Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Yağmur sıcağıdır o 😀
evlerin içi hâlâ ideal abi
Denize yakın ve karasal yerlerin gece gündüz sıcaklık makas farkı bir değil abi sizin oralarda daha bunaltıcı bir hava vardır bizim buralar güneş battığı an güzel
Evler hala soğuk gece kombi yanıyor ara sıra.

Yine indirim var 🫣😀
Fg nin şarjör leri doldurması lazım sitede hâlâ stok yok gözüküyor bu sefer fiyatlar fena değil ama taksit ne durumda bilemedim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Son düzenleme:
Yine indirim var 🫣😀
Fg nin şarjör leri doldurması lazım sitede hâlâ stok yok gözüküyor bu sefer fiyatlar fena değil ama taksit ne durumda bilemedim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Önce bindirim sonra indirim yapmazlarsa 25bin civarlarına iniyor ve inerse ben de trabzon bayisinin kulaklarını çınlatacağım hatta merkez yönetimde bayileri kim belirliyorsa onların da :ranting

Önce bindirim sonra indirim yapmazlarsa 25bin civarlarına iniyor ve inerse ben de trabzon bayisinin kulaklarını çınlatacağım hatta merkez yönetimde bayileri kim belirliyorsa onların da :ranting
Yani bu fiyatlar üzerinden indirim olursa tüketici adına iyi olur fakat o zaman da insanlar sorgular bence haklı olarak. ''Yani demek ki aslında bu klimayı bu fiyata da satabiliyor muşsunuz, o zaman biz neden %15 indirim ile 28 bine aldık'' diye.

Sırf bu nedenle ind,irim konulaına girmek istemiyorum çünkü sonrasında vicdean yükü oluyor bana.

Haaa tabi ülkemizin bir gerçeği olan belirsizlik konusu var onu da ıunutmamak lazım. Seçim sonrası Dolar 37 lira kesin yaygaraları ile KORKUDAN biz bile gittik koltuk takımı aldık yalan değil.

Birçok kişiye kendim neredeyse zorla klima aldırdım.

Yani bu fiyatlar üzerinden indirim olursa tüketici adına iyi olur fakat o zaman da insanlar sorgular bence haklı olarak. ''Yani demek ki aslında bu klimayı bu fiyata da satabiliyor muşsunuz, o zaman biz neden %15 indirim ile 28 bine aldık'' diye.

Sırf bu nedenle ind,irim konulaına girmek istemiyorum çünkü sonrasında vicdean yükü oluyor bana.

Haaa tabi ülkemizin bir gerçeği olan belirsizlik konusu var onu da ıunutmamak lazım. Seçim sonrası Dolar 37 lira kesin yaygaraları ile KORKUDAN biz bile gittik koltuk takımı aldık yalan değil.

Abi yatacak yerin yok :haha :haha

Arkadaşlar güncel liste fiyatları 1. Ayın 5'ine ait birçok firma zam güncelleme yapmasına rağmen FG EUROPA henüz zam yapmadı dolayısıyla fiyatlar şu an gerçekten iyi almak isteyenler indirim ile extreme 12 btu yaklaşık 25.750 civarına geliyor ve kartalara 6 taksit imkanı sunuyor

Abi tahminim bu fiyatlar üzerinden indirim olacaktır umarım yanılmam

Koltuk takımın hayırlı olsun bence çok iyi etmişsin banada geçen yaz buzdolabı için acele etme demişlerdi şuan bayii de 50 k Pazar yerlerinde 43 k ben işi şansa bırakmak istemedim kargo kırık çıkık vs yerinden almıştım direkt yerel bayiinden 33k arada hemen hemen bir 12 btu klima parası oluştu şuan sen her türlü kardasın.

Klima aldırdığın kişilerde hem tam zamanında aldılar hemde yine kârda lar

Doları daha ne kadar tutabilir ler orası zaten sıkıntı önümüzdeki sene bu fiyatları dâhi ararız.

Arkadaşlar güncel liste fiyatları 1. Ayın 5'ine ait birçok firma zam güncelleme yapmasına rağmen FG EUROPA henüz zam yapmadı dolayısıyla fiyatlar şu an gerçekten iyi almak isteyenler indirim ile extreme 12 btu yaklaşık 25.750 civarına geliyor ve kartalara 6 taksit imkanı sunuyor
Bizim derdimiz aslında tam olarak fiyat değil. Buradaki sohbeti okuyor musunuz bilmiyorum ama bayinin tutumuna kızdığım için midea almadım gree aldım.

Bizim derdimiz aslında tam olarak fiyat değil. Buradaki sohbeti okuyor musunuz bilmiyorum ama bayinin tutumuna kızdığım için midea almadım gree aldım.
Benim burada ki bayi vara senin orda olaydı
3 gün önce bi arkadaşa 12 btu aep için fiyat aldık bugün tekrar WhatsApp tan mesaj attı bekleyin 23 üne indirim var dedi sağolsun 😄

Beni günaha sokma akşam akşam :hihi
IMG_20240416_180738.jpg

Fırsat buldukça takip edebiliyorum ancak konuyu kaçırmış olabilirim ama emin olun her bayii öyle değil sizin şansınıza mı diyelim ne diyeyim bilemedim🤭

Yine indirim var 🫣😀
Yine indirim var 🫣😀
Muhammed Bey,
23 Nisan için bir günlükmü bu indirim acaba
şu anda fg Europa da indirim göremedim .

Son düzenleme:
A

Adem Bey Merhaba,
Midea Extrem save 9000 btu performansı nasıldı
gözleminiz oldumu kalori /güç /verim hattında değerlendirirseniz eğer 🙂

(18.000 btu 'da olumlu yada eksik yanlarına gözlemleriniz vardı yanlış hatırlamıyorsam ,
öyle bi gözlem yaparsanız lütfen 9000 içinde)

......?

Son düzenleme:
Cümleten günaydın değerli dostlar 🙋

Adanadan Maraşa 3. Günde kargoyu getiremeyen ptt ve kaç gündür zile basıp basıp kaçan velet sanada günaydın kapı girişine kamera takıp seni bulmam mı ben :sopa1😂

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri