görüntüleme: 15
Şimdi ben @Adem Helvacı hocamın tüketiğim değerlerini gördüğüm için xtreme save aldım ama bana gelen ürün aynısı değil. Sizce ne yapmalıyım üst model olduğu için oturup susayayım mı yoksa iade mi isteyim. Ego modelinden neyi farklı
Benim gözlemlediğim bir fark yok kafanıza takılacak bir durum değil isim eko yerine Masugba yazılmış.

Abiler merhaba. 12000 BTU MSAGBU. sizin deyiminizle xtreme save yeni kullanıcısıyım :) mersinde bu aylardaki kullanımda en uygun tüketimi yakalamam için kaç derece kullanlamalı fanı kaçta tutmalıyım beni takip et özelliği açık mı olmalı kapalı mı. Çok soru var biliyorum ama anlatırsanız sevinirim :)

Abiler merhaba. 12000 BTU MSAGBU. sizin deyiminizle xtreme save yeni kullanıcısıyım :) mersinde bu aylardaki kullanımda en uygun tüketimi yakalamam için kaç derece kullanlamalı fanı kaçta tutmalıyım beni takip et özelliği açık mı olmalı kapalı mı. Çok soru var biliyorum ama anlatırsanız sevinirim :)
Mersin le antalya arasında pek fark yok ben 25 derecede kullaniyorum. Gayet yeterli benim açımdan. Fan tüketimi minimum da tutmaya etken olduğu için sizi rahatsız etmeyecek şekilde yüksek tutmaya çalışın. Gece bulunduğu yerde uyuyacaksaniz (uyurken) otomatikte tutabilirsiniz.

Isıtma için 27° set değerine kadar dönüp dolaşıp 360w lara kadar kısıyor ha tabi hava durumuna ve yalıtıma göre değişiklik gösterebilir bu durum hava eskilerde olduğu zaman üfleme ısısını sürekli yükseltecektir yani her koşulda değişir bence siz kendinize belirli bir set derece bulun klima size ayak uydursun kısma konusunda sorun yok klimaya verin odunu çalışsın 🙂

Isıtma için 27° set değerine kadar dönüp dolaşıp 360w lara kadar kısıyor ha tabi hava durumuna ve yalıtıma göre değişiklik gösterebilir bu durum hava eskilerde olduğu zaman üfleme ısısını sürekli yükseltecektir yani her koşulda değişir bence siz kendinize belirli bir set derece bulun klima size ayak uydursun kısma konusunda sorun yok klimaya verin odunu çalışsın 🙂
Fanın tüketime etkisi nedir çok açarsam da soğuk üflüyor gibi oluyor :)

Fanın tüketime etkisi nedir çok açarsam da soğuk üflüyor gibi oluyor :)
Klima çalışırken mi öyle his veriyor termostat yapınca mı?
Fanın Tüketime etkisi yok denecek kadar az
Aslında birgün filtre temizlik zamanı fan modunda bir ölceyim bakalım max fanda kaç watt çekecek 😀

Son düzenleme:
Klima çalışırken mi öyle his veriyor termostat yapınca mı?
Fanın Tüketime etkisi yok denecek kadar az
Aslında birgün filtre temizlik zamanı fan modunda bir ölceyim bakalım max fanda kaç watt çekecek 😀
Termostatı falan deneyimleyemedim henüz daha dün takıldı:) yavaş yavaş tanımaya çalışıyorum işte :)

Çamaşır makinesi patladı dostlar teknik soruda yazdım :krotey

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri