Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Elinize sağlık adem bey klimalara özel bişey satılıyorsa onlardan da alabilirim

Önce bir testlerini kendimiz yapalım istedik açıkçası.
Nerede neyi geliştirebiliriz onu da görüp değerlendirelim, bu sezon için şurada toplasanız 15 gün daha etkili olur artık sonrası biliyorsunuz hr sene aynı şekilde inişe geçiyor etkisi sıcaklıklların. Biz de önümüzdeki sezona kadar tüm testlerini, yağmura fırtınaya vs dayanıklılık durumlarını test etmiş oluruz.

Nasipse önümüzdeki sezon belki de ilk müşterilerden olursunuz hocam 😍

@İlteriş Yılmaz @Yelda Helvacı

Abi klimayı tanıdıkça kendini belli ediyor zaten sesi, odadaki termometre değeri,watmetredeki anlık tüketim vs.
tamamen sana bağlı nasıl istersen.
benim Resimdeki filtre 20 günlük.
Hocam sizin klimada breezeless markaydı sanki bana filtre temizliğinde yardımcı olabilir misiniz

Önce bir testlerini kendimiz yapalım istedik açıkçası.
Nerede neyi geliştirebiliriz onu da görüp değerlendirelim, bu sezon için şurada toplasanız 15 gün daha etkili olur artık sonrası biliyorsunuz hr sene aynı şekilde inişe geçiyor etkisi sıcaklıklların. Biz de önümüzdeki sezona kadar tüm testlerini, yağmura fırtınaya vs dayanıklılık durumlarını test etmiş oluruz.

Nasipse önümüzdeki sezon belki de ilk müşterilerden olursunuz hocam 😍

@İlteriş Yılmaz @Yelda Helvacı
Yaşayın ☺️

Aktif temizlemeye basınca bu çıkıyor neye yaradığını bilen var mı

Ekli dosyalar

• IMG_1667.png
    IMG_1667.png
    225 KB · Görüntüleme: 23
Bu arada klima dış ünitenin üstüne strafor köpük koydum o dağılanlardan tam kapatamadım ama ona rağmen 7 kwh lardan 4.5 lara düştü inanılmaz bir fark.
Bunu bende gözlemledim, veriler elimde🤪
Dış havada 34-35°

Ekli dosyalar

• IMG_20240804_161238.jpg
    IMG_20240804_161238.jpg
    222.4 KB · Görüntüleme: 26
Hocam sizin klimada breezeless markaydı sanki bana filtre temizliğinde yardımcı olabilir misiniz
Abim filtre okadar basitki sen baya zamandır sanırım çekindiğin için filtren öyle bekliyor.

Benim klima brezeles değil easy pro filtresi farklı aynı olsaydı video çekerdim.

ön kapağı aç yeşil filtreleri ön tırnakları var Ondan tutup geriye hafiften geriye it yukarı çek serbest kalınca yavaşça kendine doğru çek tamamdır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Bak bu videonun dakika 3 te adam söküyor onun gibi sök abi sonra o filtrenin ortasına takılan beyaz ve yeşil küçük filtreleri çıkar
Sonra çeşme suyuyla su tut yumuşak fırçan varsa filtrelere zarar vermeden şampuan dök köpürt durula kurut geri tak mis gibi olur.

Kesinlikle diş fırçası vs vurma abi aman ha fırça tipini görsele ekledim Yumuşacık olmalı.
Senden haber bekliyorum yaparsın sen 💪

20240805_210542.jpg

Ekli dosyalar

• 20240805_210542.jpg
    20240805_210542.jpg
    186.7 KB · Görüntüleme: 8
Aktif temizlemeye basınca bu çıkıyor neye yaradığını bilen var mı
Onu açınca tam olarak video daki işi yapar o sırada işi bitene kadar komut vermemeli yaklaşık 30 40 dk bulabilir klimanın modele bağlı olarak değişebilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

@ByCilo abi ne yaparsın nasılsın sağlık sıhhat yerindemi hele ses ver gurban olduğumun verdiği merak ettim seni :(

27m2 salon.Öğlen 13:30 dan sonra dış ünite ve pimapenler sürekli güneş alıyor.
Dış hava sıcaklığı ortalama 33-35°
Ünite üst bölümünde gördüğüm en yüksek değer 53.5
Saat 11:00 devreye giriş zamanı
Saat 08:10 devreden çıkış zamanı
Toplam 21 saat 4.3kwh(ortalama saatte 0,204kwh)

Ekli dosyalar

• 1722886475767.jpg
    1722886475767.jpg
    63.6 KB · Görüntüleme: 26
  • 1722886619681.jpg
    1722886619681.jpg
    222.4 KB · Görüntüleme: 27
  • 1722888681638.jpg
    1722888681638.jpg
    519.4 KB · Görüntüleme: 29
  • 1722890134823.jpg
    1722890134823.jpg
    66.7 KB · Görüntüleme: 23
  • 1722890134849.jpg
    1722890134849.jpg
    65.4 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
27m2 salon.Öğlen 13:30 dan sonra dış ünite ve pimapenler sürekli güneş alıyor.
Dış hava sıcaklığı ortalama 33-35°
Ünite üst bölümünde gördüğüm en yüksek değer 53.5
Saat 11:00 devreye giriş zamanı
Saat 08:10 devreden çıkış zamanı
Toplam 21 saat 4.3kwh(ortalama saatte 0,204kwh)
Çok iyi değerler

Daha gelmemiş Muhammet dün bana mesaj attıda bölge müdürü ile konuştum klimalar bu hafta Türkiye'ye girecek demiş. Ne zaman bana gelir bir kesin bilgi yok. Kullanamadan yazı bitirecez gibi. Zaten parasını ilk günden çektirmiştim. 2. taksidini yatırıcam bu hafta :)
Abi hayırlı olsun.kaç binlik aldın?hangi rakama anlaştın?Bende aep bakmaya başladım ama hiç bir yerde stok yok.gerçi yaz bitti benim acelem de yok,eylül ekim gibi alsam da olur. Ama sizin de klima beklediğinizi görünce sormak istedim.

Abi hayırlı olsun.kaç binlik aldın?hangi rakama anlaştın?Bende aep bakmaya başladım ama hiç bir yerde stok yok.gerçi yaz bitti benim acelem de yok,eylül ekim gibi alsam da olur. Ama sizin de klima beklediğinizi görünce sormak istedim.
Teşekkür ederim Aep 12.000 BTU aldım 35,000 TLye aldım 500 TL'de yol masrafı çıkıyor onunla beraber 35,500 TL /6 Ay

Aep bittiyse tcl c-fresh var ayni fiyata ve montaja ilave para vermiyorsunuz + uzak olsa dair firma yol parasi almiyor👏😅🤌
@Musty34

Aep bittiyse tcl c-fresh var ayni fiyata ve montaja ilave para vermiyorsunuz + uzak olsa dair firma yol parasi almiyor👏😅🤌
@Musty34
TCL servisi varmı bilmiyorum burada fakat Midea servisi yok, Adana Kadirli arası git gel 200 Km'den fazla yol var. Midea servis politikasındada yol masrafı varmış zaten o sebepten yapacak bir şey yok. Oda fgeurope şirketinin ayıbıdır. Mesela Kadirli'de LG serviside yok fakat onlar Kadirli'ye geldiğinde yol masrafı istemiyorlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
TCL servisi varmı bilmiyorum burada fakat Midea servisi yok, Adana Kadirli arası git gel 200 Km'den fazla yol var. Midea servis politikasındada yol masrafı varmış zaten o sebepten yapacak bir şey yok. Oda fgeurope şirketinin ayıbıdır. Mesela Kadirli'de LG serviside yok fakat onlar Kadirli'ye geldiğinde yol masrafı istemiyorlar.
Adana mi şuan beni mest ettiniz o cigeri cok ozledim

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri