Klima fazla güçlü. Düşünsenize, Midea prime ile 24m2 alanda bile ben ısıtmada çok memnundum. Şu sebeple belirttim bunu. Midea prime 26 sıra evaparatör ve 550 gram gaza sahipti. Sizin aldığınız Xtreme ise 30 sıra evaparatör ile 650 gram gaza sahip.
Klima fazla güçlü olunca durmak zorunda kalıyor fakat durduğunda içerideki sıcak hava sirkülasyonu kesildiği ve termostatta durma özelliğini aktif etmediyseniz vantilatör gibi üflemeye devam ettiği için üşümeyi hissediyorsunuz.
Dün şöyle bir şey oldu. Benim Breezeless termostata girdi. termostata girdiğinde iç ortam 24.4 dereceydi ve derece sürekli gözümün önünde olduğu için saatlerdir öyle olduğunu zaten biliyordum ama klima termostata girdiğinde (Benim klima ayarlı olduğu için termostatta iç ünite fanı üfleme yağmaz) aradan 10 dakika geçti geçmedi hatun ''Üşüme geldi bana'' dedi

Gözüm hemen dereceye gitti ve baktım ki halen 24.4 derecede duruyor. Klima sürekli şekilde yaklaşık 40 derecelik bir hava üflediği ve içeride ortam 24 derece dolaylarında olduğunda hiçbir sorun yok, hatta biz klimayı 24 bile yapamıyoruz fazla sıcak yapıyor, o nedenle 23 de kullanıyoruz, içerisi 24 25 derece arasında gidip geliyor. Fakat klima durduğunda o sürekli olarak ağızdan çıkan sıcak havanın iç ortamdaki dolaşımı durunca o zaman ''noldu yahu bi üşüme geldi'' demeye başlıyorsunuz.
Tabi yine şu kütle sıcaklığı meselesi de ayrı bir konu onu da sevgili
@muhammet göl ile defalarca test ve teyit ettik, ne olursa olsun aç kapa kullanım ile 24 saat kullanım arasında o sıcaklığın hissedilmesi aşamasında da çok çok büyük etkisi var.