Evet abi hava çok kötüFırtına çıkmasaydı iyiydimübarek kombiyi açtıracak az kaldı

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Evet abi hava çok kötüFırtına çıkmasaydı iyiydimübarek kombiyi açtıracak az kaldı
Samsunda da temmuz ağustos ayında bazı günler duş alırken terleyeceksiniz buna hazır olunAbi maraş merkezde de hafif nem var gibi o baraj etkiliyor sanki))
20 yıl önceki güneş altında karartan cinsten yakıyorsa gölgede buz gibi olan havası iyiydi.. Epey oldu gitmeyeli...
Osmaniye'deki sıcağa kurban olurum adana bu konuda tek daha üzerine rakibi yok yok Antalya falan hikaye duş alırken insan terler mi ya![]()
Sayılı gün çabuk geçer, hayırlı teskerelerBizim aslan parçası bugün Çerkezköye Birliğine teslim oldu, sabah 6 da çıktılar yola, yol boyunca yağmuru fırtınası bölge bölge durmadı neredeyse.
10 yılda yaşamadım ama bu yaz yaşar gibiyiz, haklısınSamsunda da temmuz ağustos ayında bazı günler duş alırken terleyeceksiniz buna hazır olun![]()
Şuraya not ekleyeyim adanalıyım10 yılda yaşamadım ama bu yaz yaşar gibiyiz, haklısınemareler öyle tahmin ettiriyor
Maşallah abi benim makineler kapalıyken gelecek fatura seninkinden fazla olur diye düşünüyorum2024 Kış sezonunun son ısıtma dahil faturası
Ekli dosyayı görüntüle 15108
Yaz sezonunda tüketimleri görelim bakalım neler olacak![]()
Aynen kardeşim gece fırtına vardı sanki biri hortumla yukarıdan su tutuyordu
Gaza gelip güneşe ateş etmede10 yılda yaşamadım ama bu yaz yaşar gibiyiz, haklısınemareler öyle tahmin ettiriyor
Hayırlısıyla vazifesini tamamlayıp dönsün kardeşimiz inşAllahBizim aslan parçası bugün Çerkezköye Birliğine teslim oldu, sabah 6 da çıktılar yola, yol boyunca yağmuru fırtınası bölge bölge durmadı neredeyse.
Vay abim Rabbim kavuştursunBizim aslan parçası bugün Çerkezköye Birliğine teslim oldu, sabah 6 da çıktılar yola, yol boyunca yağmuru fırtınası bölge bölge durmadı neredeyse.
Heyt bee 450 den geriye sayarken son demlerde bir türlü bitmediydi zalım şafakŞafak comolokko![]()
450 miHeyt bee 450 den geriye sayarken son demlerde bir türlü bitmediydi zalım şafak
Son günlerde de bana zimmet li unimog aracımın sis farını çalmışlar dı hiç bitmediydi![]()
Günaydın abimGünaydın sevgili dostlar , nasılsınız görüşmeyeli?
Yaz sezounna hazırlık için sevgili @meeb dostumun tavsiyesi olan ve sevgili @Engraulis ile birlikte incelediğimiz dereceleri de sipariş verme vakti geldi artık
Sizlerde durumlar nasıl? Neyse ki klima çalıştırmadan geçen her gün elektrik faturasına yük binmediği için mutlu olduğumuz günler oluyor o ayrı konu![]()
Biz klimasız olsa olsa bir 30 gün daha durabiliriz sanki, sonrası bu bölge için yalanGünaydın abim
Klimasız 30 gün ortalamasını bekliyorum abireferans değerim olacak
![]()
Aleyküm selam hocamSelamun aleyküm sevgili ustalarım. Şu konuda sizin değerli görüşlerinizin çok daha fazla işe yarayacağını düşündüm. Eğer mümkünse ve müsaitseniz cevaplayabilirseniz sevinirim.
Klima Detaylı İnceleme: "TCL T-Pro 24" Alındı, Montaj Tecrübeleri ve Sonrası Giderilen Eksiklikler
Öncelikle Herkese Selamlar ve Saygılar. Böyle güzel platformların olması, bilgi alışverişi ve Tüketici korunmasına yönelik paylaşımların olması herkes gibi beni de mutlu ediyor. Malum havaların ısınması nedeniyle ben de klima alma arifesindeyim ve araştırma içerisindeyim. Araştırmalarımdan...inceleriz.com
Sıcaklar geliyorum dedi bile şimdidenBiz klimasız olsa olsa bir 30 gün daha durabiliriz sanki, sonrası bu bölge için yalan![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.