Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Kablolu ve kablosuz olarak 2 tane termometre aldım hangisini nereye konumlandırayım nasıl test yapayım?
52669564-6DF0-447E-8302-9899A48F6B8E.jpeg

adamları LinkedIn bile kesmiyor ki abi sen x diyon bugünkü gelen servis sonucuna bakayım birde
ne kadar sosyal medya varsa alayına yayarım artık 🤷
Hocam çok geçmiş olsun şuan öğrendim durumu. X tayfası çok gergin konu fark etmeksizin her kavgaya dalıyorlar arkanızda dururlar yani. O yüzden etkili olacağını düşünüyorum. X te anlat derdini biz de elimizden geleni yaparız paylaşırız

Hocam çok geçmiş olsun şuan öğrendim durumu. X tayfası çok gergin konu fark etmeksizin her kavgaya dalıyorlar arkanızda dururlar yani. O yüzden etkili olacağını düşünüyorum. X te anlat derdini biz de elimizden geleni yaparız paylaşırız
sağolasın kardeşim
şu dünkü gelen servis müdürlük ile görüşüp bana bir dönsün bakalım 2 gün daha beklerim sonra x'tede paylaşırım.

ama nerde paylaşırsam paylaşayım önüme merkez çıkıyor merkez servis yönlendirme yapıyor servis gelip yarım saat bana ses yok diyor ben var diyorum o tekrar yok abi diyor bende var diyorum.

sonra fan modunda aynı şekilde çalışan aynı model klimanın video testini gösteriyorum bunda neden ses yok diyorum sonra o bana geri duvardan duvara fark eder diyor.
geri telefon ile kulak farklı alır sesi diyor geri ben ona ozaman taaa öbür odadan motor sesini neden duyuyorum ben diyorum vay anam vay :krotey
ama inat ettim abi onlar inatsa bende inadım.

Bence üfleme hızının düşmesine müsade etmeyin. Minimum orta kademe ye insin. Fan düşünce kompresör hızlanıyor buda tüketimi biraz arttırıyor. Benim gree de öyle mesala.

Bence üfleme hızının düşmesine müsade etmeyin. Minimum orta kademe ye insin. Fan düşünce kompresör hızlanıyor buda tüketimi biraz arttırıyor. Benim gree de öyle mesala.
İrfan minimum üfleme kaç derece oluyor senin cizhazda

Ölçmedim ama sanırım set değerine kadar iniyor. Dengeye ulaştığında bu dediğim. Hissettiğim 40-45 bence.
Benim 18 lik minimum 39 40⁰ üflüyor 12lik ve 9 Luk minimum 30 32⁰ üflüyor. Ben 18 olanı senin Gree algoritmasina benzetiyorum.

Emme 26.5 üfleme turbo modda 43 Max ile turbo aynı gibi orta üfleme de 45 minde 47 gibi ama bu değerler surekli5 artıyor.
ine bildiği minimum sıcaklık demek istedim. 40⁰ üfleme altı yok bende oda istenilen sıcaklığa gelince direk termostat yapıyor.

Klima iç ortamı 26⁰ ye getirdiği zaman kısar sizin ortam daha 24⁰ bu şekilde yüksek wattlarda olması normal kimanın istenilen sıcaklığa ulaşması için boost yapın daha erken ulaşacaktır. Tekrar hatırlatmak isterim 23⁰ set kış modunda yeterli bir derecedir. Birde şu dikkatimi çekiyor 19m² oda daha erken istenilen sıcaklığa gelmesi gerekir sizin oda klima çalışmadığı zaman 18⁰ altına düşen bir oda mı? İzolasyon kötü mü? Bu klima 30⁰ 55⁰ arası ısı üfler üflediği sıcaklığa göre yükte çalışıp çalışmadığı kendini belli eder sizde ölçüm cihazı da var iç ortam istenilen sıcaklığa geldiğinde klima kendini kısar. İstenilen sıcaklık set değerinin her zaman 1⁰ üstü olur. Bunların dışında bir durum oluyorsa klima algoritması sensör v.s iyi haberlesmiyordur yada gaz problemi vardır.

Son düzenleme:
Kaira 12lik kurulumu yaptik. Home asistana ekledim. Toplam harcanan kw yi gosterebiliyor ama anlik gucu gostermiyor bu bile yeter. All easy proda bu bile yok. Montaj fotograflari eklerim.

Screenshot_2024-12-06-15-54-40-123_io.homeassistant.companion.android.jpg

Suan 2 ayri fazda calisiyorlar. Nerdeyse ayni watti cekiyor aep ve kaira
Screenshot_2024-12-06-15-56-37-274_io.homeassistant.companion.android.png

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri