Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Tamir işleri vol bilmem kaç vidayı erken taktık yaw 3 saat geçti donmamış nalet tutkal en iyisi yarın takayım ben yerine 😅
IMG_20240401_143430.jpg

Ama bambu zaten suda durur ki hep. Çok sulama olsa üç yıldır aynı suda duruyor 🤔
Hmmm bak sevgili @İRFAN dostm da benim gibi düşünmüş.
Ben düz mantık yaklaşmıştım olaya zira benim Limon için de ben suyu fazla kaçırmışım 1-2 kere ve hemen yaprakları sararmaya başladı. Ben de o zaman öürenmiştim çok su kaynaklı olduğunu.
Toprağı güzel kurumadan su verme demişlerdi bana ve şu an her şey normal.

Aklıma o gelince sormuştum, baktım senin zımbırtılar topraksız o yüzden sorma gereği duymuştum.

Öğreniyoruz işte biz de bu vesile ile.

Hasta etmişsin işte bambuları :dry

Hmmm bak sevgili @İRFAN dostm da benim gibi düşünmüş.
Ben düz mantık yaklaşmıştım olaya zira benim Limon için de ben suyu fazla kaçırmışım 1-2 kere ve hemen yaprakları sararmaya başladı. Ben de o zaman öürenmiştim çok su kaynaklı olduğunu.
Toprağı güzel kurumadan su verme demişlerdi bana ve şu an her şey normal.

Aklıma o gelince sormuştum, baktım senin zımbırtılar topraksız o yüzden sorma gereği duymuştum.

Öğreniyoruz işte biz de bu vesile ile.

Hasta etmişsin işte bambuları :dry
Çünkü hep sudalar. Geldikleri günden beri hep suda yaşayınca ben toprağa hiç koymadım. Zaten bu sebeple bambum var. Ben bakamam topraklı bitkiye. Suyunu ayarlama özelliği bana yüklenmemiş.

Acaba havaların değişimi mi etkiledi? Daha güneş alacağı bir yere koydum bakalım. Biraz duvara yaklaşmıştı acaba üşüdü mü soğuktan? Değiştirdim yerini bakalım ne yapacak :(

Çünkü hep sudalar. Geldikleri günden beri hep suda yaşayınca ben toprağa hiç koymadım. Zaten bu sebeple bambum var. Ben bakamam topraklı bitkiye. Suyunu ayarlama özelliği bana yüklenmemiş.

Acaba havaların değişimi mi etkiledi? Daha güneş alacağı bir yere koydum bakalım. Biraz duvara yaklaşmıştı acaba üşüdü mü soğuktan? Değiştirdim yerini bakalım ne yapacak :(
Bilmediğimden soruyorum, bu garibim vitamini minerali nereden alıyor veya alacak?
Suyu değşiyor mu arada mesela? :alala

Bilmediğimden soruyorum, bu garibim vitamini minerali nereden alıyor veya alacak?
Suyu değşiyor mu arada mesela? :alala
Hayır değişmiyor. Su değişmediği için yosunlanıyor oradan besleniyor. Bambuyu hiç hareket bile ettirmiyorum vazo içinde cama da yapışıyor kökleri çünkü. Hatta koyacağım taze suyu önce şişeye koyup cam önünde dinlendiriyorum. Beklemiş suyu eklemiş oluyorum.

Hayır değişmiyor. Su değişmediği için yosunlanıyor oradan besleniyor. Bambuyu hiç hareket bile ettirmiyorum vazo içinde cama da yapışıyor kökleri çünkü. Hatta koyacağım taze suyu önce şişeye koyup cam önünde dinlendiriyorum. Beklemiş suyu eklemiş oluyorum.
Bir şey daha öğrenmiş olduk :ok

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri