Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

1000025211.jpg

Temmuz ayını yaklaşık 56kwh ile kapatıyoruz. Vatana millete hayırlı olsun :krotey

Arkadaslar ben bildiğiniz üzere midea aep aldim. Servis bana montaj yapıldığına dair makbuz verdi vakum fotoğrafi çekti. Servis forumu garanti belgesi vs vermedi. Onu nereden istemeliyim. Dış ünite kutusu var. Diş ünite seri no nerede bulamadim. İç unite kutusunu bulamadim kurulumda kayboldu. seri no tutusuyormu ve garanti ne kadar onlara bakacağım.kimden istemeliyim. foruma gecende sordum dönen olmadi. Şimdi Bir arkadaş seri no tutuşmuyor dedi. Içime kurt düştü. yardımcı olsaniz sevirim. @Adem Helvacı @gölge46 @NBKpro @Murat ALA

selamlar. Bugün midea xtreme save montajı yapıldı. Lakin bu iki kablo çok dikkatimi çekti. Ön panelde şerit led varmış gibi duruyor. Led felan var mı. Bu kablolar necidir yardımcı olur musunuzz

Ekli dosyalar

• IMG_6053.jpeg
    IMG_6053.jpeg
    301 KB · Görüntüleme: 47
selamlar. Bugün midea xtreme save montajı yapıldı. Lakin bu iki kablo çok dikkatimi çekti. Ön panelde şerit led varmış gibi duruyor. Led felan var mı. Bu kablolar necidir yardımcı olur musunuzz
Bilgidigim kadarı ile çok telli olan wifi için. Dahili wifi yok sonradan takılıyor o modelde diye biliyorum

Mitsubishi Heavy Premium serisinin Toshiba daki muadili hangisidir? Fiyat olarak daha uyguna gelebilir mi Toshiba yakın özellikler ile? 9000 ve 12.000 BTU luk iki klima ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim ilginiz için.

Arkadaslar ben bildiğiniz üzere midea aep aldim. Servis bana montaj yapıldığına dair makbuz verdi vakum fotoğrafi çekti. Servis forumu garanti belgesi vs vermedi. Onu nereden istemeliyim. Dış ünite kutusu var. Diş ünite seri no nerede bulamadim. İç unite kutusunu bulamadim kurulumda kayboldu. seri no tutusuyormu ve garanti ne kadar onlara bakacağım.kimden istemeliyim. foruma gecende sordum dönen olmadi. Şimdi Bir arkadaş seri no tutuşmuyor dedi. Içime kurt düştü. yardımcı olsaniz sevirim. @Adem Helvacı @gölge46 @NBKpro @Murat ALA
Arkadaşlar bu sitemimi yanlış anlamayın ama gruba guvenerek midea aldım. Iki oldu yazmam bir kişi cevap yazmadi😔

İç ünite de ya tarafında bulunan bilgiler ile satın aldığın bayi veya fgeurope ara teyit et garanti isini

Arkadaşlar bu sitemimi yanlış anlamayın ama gruba guvenerek midea aldım. Iki oldu yazmam bir kişi cevap yazmadi😔
Bu aralar yoğun işlerden dolayı sayfayı takip edemiyorum size yardımcı olacaksa müşteri hizmetleri ile irtibat kurun garanti hakkında mail olarak geri dönüş alırsınız. Kafanızda soru işareti olmasın klimanız sizi her koşulda fazlasıyla mutlu edecek 🙂🙋🏼‍♂️

Dostum hep beraber elimizden geldiğince bakıp yardımcı olmaya çalışıyoruz.

İç ünite sağ tarafta
Dış ünite kompresör tarafında seri numaraları olur

Sana servis formu mail olarak gelmedimi?
Mail olarak gelmediyse muhatabın olan servisi ara servis formu veya garanti belgesi hangisini veriyorlarsa onu talep et.
Aklına takılan başka birsey varsada servisle görüşürsün.

Dostum hep beraber elimizden geldiğince bakıp yardımcı olmaya çalışıyoruz.

İç ünite sağ tarafta
Dış ünite kompresör tarafında seri numaraları olur

Sana servis formu mail olarak gelmedimi?
Mail olarak gelmediyse muhatabın olan servisi ara servis formu veya garanti belgesi hangisini veriyorlarsa onu talep et.
Aklına takılan başka birsey varsada servisle görüşürsün.
Tamam abi sabahtan seri. Yarın ilk iş servis ile görüşeyim

Sizin dediğiniz cb1 dir hocam msffau modeli 50 bin in üstünde ben 42 bine aldım üstelik 10 taksitli istanbulda daha uygunu yoktu hepsini aradım çünki.
Yok abi cb1 şuan 36 falan liste fiyatına bakma onlar indirimsiz fiyatlar stok sorunu çözülsede herkes alabilse şu klimaları :)

Abi klimayı satın aldığın yere söyle sana montaj formu atsın o form senin garantinin başladığını gösterir

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Hayırlı cumalar herkese. Flap yönlerinin tüketime ne kadar etkisi var sizce. Normalde ikisini de otomatikte kullanıyordum. dönüp duruyorlardı. Bu sistemde çalıştırıyorum pazartesi gününden beri hiç kapatmadım.

Ekli dosyalar

• 269AE7D2-BE28-42D3-97D8-8E6D9DAFEDE9.png
    269AE7D2-BE28-42D3-97D8-8E6D9DAFEDE9.png
    132.8 KB · Görüntüleme: 17
Hayırlı cumalar herkese. Flap yönlerinin tüketime ne kadar etkisi var sizce. Normalde ikisini de otomatikte kullanıyordum. dönüp duruyorlardı. Bu sistemde çalıştırıyorum pazartesi gününden beri hiç kapatmadım.
Flaplar hava akışını zorlayıcı veya engelleyici pozisyanda olduğunda tüketim verisinin yükseldiğini Breezeless modelinde bariz şekilde gördüm. Totalde ne kadar fark oluşturduğuna dair bir kayıt almadım.

Flaplar hava akışını zorlayıcı veya engelleyici pozisyanda olduğunda tüketim verisinin yükseldiğini Breezeless modelinde bariz şekilde gördüm. Totalde ne kadar fark oluşturduğuna dair bir kayıt almadım.
Doğru kullanım şekli nedir peki. Ben konfor açısından ikisini de otomatikte kullanmayı tercih ediyorum

Doğru kullanım şekli nedir peki. Ben konfor açısından ikisini de otomatikte kullanmayı tercih ediyorum
Ben de sıklıkla kullanırım bunu dert etmeyiniz. minimal etkiler olduğu için düşünn ki kayıt altına almayı dahi düşünmemişim. Yine de bilgi dağarcığımızda olsun diye düşey flaplar tam sağ , yatay flap hareketli konumdaki 1 saat tüketim ile tamamı tam düzlem konumundaki 1 saat tüketimini ölçler paylaşırım seve seve :)

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri