Ayrıca Berilin klması var.
tek sorun, duvarda olmaması

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ayrıca Berilin klması var.
Sauna olmasın o?Doğal sahuna![]()
Aranan her türlü gerçek teknik veriyi bu mecrada bulacak insanlar çok yakın zamanda , elleriniz dert görmesin.Klima 27 ye ayarli ic sicaklik 26 derece maksimum 800 w cekiyor suanda 180w lerde takiliyor.
Koridor kapisi vs komple acik hitap ettigi alan 40m2 civari
Midea aep 12
180w larda iken ufleme sicakligi 19 derece dis sicaklik 35 gorunuyor.
Senin yorumunu merak ediyorum abi sem5000 hakkında.Ben de sevgili @muhammet göl dostum sayesinde SEM5000 ile bazı denemeler yapacağım bakalım.![]()
Senin için sadece dua edebiliriz.Yerim hepinizden sıcak şunu kabul edin eriyorum![]()
![]()
Aa doğru ben de diyorum neden otomatik yazımda çıkmıyorSauna olmasın o?![]()
Lazca mı acaba dedim ben de.Aa doğru ben de diyorum neden otomatik yazımda çıkmıyor![]()
Google form ile çok detaylı anket duzenlenebiliyor.Çok güzel olur abi hatta anket sistemi varsa anket bile yaparız bakalım kim neye oy verecek![]()
Bir düzeltme yapalım laz değiliz biz artvinliler lazdırLazca mı acaba dedim ben de.![]()
Evet gerektiği taktirde güzel bir oylama başlatabiliriz.Google form ile çok detaylı anket duzenlenebiliyor.
E tamam o halde karadenizce diyelim.Bir düzeltme yapalım laz değiliz biz artvinliler lazdır![]()
Abi benim exele bile aklım yetmiyorGoogle form ile çok detaylı anket duzenlenebiliyor.
Bunu her gün günün 25 saati söylüyorum''Keşke Benim de olsaaaa'' desin diye![]()
Abi hakikaten en doğru yorum buydu. Düşündükçe ben nasıl bir şey yaşıyorum diyorumAyrıca Berilin klması var.
tek sorun, duvarda olmaması![]()
Yok biraz test sınavına benziyor ama tam değil bir soru var ister siklarda doğruyu buldurursun ister mesala bir markanın ürününde aşağıdakilerden en fazla sizi memnun eden özellikler neler veya en sevmediği iz özellikler neler diye sorarsın altına ya direk metin yazmasını istersin veya şıklar koyup 1 ini veya 1 den fazlasını seçmesini istersin. Ankete katılan kişi arttıkça sonuç ekranında genelin istekleri veya sorunları belirmeye başlar.Abi benim exele bile aklım yetmiyor
Forumda anket sistemi varmı acaba diye aklımdan geçmişti
Bu google form dediğin mesela buraya yüklenip herkesin ulaşıp yazıp cizebildigi birşey demi yada sadece okunabilir birşeymi
Yada şu facede telefoncuların model listesi yazıp karşıya fiyat yukarıya canlı dolar kurunu yazdığı gibi birşey mi acaba![]()
Açıklama için teşekkürler abiYok biraz test sınavına benziyor ama tam değil bir soru var ister siklarda doğruyu buldurursun ister mesala bir markanın ürününde aşağıdakilerden en fazla sizi memnun eden özellikler neler veya en sevmediği iz özellikler neler diye sorarsın altına ya direk metin yazmasını istersin veya şıklar koyup 1 ini veya 1 den fazlasını seçmesini istersin. Ankete katılan kişi arttıkça sonuç ekranında genelin istekleri veya sorunları belirmeye başlar.
Hadi hayırlı olsun abi@Adem Helvacı hocam beni Mitsubishi testerlığından emekli edebilirsiniz, Mitsubishi satıldı![]()
Aynen Muhammet.Hadi hayırlı olsun abi
Sanırım yerine Fujitsu gelecek![]()
Sabah çok az bir kurcalama fırsatım oldu, ekranı beni korkuttu biraz erken arızsa hususunda, menü kısmını bu gece uzun uzun kurcalayacağım.Senin yorumunu merak ediyorum abi sem5000 hakkında.
bana göre süper tasarımı ve ekranı var herşey güzel ama o hafıza açısından küçücük pili çok görmeleri ve verilerin formatı gözümden düşürdü o aleti![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.