Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
midea all easy proAep hangi klima
Anladım teşekkür ederimmidea all easy pro
Evet Gree lendikSen gree lisin![]()
Bende benzer bi uygulama ile klima suyunu bitkilerin diplerine döküyorum. Sizce bi zararı olur mu klima suyunun?Ekli dosyayı görüntüle 18790drenaj suyunu biriktirip balkonu yıkıyorum![]()
Bazı servisler illa direkt bağlantı olacak diye tutturuyor ama alakasız bende de öyle dedi de ben ısrar edince elektrikçiyle beraber gelmişlerdi böyle bağlattımBende benzer bi uygulama ile klima suyunu bitkilerin diplerine döküyorum. Sizce bi zararı olur mu klima suyunun?
Bide size bi sorum olacak. Klimanın elektrik bağlantısını sigortaya değil de prize fişi ile takmak istiyorum.bunun için elektrikçiye gerek var mı?misal ben elektrikçiye en yakın prize yetecek kadar 3x2.5 luk bakır kablo kestireyim, montaj ekibi de klimanın kablo bağlantısını yapıp gerisini bana bıraksın onlar gittikten sonra ben kanal içinden kabloyu prize kadar götürürüm.
Bu şekil bi uygulama yapabilir miyiz?
All easy pro kısaca aep diyoruzAep hangi klima
Hocam süpersin bugün deneyip bilgilendireceğim sizi vallahi çok sağ olunAbim filtre okadar basitki sen baya zamandır sanırım çekindiğin için filtren öyle bekliyor.
Benim klima brezeles değil easy pro filtresi farklı aynı olsaydı video çekerdim.
ön kapağı aç yeşil filtreleri ön tırnakları var Ondan tutup geriye hafiften geriye it yukarı çek serbest kalınca yavaşça kendine doğru çek tamamdır.
Bak bu videonun dakika 3 te adam söküyor onun gibi sök abi sonra o filtrenin ortasına takılan beyaz ve yeşil küçük filtreleri çıkar
Sonra çeşme suyuyla su tut yumuşak fırçan varsa filtrelere zarar vermeden şampuan dök köpürt durula kurut geri tak mis gibi olur.
Kesinlikle diş fırçası vs vurma abi aman ha fırça tipini görsele ekledim Yumuşacık olmalı.
Senden haber bekliyorum yaparsın sen
Ekli dosyayı görüntüle 18718
Tekrardan sağ olun hocam bu tam neye yarıyor?ne kadar sürede yapmak lazımOnu açınca tam olarak video daki işi yapar o sırada işi bitene kadar komut vermemeli yaklaşık 30 40 dk bulabilir klimanın modele bağlı olarak değişebilir.
Sağ sol yukarı aşağı var ama yön bende görünmüyorEkli dosyayı görüntüle 18722
Yön yazan yerden yatay ve dikeyleri istediğini yöne sabitleyebilirsiniz. İşaretlediğim yerden ise otomatiğe alabiliyorsunuz sürekli hareketli kalıyor.
Eksi 12 ile artı 60 derece arasında evapta sıcaklık değişikliği yapıp mikrobik (Bakteriyel) temizlik yapıyor.Tekrardan sağ olun hocam bu tam neye yarıyor?ne kadar sürede yapmak lazım
Muhammet sabah sabah sallındık yine, sizin orada durum ne?Eksi 12 ile artı 60 derece arasında evapta sıcaklık değişikliği yapıp mikrobik (Bakteriyel) temizlik yapıyor.
Gold fin Evaparatörlerin yüzeyindeki korumanın ömrü açısından Yılda 1 öneriliyor çok sık önerilmiyor.
Geçmiş olsun abi sizin oralar iyi hissettiMuhammet sabah sabah sallındık yine, sizin orada durum ne?
Baya baya sallandık ama kısa sürdü, apartmanlar boşaldı hemen yine.Geçmiş olsun abi sizin oralar iyi hissetti
Ayaktaydım ama hissetmedim.
Kardeşim selam iyiyim çok sen nasılsın? Sezonun ortasında iş değişikliği oldu dağıtımdan satışa geçiş yaptım çok yoğun ve tempolu çalışıyorum az kaldı Eylül'de bol bol muhabbet edeceğiz@ByCilo abi ne yaparsın nasılsın sağlık sıhhat yerindemi hele ses ver gurban olduğumun verdiği merak ettim seni![]()
Iyi olduğuna sevindim abim hayırlı olsun Allah kolaylık versin dikkat et kendine.Kardeşim selam iyiyim çok sen nasılsın? Sezonun ortasında iş değişikliği oldu dağıtımdan satışa geçiş yaptım çok yoğun ve tempolu çalışıyorum az kaldı Eylül'de bol bol muhabbet edeceğiz![]()
Teşekkürler kardeşim cansın Allah iyilik versinIyi olduğuna sevindim abim hayırlı olsun Allah kolaylık versin dikkat et kendine.
Dediğin gibi kışın muhabbet bol olur kışın herzaman güzel oluyor.
Bende şükür iyiyim aynı devam![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.