Yine weriyorsun ayarıdaha erken wakit war umutlu ol bende istiyorum
![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yine weriyorsun ayarıdaha erken wakit war umutlu ol bende istiyorum
![]()
O zaman batmana döndüqüm ilk qün serwisten randewu alıyorum @İRFAN abi kawuşsun muradınaabooo işte tam yeri senin ora![]()
Benlik birşey yok var benim G-TECH im kavuşacak olan sensin.O zaman batmana döndüqüm ilk qün serwisten randewu alıyorum @İRFAN abi kawuşsun muradına![]()
Bende kawuşacm az kaldıBenlik birşey yok var benim G-TECH im kavuşacak olan sensin.
Sakıncalı birini bulmuşsun adem abi bunu çok sewerdiBakın yorumlar arasında kimi buldumEkli dosyayı görüntüle 22371
Elektrik dağıtım şirketi bunu beğendiYalıtım yok sıfır. makinayı tam test etmiş oluruz![]()
aradığım cevap geldiElektrik dağıtım şirketi bunu beğendi![]()
Ew sahibi hiç beqenmediElektrik dağıtım şirketi bunu beğendi![]()
Havalar iyice soğudu, son durum nedir?
Hava kaç derece kardeşimC.tesi Havanın sertleşmesi ve tüketimin artması.
Klimanın set değeri bu süre zarfında sabitti fan 3 diş muhtemelen %70 veya 60.
Yani hava sert olunca A+++ o + nın birini silin
Ekli dosyayı görüntüle 22426
Grafik geçen hafta çarşamba başlıyor resimde o günleri işaretledim abiHava kaç derece kardeşim
Isıtma modunda iç ünite tavanda yoğunlaşan sıcaklığı, dış ünite ise kendi etrafındaki sıcaklığı algıladığı şekilde gösteriyor o nedenle yanıltıcı olurlar ve zaten o dereceler algılanan sıcaklık olarak görülürse daha doğru olur. Şu an benim karşımdaki klima emiş sıcaklığı 26.3 derece ama ortam sıcaklığı 23.6 derece mesela.Merhaba, uygulama üzerinden kontrol ediyorum. Ancak cihazın ölçümleri çok farklı. Dışarıda hava 10 derece civarında 14-15 gösteriyor içerideki sıcaklıkta 24 dereceler de ama 28 gösteriyor. Son zamanlarda güncelleme falan geldi. Bi etkisi var mıdır yoksa normal midir ?
Hayırlısıyla klimayı taktırıp yaksaydım buraları yawC.tesi Havanın sertleşmesi ve tüketimin artması.
Klimanın set değeri bu süre zarfında sabitti fan 3 diş muhtemelen %70 veya 60.
Yani hava sert olunca A+++ o + nın birini silin
Ekli dosyayı görüntüle 22426
Abi benim salon 23.3⁰ derece 18000 lik 22⁰ set 38.6⁰ üflüyor minimum üflemesi diyebilirim emiş 24.5 alan büyük olunca soluk alması rahatlıyor.Isıtma modunda iç ünite tavanda yoğunlaşan sıcaklığı, dış ünite ise kendi etrafındaki sıcaklığı algıladığı şekilde gösteriyor o nedenle yanıltıcı olurlar ve zaten o dereceler algılanan sıcaklık olarak görülürse daha doğru olur. Şu an benim karşımdaki klima emiş sıcaklığı 26.3 derece ama ortam sıcaklığı 23.6 derece mesela.
Soğutma modunda görece daha doğru okuma yapılabiliyor.
Alemm Gree görsün bekliyoruzHayırlısıyla klimayı taktırıp yaksaydım buraları yaw![]()
Set değerini yazmamışım onuda ekledim abiHava kaç derece kardeşim
Ortam kaç dereceSet değerini yazmamışım onuda ekledim abi
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.