Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Arkadaşlar güncel liste fiyatları 1. Ayın 5'ine ait birçok firma zam güncelleme yapmasına rağmen FG EUROPA henüz zam yapmadı dolayısıyla fiyatlar şu an gerçekten iyi almak isteyenler indirim ile extreme 12 btu yaklaşık 25.750 civarına geliyor ve kartalara 6 taksit imkanı sunuyor
O halde bugün bir duyuru ile bunu vatandaşa ilan edeyim ben hikayede.
Umarım FG de son dakika değişikliği olmaz.

Abi tahminim bu fiyatlar üzerinden indirim olacaktır umarım yanılmam

Koltuk takımın hayırlı olsun bence çok iyi etmişsin banada geçen yaz buzdolabı için acele etme demişlerdi şuan bayii de 50 k Pazar yerlerinde 43 k ben işi şansa bırakmak istemedim kargo kırık çıkık vs yerinden almıştım direkt yerel bayiinden 33k arada hemen hemen bir 12 btu klima parası oluştu şuan sen her türlü kardasın.

Klima aldırdığın kişilerde hem tam zamanında aldılar hemde yine kârda lar

Doları daha ne kadar tutabilir ler orası zaten sıkıntı önümüzdeki sene bu fiyatları dâhi ararız.
Geçen sene yine yanılmıyorsam seçim nedeniyle bilerek buzdolabını değiştirdim.
Vatandaşı böyle paranoyak yapanların Allah belasını versin ne diyelim.

Geçen sene bana 14.000tl peşin teklif edilen buzdolabı bugün 26000tl.
Bu korkularla yaşadığımız için vatandaşı sürekli dürtme gereği duyuyoruz. Hayırlısı bakalım.

Fırsat buldukça takip edebiliyorum ancak konuyu kaçırmış olabilirim ama emin olun her bayii öyle değil sizin şansınıza mı diyelim ne diyeyim bilemedim🤭
Ersin ustam hakikaten bizim @Engraulis dostumuza denk gelen bayi Allahlıktı :kiskis
Yarasını deşmeyelim şimdi , zaten mideacılar içinde tek Gree ci olduğu için sinirli :kop

A
Adem Bey Merhaba,
Midea Extrem save 9000 btu performansı nasıldı
gözleminiz oldumu kalori /güç /verim hattında değerlendirirseniz eğer 🙂

(18.000 btu 'da olumlu yada eksik yanlarına gözlemleriniz vardı yanlış hatırlamıyorsam ,
öyle bi gözlem yaparsanız lütfen 9000 içinde)

......?
Evet 9000btu olanından bizim ofisin 3 arka sokağındaki arkadaşımızın yeni bitirdiği eve aldık.
Hatta şöyle oldu, 6 klima birden satın aldık kendisine Midea'dan. 2 All Easy Pro 12 lik, 2 Xtreme 12 lik ve 2 de Xtreme 9 luk şeklinde.
1 seneye yakın oldu ve artık sanki ritüel haline geldi arkadaşımız (İlterişin arkadaşıydı ama biz de yıllardır tanışırız) her ay arayıp dua ediyor.

İlk ay aradığındaki sözlerini halen hatrlıyorum, ilk cümlesi ''Abi bu ne?'' olmuştu :D Her klimayı 2-3 aylığına bizim donanımlarla takip altına almıştık, tüketim verilerini gördüğünde inanamamıştı zira klimaları satın almadan önce bizim ofise çok gidip geldi All Easy klimayı incelemek için :D

Aslında ''adı 9 luk'' desem yeridir :D
Tabi ki verimliliğini 9 luğa göre ayarlıyorlşar o ayrı konu ama makine yine de gerçek 10 luk ona garanti veririm.

Cümleten günaydın değerli dostlar 🙋

Adanadan Maraşa 3. Günde kargoyu getiremeyen ptt ve kaç gündür zile basıp basıp kaçan velet sanada günaydın kapı girişine kamera takıp seni bulmam mı ben :sopa1😂
Ahahahahhaa ben bir kere yakalanmıştım zil çalıp kaçarken :kop Eskişehir Tepebaşı mahallesinde :kop

Ersin ustam hakikaten bizim @Engraulis dostumuza denk gelen bayi Allahlıktı :kiskis
Yarasını deşmeyelim şimdi , zaten mideacılar içinde tek Gree ci olduğu için sinirli :kop
Valla öyle olmuş biraz abi ama ben kendi adıma pire için yorganı yakmazdım yinede hayırlı olsun gree de kötü bir cihaz değil 🙂

Evet 9000btu olanından bizim ofisin 3 arka sokağındaki arkadaşımızın yeni bitirdiği eve aldık.
Hatta şöyle oldu, 6 klima birden satın aldık kendisine Midea'dan. 2 All Easy Pro 12 lik, 2 Xtreme 12 lik ve 2 de Xtreme 9 luk şeklinde.
1 seneye yakın oldu ve artık sanki ritüel haline geldi arkadaşımız (İlterişin arkadaşıydı ama biz de yıllardır tanışırız) her ay arayıp dua ediyor.

İlk ay aradığındaki sözlerini halen hatrlıyorum, ilk cümlesi ''Abi bu ne?'' olmuştu :D Her klimayı 2-3 aylığına bizim donanımlarla takip altına almıştık, tüketim verilerini gördüğünde inanamamıştı zira klimaları satın almadan önce bizim ofise çok gidip geldi All Easy klimayı incelemek için :D

Aslında ''adı 9 luk'' desem yeridir :D
Tabi ki verimliliğini 9 luğa göre ayarlıyorlşar o ayrı konu ama makine yine de gerçek 10 luk ona garanti veririm.
Sağlıcakla kullansınlar 😊🤲

Adem Bey artık krokiler çoğalmaya başlar güneşli günlerle birlikte hoş görünüze sığınarak 😊

Aynı konulara yakın soruları soruyoruz ama sonuçta sizinde üzerine basa basa belirttiğiniz gibi fayda görme oranını yakalama çabası içindeyiz.

Krokide mutfak kapısı kapalı olarak 2+1 evimizin Salon / Oda1 / Oda2 kapıları açık olarak daireye giriş ve salondan diğer iki odaya geçiş boşluğuda dahil toplamda 54 mkare alan var.
Hali hazırda salonda 12.000 midea mevcut ayrıca Oda 2 'ye (yatak odasıdır) 9000 btu koyulsa kapıyı görecek şekilde soğutma yeterli olurmu krokideki belirttiğim genel alanda.
Evin bir ucunda 12.000 var diğer ucunda da 9.000 şeklinde yapsak örneğin.
Değerli görüşünüze açık olarak ne dersiniz,
Teşekkür ederim.

(Ev en üst kat üzerimiz çatı ama yalıtım tavan anlamında hak getire 😊
Oda duvarları içten yalıtımlı.
Yaşadığımız yer sahil şehirleri kadar olmasada nemli memlekettir)

Ekli dosyalar

• IMG_20240418_123823_794.jpg
    IMG_20240418_123823_794.jpg
    65.1 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:
23 nisan indirimi hakkında Şunu da eklemiş olalım
Xreme dışındaki modeller Mayıs teslim şeklinde ve kampanya günü stokları açacaklar
Screenshot_2024-04-18-14-38-16-81_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg

Gree aldığım bayi servis olayını tamamlamamış ama diğer servise kurdurabilirim istersen dedi az önce görüştüm. Beklesem mi acep :ara

Sağlıcakla kullansınlar 😊🤲

Adem Bey artık krokiler çoğalmaya başlar güneşli günlerle birlikte hoş görünüze sığınarak 😊

Aynı konulara yakın soruları soruyoruz ama sonuçta sizinde üzerine basa basa belirttiğiniz gibi fayda görme oranını yakalama çabası içindeyiz.

Krokide mutfak kapısı kapalı olarak 2+1 evimizin Salon / Oda1 / Oda2 kapıları açık olarak daireye giriş ve salondan diğer iki odaya geçiş boşluğuda dahil toplamda 54 mkare alan var.
Hali hazırda salonda 12.000 midea mevcut ayrıca Oda 2 'ye (yatak odasıdır) 9000 btu koyulsa kapıyı görecek şekilde soğutma yeterli olurmu krokideki belirttiğim genel alanda.
Evin bir ucunda 12.000 var diğer ucunda da 9.000 şeklinde yapsak örneğin.
Değerli görüşünüze açık olarak ne dersiniz,
Teşekkür ederim.

(Ev en üst kat üzerimiz çatı ama yalıtım tavan anlamında hak getire 😊
Oda duvarları içten yalıtımlı.
Yaşadığımız yer sahil şehirleri kadar olmasada nemli memlekettir)
ODA 1 yazan alanın m2 anlamında düşük olması bence bahsettiğiniz şekilde bir konumlandırma ile takribi 44m2 bir alanı rahatlıkla etkisi altına alır görüşündeyim zira 12+9 diye satın aldığınız klima teknik olarak 14.700+11.000 üst kapasiteye sahip ürünler.
Her ne kadar izolasyon zafiyetiniz yüksek olsa da takribi 44m2 alan için ihtiyaç olan btu değeri 20.000. İzolasyon zafiyeti için ve içeride yaşayanları da 3x600btu olarak dahil edelim 21.800btu.
konuyu sadece 12.000btu + 9.000btu olarak değerlendirsek dahi eğer benim kafam karışıp da hesap hatası yapmadıysam rahatlıkla alan hakimiyeti kurulabilri diye düşünüyorum.

Eee bir de klimaların üst performanslarının 25000btu bantlarında olduğunu düşünürsek bir sorun yaşanmayacağı görüşündeyim.
Sadece ODA 1 yazan alanın sağ duvarı ne kadar güneş alır acaba onu merak ettim.

Ade
ODA 1 yazan alanın m2 anlamında düşük olması bence bahsettiğiniz şekilde bir konumlandırma ile takribi 44m2 bir alanı rahatlıkla etkisi altına alır görüşündeyim zira 12+9 diye satın aldığınız klima teknik olarak 14.700+11.000 üst kapasiteye sahip ürünler.
Her ne kadar izolasyon zafiyetiniz yüksek olsa da takribi 44m2 alan için ihtiyaç olan btu değeri 20.000. İzolasyon zafiyeti için ve içeride yaşayanları da 3x600btu olarak dahil edelim 21.800btu.
konuyu sadece 12.000btu + 9.000btu olarak değerlendirsek dahi eğer benim kafam karışıp da hesap hatası yapmadıysam rahatlıkla alan hakimiyeti kurulabilri diye düşünüyorum.

Eee bir de klimaların üst performanslarının 25000btu bantlarında olduğunu düşünürsek bir sorun yaşanmayacağı görüşündeyim.
Sadece ODA 1 yazan alanın sağ duvarı ne kadar güneş alır acaba onu merak ettim.
Adem Bey ODA 1 yazan kısmın yan duvarı apartman bloğunun merdiven dizilimine komşu oluyor ve gölge serin kısma denk düşen cephede çoğunlukla denebilir.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri