Abi biz cihazı komple vakumlayip dış ünite bilgi kartında yazan 1440 Gr R32 yerine 2 adt 700 Gr toplam 1400 Gr R32 verdik. Burda bir sıkıntı yoktu. Ve karlama da yoktu. Boru bağlantı sırasında İnce borunun ucundaki havsali kısım biraz yamuk gibiydi taktık bu sıkıntı çıkarır ama bakalım diye ben biraderi uyardım bile. Gazi verdik test ettik tmm. Yaklaşık 24 saat sonra birader boruları komple buzla kaplı dedi. Kontrol ettiğinde benim bahsettiğim ince bağlantı yerinden klima kapalı iken bariz duyulacak şekilde gaz kaçağı oluşmuş. 2 tüp 350 TL den 700 TL'lik gaz verince sıfırdan yapmayalım dedi eksilen kısmı tamamlariz diye 1 tüp daha almış gelmiş. Bağladık biraz gaz verdik ince borudaki karlama gitti biraz daha verdikbu sefer kısa bir süre kalın borudaki karlama gitti ama geri geldi. Bu esnada inverter olduğu için motor devri değişiyor tabi bundan kaynaklı diye 3cu tüpün tamamını verdik. Turbo modda basınç 4 barın altına inmiyor. Kapalı konuda iken de 16 bar i geçmiyor. (Denge durumunda). İşte kaçak durumunda ne kadar gaz eksildi bilmediğimiz için üzerine ekledik ama sanki biraz fazla ekledik gibi geldi bana. Aklıma likit gelen gaz yeterinde ısı alıp buharlasamadigi için dönüş borusu ( kalın boru üzerinde) de ısı almaya devam ettiği için karliyor gibi ama emin olamadım. Son çare riske girip azar azar gazı salmak olacak. Bu karlama sorunu düşük kademede olmuyor. Orta ve yüksek komresor kademesinde oluyor ve baya karlama oluyor.Şimdi abi benim aklıma ilk gelen soğutma yükü sorunu oldu ama malum ben profsyonel klimacı olmadığım için işin uzmanı olan @mbirol
ustamı aradım ve yazdıklarını birebir okudum.
Isıtma yükü ile soğutma yükü ayrı ele alındığı için uzun uzun istişare ettik. İnce boruda karlama normalde hiç olmaması lazım ama bazı klimalarda ilk çalıştırmada kısa süreli olabiliyor ve bunu sorun olarak görmüyoruz ancak bunun sonradan devam etmesi veya tekrarlaması sorun elbette.
Lafı uzatmadan olasılıkları yazayım fakat bunlar bence sizin de aklınız agelmiş konulardır biliyorum
Sorunun temel sebebi soğutulmuş olup ortam sıcaklığını alıp dışarı çıkması gereken soğutucu akışkanın soğuğu ortama bırakıp, ortamdaki sıcağı almadan soğuk halde geri dönmesi gibi görünüyor.
Filtre tıkanması (Sizde mümkün değil biliyorum)
Cross fan devrinin kompresör frekansı ile senkronize çalışmaması (Kompresör çok basıyor ama cross fan devri düşük kalıyor)
Kılcal veya exp çıkışında olması gereken patlamanın yetersiz akışkan ve düşük basınç kaynaklı erken patlaması nedeniyle bu tarz sorunların oluştuğu geçmiş tecrübelerinden de hareketle ustamızın yorumları arasında.
Sizde ne çıkacak bu durum merak ettim açıkçası fakat sanki önünde sonunda bir akışkan eksikliğine bu işin ucu çıkacak gibi![]()