Hayır hep otomatikYüksek fan kademesinde deneme yaptınız mı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hayır hep otomatikYüksek fan kademesinde deneme yaptınız mı.
Kablolu olanı üfleme kanalına gelecek şekilde bant ile yapıştırınKablolu ve kablosuz olarak 2 tane termometre aldım hangisini nereye konumlandırayım nasıl test yapayım?Ekli dosyayı görüntüle 22184
Kaç derece ile yapayımKablolu olanı üfleme kanalına gelecek şekilde bant ile yapıştırın
diğerini ortamı ölçmek için kullanın
emiş için LED düğmesine uzun basarsanız klimanın ekranına gelecek.
Hocam çok geçmiş olsun şuan öğrendim durumu. X tayfası çok gergin konu fark etmeksizin her kavgaya dalıyorlar arkanızda dururlar yani. O yüzden etkili olacağını düşünüyorum. X te anlat derdini biz de elimizden geleni yaparız paylaşırızadamları LinkedIn bile kesmiyor ki abi sen x diyon bugünkü gelen servis sonucuna bakayım birde
ne kadar sosyal medya varsa alayına yayarım artık![]()
sağolasın kardeşimHocam çok geçmiş olsun şuan öğrendim durumu. X tayfası çok gergin konu fark etmeksizin her kavgaya dalıyorlar arkanızda dururlar yani. O yüzden etkili olacağını düşünüyorum. X te anlat derdini biz de elimizden geleni yaparız paylaşırız
23⁰ set yapın ortam derecesi 24⁰ olması gerekir gözlemleyin bu arada emiş ve üfleme sıcaklığı da önemli.Kaç derece ile yapayım
Bence üfleme hızının düşmesine müsade etmeyin. Minimum orta kademe ye insin. Fan düşünce kompresör hızlanıyor buda tüketimi biraz arttırıyor. Benim gree de öyle mesala.Hocam çok geçmiş olsun şuan öğrendim durumu. X tayfası çok gergin konu fark etmeksizin her kavgaya dalıyorlar arkanızda dururlar yani. O yüzden etkili olacağını düşünüyorum. X te anlat derdini biz de elimizden geleni yaparız paylaşırız
İrfan minimum üfleme kaç derece oluyor senin cizhazdaBence üfleme hızının düşmesine müsade etmeyin. Minimum orta kademe ye insin. Fan düşünce kompresör hızlanıyor buda tüketimi biraz arttırıyor. Benim gree de öyle mesala.
Ölçmedim ama sanırım set değerine kadar iniyor. Dengeye ulaştığında bu dediğim. Hissettiğim 40-45 bence.İrfan minimum üfleme kaç derece oluyor senin cizhazda
Benim 18 lik minimum 39 40⁰ üflüyor 12lik ve 9 Luk minimum 30 32⁰ üflüyor. Ben 18 olanı senin Gree algoritmasina benzetiyorum.Ölçmedim ama sanırım set değerine kadar iniyor. Dengeye ulaştığında bu dediğim. Hissettiğim 40-45 bence.
23 üşütüyor hocam. 24 set Fanı 80 yapayım o zamanBence üfleme hızının düşmesine müsade etmeyin. Minimum orta kademe ye insin. Fan düşünce kompresör hızlanıyor buda tüketimi biraz arttırıyor. Benim gree de öyle mesala.
Emme 26.5 üfleme turbo modda 43 Max ile turbo aynı gibi orta üfleme de 45 minde 47 gibi ama bu değerler surekli5 artıyor.İrfan minimum üfleme kaç derece oluyor senin cizhazda
23 soğuk sayılır 25-27 arası ideal23 üşütüyor hocam. 24 set Fanı 80 yapayım o zaman
ine bildiği minimum sıcaklık demek istedim. 40⁰ üfleme altı yok bende oda istenilen sıcaklığa gelince direk termostat yapıyor.Emme 26.5 üfleme turbo modda 43 Max ile turbo aynı gibi orta üfleme de 45 minde 47 gibi ama bu değerler surekli5 artıyor.
22 set üzeri ben odada rahatsız oluyorum. Yaz aylarında 27 set aşağısı rahatsız ediyor.23 soğuk sayılır 25-27 arası ideal
Oda istenilen sıcaklığa ulaştığında Xtreme 12binlik 32⁰ üfleme sıcaklığı ile ilerler orada yakıt tüketimi de 180watt seviyelerine inmesi gerekir.23 üşütüyor hocam. 24 set Fanı 80 yapayım o zaman
Klima iç ortamı 26⁰ ye getirdiği zaman kısar sizin ortam daha 24⁰ bu şekilde yüksek wattlarda olması normal kimanın istenilen sıcaklığa ulaşması için boost yapın daha erken ulaşacaktır. Tekrar hatırlatmak isterim 23⁰ set kış modunda yeterli bir derecedir. Birde şu dikkatimi çekiyor 19m² oda daha erken istenilen sıcaklığa gelmesi gerekir sizin oda klima çalışmadığı zaman 18⁰ altına düşen bir oda mı? İzolasyon kötü mü? Bu klima 30⁰ 55⁰ arası ısı üfler üflediği sıcaklığa göre yükte çalışıp çalışmadığı kendini belli eder sizde ölçüm cihazı da var iç ortam istenilen sıcaklığa geldiğinde klima kendini kısar. İstenilen sıcaklık set değerinin her zaman 1⁰ üstü olur. Bunların dışında bir durum oluyorsa klima algoritması sensör v.s iyi haberlesmiyordur yada gaz problemi vardır.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.