Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Akşam akşam hiç gülesim yoktu nerden denk geldim 🤣 @ByCilo
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Screenshot_2024-03-09-22-58-45-062_com.tplink.iot.jpg

YUKARIDAKİ OTO FAN KADEMESİ DÜŞÜK HIZA İNDİĞİNDEKİ TÜKETİM SET 25

Screenshot_2024-03-09-23-01-44-961_com.tplink.iot.jpg

YUKARDAKİ DE HEMEN ARDİNDAN MANUEL 4 CU KADEME FAN AYAR SET YİNE 25 DEKİ TUKETİM ARADAKİ FARK DEGERİNİ SEN HESAPLA

Havanın gece sertleşmesi ile birlikte aynı set ile kapanmamış set 26° fan %35
Taponun grafik huyu hoşuma gidiyor 24 saatlik izlemek mümkün
Screenshot_2024-03-10-09-28-18-70_c8ce049e2765335b474bc4d710ac1b2a.jpg

Tapo güzel takip ediyor verileri. Bu işi gören 400 liralık cihazlarla da aynı veri elde edilebilir ama böyle alt alta grafiklerle güzel bir veri pakedi almak daha hoş oluyor. Yazın kendi arçelik 15325 S Ekolojik Inverter15000btu klimam ile alakalı da böyle bir test yapmayı düşünüyorum allah izin verirse. 30m2 öğlene kadar güneş alan bir oda için enerji sarfiyatı 18000btu ve 12000btu ile kıyasla nasıl olur oldukça merak ediyorum. Gerçi mideanın yanından geçemeyeceğini tahmin ediyorum ama bakalım. Bir de adem abiye bir sorum olacak. Yakın zamanda arçelik 15000btu ısıtma soğutma bir klima satın aldım. Bu Klimanın kompresörü nedir hakkında bilginiz var mı? Ayrıca 12000btu kompresörden yükseltme olabilir mi? Bol bol taksit ve bonusla satın aldık ve takıldı ama da nasıl bir klimadır bilgi edinmek istiyorum. @Adem Helvacı

Akşam akşam hiç gülesim yoktu nerden denk geldim 🤣 @ByCilo
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Bende bu aralar çamaşır makinesiyle böyle uğraşıyorum. 🤣 Muğla da kart tamiri yapan birini buldum bakalım inşallah çözeriz. 😃

Tapo güzel takip ediyor verileri. Bu işi gören 400 liralık cihazlarla da aynı veri elde edilebilir ama böyle alt alta grafiklerle güzel bir veri pakedi almak daha hoş oluyor. Yazın kendi arçelik 15325 S Ekolojik Inverter15000btu klimam ile alakalı da böyle bir test yapmayı düşünüyorum allah izin verirse. 30m2 öğlene kadar güneş alan bir oda için enerji sarfiyatı 18000btu ve 12000btu ile kıyasla nasıl olur oldukça merak ediyorum. Gerçi mideanın yanından geçemeyeceğini tahmin ediyorum ama bakalım. Bir de adem abiye bir sorum olacak. Yakın zamanda arçelik 15000btu ısıtma soğutma bir klima satın aldım. Bu Klimanın kompresörü nedir hakkında bilginiz var mı? Ayrıca 12000btu kompresörden yükseltme olabilir mi? Bol bol taksit ve bonusla satın aldık ve takıldı ama da nasıl bir klimadır bilgi edinmek istiyorum. @Adem Helvacı
Arçelik klimalar lg kompresör diye biliyorum ama dediğin gibi adem abi daha net cevap verecektir kompresör kalori değerleri hakkında fikrim yok

Gece stabile binmiş ama öncesinde neden o kadar dalgalı grafik:)
12btu 20m2 odaya büyük geliyor çoğunlukla ondan kaynaklanıyor sık termostat yapıyor

Şunu da ekleyim hava belli bir dereceye düşünce sert olunca btu vs dinlemiyor içeriyi dengede tutmak için hiç kapanmıyor en çokta o huyu hoşuma gidiyor 🙂

Son düzenleme:
Baymaktan klima alınır mı çok cazip garanti seçeneği var
Ben 3 senedir salonda Elegant Prime 12 btu modelini kullanıyorum. Bu kış kombi yerine onunla ısındık ve faturada ciddi anlamda kar ettik. Merak ettiğiniz bir şey varsa yardımcı olmaya çalışayım. Genel olarak izlenimlerim dış ünite diğer markalara göre ciddi anlamda sessiz, montajda vakum zorunlu ve bakır boru kullanılıyor, benim kullandığım modelde hem yatay hem dikey havayı otomatik yönlendirebiliyor, şuana kadar herhangi bir sorun veya sıkıntı yaşamadım. Merak ettiğiniz bir şey var ise yardımcı olmaya çalışayım.

Bende bu aralar çamaşır makinesiyle böyle uğraşıyorum. 🤣 Muğla da kart tamiri yapan birini buldum bakalım inşallah çözeriz. 😃
Valla abi tamir işleri hepten sıkıntı zaten işin erbabını bulmakta mesele Allah yardımcın olsun
Geçenlerde arkadaşın araba ses sistemi arıza yapmıştı maraşta 5 yere götürdük her biri ayrı cevap ayrı masraf çıkardı

Valla abi tamir işleri hepten sıkıntı zaten işin erbabını bulmakta mesele Allah yardımcın olsun
Geçenlerde arkadaşın araba ses sistemi arıza yapmıştı maraşta 5 yere götürdük her biri ayrı cevap ayrı masraf çıkardı
En kötüsü kartın yenisini alacağım ama fiyat uçuk olur. 😅

Özdur Teknik Servis diye bir firma var İstanbul'da çıkma olarak elinde var yazdım adama sadece teknik servislere satış yapıyoruz yazmış bakalım ne diyecek haber bekliyorum. 975TL yazmış sahibinden de en mantıklı bu gibi şuanda elimdeki kart da yedek parça olarak kalır kenarda. :tara

Özdur Teknik Servis diye bir firma var İstanbul'da çıkma olarak elinde var yazdım adama sadece teknik servislere satış yapıyoruz yazmış bakalım ne diyecek haber bekliyorum. 975TL yazmış sahibinden de en mantıklı bu gibi şuanda elindeki kart yedek parça olarak kalır kenarda. :tara
İşin Rastgele abi 🙋🥰

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri