Distribütör firmanın instagram hesabındaki paylaşımına yorum yapan tek kişi. Kim olduğundan çok, sorduğu soru perfecto.Kim bu![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Distribütör firmanın instagram hesabındaki paylaşımına yorum yapan tek kişi. Kim olduğundan çok, sorduğu soru perfecto.Kim bu![]()
Buradaki en önemli konu suyun nevisi. Adam akıllı özellikle uyarmış, su yoğuşmadan gelen su. yani su ,saf su.Altyazılı izleyip anlayabilirsiniz.
Abi ilk aklıma gelenleri yazmışsın iki yorumunda. Su püskürtme kısa vadede iyi gibi görünse de uzun vadede sorun yaşatır.Bu arada WestingHaus pencere tipi klimalar yoğuşma suyunu kondansere taliye eder orada kuruturdu yoğuşma suyunu. Buharlaşmayan fazla olan su belli biz seviyeden sonra akardı tavadan dışarıya. Onlardaki en büyük sorunda bir süre sonra kondanserin iç kısım alt taraflar pişmiş tuğla gibi olurdu. Su ile ortamın tozu pisi birleşir ,kondanserin üzerine sıvanırdı . Sonra cihaz 3-5 sne sonra şişmeye başlardı yazın. Söküp bakıma alınca ,o kısıma porçöz döker tel fırça ile fırçalardık ,az dökülürdü finler ,ama yapacak bir şey yoku ,tek kurtuluş bu.
Sanırım ben tanımıyorumDistribütör firmanın instagram hesabındaki paylaşımına yorum yapan tek kişi. Kim olduğundan çok, sorduğu soru perfecto.
O klima gölgeliğinin biz tasarımını yaptırtıyoruz şu an. Sevgili @İlteriş Yılmaz kardeşimizin mühendis bir arkadaşı ilgileniyor konu ile.Abi klimanın üzerinde şapka tarzı bir izolasyon her konuda klimayı koruyacaktır katılıyorum ileride dış üniteler için yapmayı da düşünmüyorum ama bu su püskürtme biraz sıkıntılı gibi![]()
Ahahahaha kim acabaNe güzel yazmış midea klima müşterisi. Aklın yolu bir![]()
Oooo kimler gelmişSelamüm aleyküm![]()
Grupta yeniyim. Kim kimdir bilmiyorum ama; gelen cevaplardan bu sırrı çözse çözse @ByCilo çözebilir gibi geliyor banaAhahahaha kim acaba![]()
Her kimse bu tarz cesur insanları seviyoruz hocamGrupta yeniyim. Kim kimdir bilmiyorum ama; gelen cevaplardan bu sırrı çözse çözse @ByCilo çözebilir gibi geliyor bana![]()
Abi tasarım şık olsun mümkünse üstü kiremit rengi olsun hem yağmur koruması hem güneş koruması olur.O klima gölgeliğinin biz tasarımını yaptırtıyoruz şu an. Sevgili @İlteriş Yılmaz kardeşimizin mühendis bir arkadaşı ilgileniyor konu ile.
Bir prototip ile ilk testleri kendimiz yapacağız, sonrası veri kaydetme süreci vsç
Püskürtme konusunu da yine kendi klimalarımızda uzun süre deneyeceğiz sonuçları görmek için
Sen de bekle, ilk sana satarız 4 adet klimaya sağlam müşteri![]()
Vida sıkıp gaz akış sesi kesmek?Adem abi youtube da bir kısa videonu gördüm dış ünitedeki gaz akış sesini civataları sıkarak kesiyorsun Midealarda kesin çözüm mü bu?
Önce rüştünü ispat ettirelim abi sonra tasarıma estetik de eklerizAbi tasarım şık olsun mümkünse üstü kiremit rengi olsun hem yağmur koruması hem güneş koruması olur.Bizim burada yağan yağmur klimanın her yerine girebilir.
![]()
onun konuyu hortlattık ya birazda mesaj yazınca konuda uyandı kış uykusundanA.s kardeşim sen nerelerdesin![]()
Dur abi kışa yeni giriyoruz uykusu da geriden gelironun konuyu hortlattık ya birazda mesaj yazınca konuda uyandı kış uykusundan![]()
aslında sadece evaporatör temiz sayılırdı kamerada gözükmüyor ama yumak yumak toz vardı aralarında.Aslında bu klima temiz sayılır![]()
Vana desek daha doğru olur sanırım ince ayar var bu işte herhalde abi, artık doğru tabir neyse pek anladığımız sektör değilVida sıkıp gaz akış sesi kesmek?![]()
Ayar falan olmaz vana da . Gaz akış sesi nedir diye bir video çekmiş AdoVana desek daha doğru olur sanırım ince ayar var bu işte herhalde abi, artık doğru tabir neyse pek anladığımız sektör değilama sesin kesildiği net belli
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.