Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Saat 00:28 de set 30 olarak başlattım şuan değer saat 00:41 resimdeki gibiDış ünitede katlanma var mı? Resim çekip atar mısın? Bu arada 30 set yapıp yukarıda dediğimi yapın.
30dk test başarılı olmuş bir sorun yok gibi dışarısı 15⁰ de DF Defroz yapınca gaz eksikliği olabilir mi diye şüphe duymuştum malum sorunlu bir montaj geçmişiniz var@ByCilo Yarım saat çalıştırdım.Ekte bilgiler. Bu arada şöyle birşey tespit ettim. İki Df uyarısınida Set 23 te 25.1 dereceye gelince vermiş. Uygulama üzerinde ekran görüntüsü almıştım uyarı verdiği saatleri.
Günaydın reis30dk test başarılı olmuş bir sorun yok gibi dışarısı 15⁰ de DF Defroz yapınca gaz eksikliği olabilir mi diye şüphe duymuştum malum sorunlu bir montaj geçmişiniz varyinede ara ara bu durum olursa bilgi verin.
![]()
Günaydın kardeşim insanın başına gelince şüpheli yaklaşıyoruz Xtreme algoritmasını nasıl davrandığını ezberledim artıkGünaydın reis
Bende diyom neden bu kadar üzerine düştüler bu df nin
Sorunlu montaj geçmişine hiç dikkat etmedimdi.
Birde şöyle bir durum var aep ten örnek vereyim.
Mesela df yaptığı zaman bende buz vs olmazdı baya bir gözlemledim bu durumu.
Yine böyle hava 10 15 civarı df yapardı günde 2 veya 1 kez yalnız benim df 30sn. Falan sürerdi xreme buna dahilmi bilmiyorum ama yeni farklı bir algoritması vardı yalancı df gibi![]()
Ben de bu tarafa yakınım ama airfel aynı evin salonunda var, sessiz değil. Yatak odası için uygun değil bence. Mesela istanbuldaki evimizde baymak almışız zamanında, onun da sadece sesssiz modundan memnunuz. TCL benim de aklıma yatıyor.Yazlık ise tabiki hiç gerek yok okadar para vermeye, sizinde dediğiniz gibi en ucuz klimayı alıp geçebilir. Arçelik klimanında 7.000 lik dediğine fazla itimat etmeyin bence. Ben olsam yazlığa klima alan kaira, airfiel, TCL tarzı alır geçerdim hangisi ucuz ise.
Merhaba, ilginiz için teşekkürler.Montaj eğriliğini düzeltme sonrasında sistemi komple söktükleri için yeniden vakumlama işlemi yapılmıştı. Özellikle servise sordum. Komple soktugumuz için bu işlemi tekrar yapmamız lazım hakkı olan olması gereken budur demişlerdi.30dk test başarılı olmuş bir sorun yok gibi dışarısı 15⁰ de DF Defroz yapınca gaz eksikliği olabilir mi diye şüphe duymuştum malum sorunlu bir montaj geçmişiniz varyinede ara ara bu durum olursa bilgi verin.
![]()
Bir süredir pek aktif olmadığım için konuya vakıf değilim, sorunlu montaj geçmişi varsa, servis kusuru varsa video çekip bana atsın abi onu da ifşa edelim, yok öyle millete laga luga.30dk test başarılı olmuş bir sorun yok gibi dışarısı 15⁰ de DF Defroz yapınca gaz eksikliği olabilir mi diye şüphe duymuştum malum sorunlu bir montaj geçmişiniz varyinede ara ara bu durum olursa bilgi verin.
![]()
Merhaba, montajdaki eğriliği düzelttikten sonra tekrardan vakumlama yaptıklarıni ilettiler. Yazın df ile ilgili bir durum olmamıştı. İlk defa ısıtmada yaşadım. İzmirde ikamet ediyorum.simdi yine test ediyorum set 23 de tekrar Df olmadı. Gerçi biraz güneş var akşam bir tık daha soğuk oluyor Akşam tekrar test edeceğim set 23 te.Günaydın reis
Bende diyom neden bu kadar üzerine düştüler bu df nin
Sorunlu montaj geçmişine hiç dikkat etmedimdi.
Birde şöyle bir durum var aep ten örnek vereyim.
Mesela df yaptığı zaman bende buz vs olmazdı baya bir gözlemledim bu durumu.
Yine böyle hava 10 15 civarı df yapardı günde 2 veya 1 kez yalnız benim df 30sn. Falan sürerdi xreme buna dahilmi bilmiyorum ama yeni farklı bir algoritması vardı yalancı df gibi![]()
Selam @Adem Helvacı abi, sende o zaman yorum yazmıştın mesajıma düzeltsinler montajı diye . 3. Seferde hizali montaj yapıldı. ilk, ikinci ve en son halini tekrar ekliyorum.Bir süredir pek aktif olmadığım için konuya vakıf değilim, sorunlu montaj geçmişi varsa, servis kusuru varsa video çekip bana atsın abi onu da ifşa edelim, yok öyle millete laga luga.
Aaaa tamam şimdi hatırladım kardeşim.Selam @Adem Helvacı abi, sende o zaman yorum yazmıştın mesajıma düzeltsinler montajı diye . 3. Seferde hizali montaj yapıldı. ilk, ikinci ve en son halini tekrar ekliyorum.
Soğutma modunda defrost zaten olmaz.Merhaba, montajdaki eğriliği düzelttikten sonra tekrardan vakumlama yaptıklarıni ilettiler. Yazın df ile ilgili bir durum olmamıştı. İlk defa ısıtmada yaşadım. İzmirde ikamet ediyorum.simdi yine test ediyorum set 23 de tekrar Df olmadı. Gerçi biraz güneş var akşam bir tık daha soğuk oluyor Akşam tekrar test edeceğim set 23 te.
O son saniyelerde duman mı attı abi@Adem Helvacı abi midea prime sonrası seride df algoritması dediğin gibi değişik.
prime kullanırken dış ünitem buzlanırdı ama aep kullanırken hiç buz görmedim klima izin vermeyip 30sn. süre gazı çevirip geri devam ederdi.
buhar oO son saniyelerde duman mı attı abi
Güzelmiş benimkinde ısıtıcı tava war dediler o nasıl oluyor daha mı iyibuhar o
df sırasında dış ünite buzunu çözmek için klima dış ünite kondanseri ısıtır.
ah bir bilsemGüzelmiş benimkinde ısıtıcı tava war dediler o nasıl oluyor daha mı iyi
Olsun bizim soquk biraz serttir öqreniriz, bu arada serwisle qörüştüm montaj için pazartesi yada salı yapalım dedim bakalım haber werirlerah bir bilsem
gree'lerde var öyle bir icat emme daha tecrübe edebilen olmadı.
bende olaydı aynı böyle duman attırırdım
odun sobası niyetine kullanılıyor klima bizde şartlar malum.
ama muhtemelen sert iklim koşullarında devreye girecektir o.
hadi hayırlısı bakalım rekabet her zaman iyidirOlsun bizim soquk biraz serttir öqreniriz, bu arada serwisle qörüştüm montaj için pazartesi yada salı yapalım dedim bakalım haber werirler
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.