@Adem Helvacı abi senin BRE kompresör sesi benim Xtreme ile aynı 

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hoşgeldin kardeşim nerelerdesin senAbi işler güçlerden vakit ayıramıyordum boş kalan vaktimede yeni merakım olan kol saatlerine harcadım ama şuan geri döndüm burdayım![]()
Peki bu aynımı abi ilk dk larda üst frekanslara çıkıyor@Adem Helvacı abi senin BRE kompresör sesi benim Xtreme ile aynı![]()
Son dk yakaladımPeki bu aynımı abi ilk dk larda üst frekanslara çıkıyor
Burdayım abi geldim tekrarHoşgeldin kardeşim nerelerdesin sen![]()
Aslında dış ünitenin büyük olmasında dolayı hava sesi baskın gelmiş reis benim ünitede bende öyle düşündümSon dk yakaladımaynı kardeşim ortam gürültüsü bastırıyor. @Adem Helvacı abinin videosunu izle orada sesi net duyacaksın.
![]()
Isparta'dan bildiriyorum yaniiiüüür
Klimanın kıymetini bilin dostlar
Isparta'dan bildiriyorum yaniiiüüür
Klimanın kıymetini bilin dostlar
Abi fark şu ki bu evde klima yok
Kompresör ün ısısınıda hesaba katarsak klima güneşte heba oluyor dahada çok sıcaklarda 70° bile geçebilir senin gölgeleme çalışmaları ne durumdaKlimanın kurulum yeri çok kötü ben aslında kuzeye bakan duvara yani kapının tam karşısına kurduracaktım ama kadınların estetik anlayışı fizik kurallarını yendiği için olmadı o iş. Sanırım bütün ev modundan çıkıp sadece salonda sabit kalacam. Dış üniteyi hemen korumaya almam lazım onu araştırıyorum çok fazla güneş görüyor.
hangi klima bu abi?Bayram boyunca bizim kapı pencere ve klima hiç kapanmadı. Ben de bir durum bilgisi paylaşayım o halde
Ekli dosyayı görüntüle 16914
2 kişi biz, 4 kişi de gelen aile, iç kapılar kapatılmadığı gibi ortam havalansın diye belli zamanlarda pencere de açık kaldı.
Şu klimayı üretenlere helal olsun. Günde 5kwh tüketim hem de 24 saat aktif kullanım, iç ortam 26 derece
Bu arada o pik noktaları ile ilgili de açıklamaları yapacağım önümüzdeki günlerde. Straforlu, straforsuz testler, Eco, Gear %50 ve Gear %75 testleri kapsamında pikler var.
Eco modu ile ilgili sanırım ilerleyen dönemde bir raporlama yapacağım firmaya. İlginç bir şekilde ürün sanki Eco mod aktifken daha yüksek tüketti bende. Yeniden Eco aktif 24 saat ve Eco pasif 24 saat testleri yapıp ona göre karar vereceğim.
Midea Breezelesshangi klima bu abi?
Askerde olsak ''Adam mı öldürdün?'' derlerdiAbi fark şu ki bu evde klima yokdilediğince atabilirsin. Canım comfort samsunda kaldı ben burada 3 hafta kalacağım şimdiden perişanım. Çatının bir altı direkt güneşe komşu aylardır kapı pencere kapalı bir evdi kaç kat daha sıcak anlatamam yaşamak lazım
![]()
Hoşgeldin, kaybolma öyleBurdayım abi geldim tekrar![]()
ben de bugün mesai çıkışı Midea Gaziantep bayisini ziyaret edeceğim inşallah.Midea Breezeless
2.11 ilk vites, 3.24 ikinci vites artışı sonrasında 5.08 de ilk düşüş ve 5.33 ile 6.39 daki düşüşler sonrası neredeyse ürün kapalı gibi.Peki bu aynımı abi ilk dk larda üst frekanslara çıkıyor
@REMZİ96 Gaizantep de boykot ettiğimiz Midea bayisi kimdi unuttum işletme adını.ben de bugün mesai çıkışı Midea Gaziantep bayisini ziyaret edeceğim inşallah.
Sizin videolarınız sayesinde çok şey öğrendim. Çok teşekkürler.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.