Sizin odanın bir video ve kağıt üzerinde ölçülerini aktarır mısınız![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sizin odanın bir video ve kağıt üzerinde ölçülerini aktarır mısınız![]()
20m2 bir oda klima için ufak diyemeyiz son durum nasıl çalışma ve tüketim nasıl
Hocam sizin önerileriniz sonrası 1 haftadır Krigamine Zen aradım ancak malesef ürün yok bayilerde, Türkiye üretimi modeller mevcut genelde. Etherea içinde Panasonic bayileri de sağ olsun tok satıcıyı oynayınca Daikin’in de çalıştığım şirket personeline %20 indirimi olunca FTXA50CB modelini satın aldım. Ünite gelip kurulunca görüşlerimi paylaşacağım mutlaka.Yukarıda tüm yazılanlardan hareketle Etherea bana çok fena göz kırpıyor olsa da Krigaminezen alınabiliniyor olan bir ortamda benim başka ürün bakasım da gelmiyor![]()
Saat 11’den beri 8,5 saatir 23 set, 70 fan çalışıyor. Tabii ki kumandanın sensörüyle. Kumandada videda göründüğü gibi tam klimanın karşısındaki koltukta.20m2 bir oda klima için ufak diyemeyiz son durum nasıl çalışma ve tüketim nasıl![]()
Umarım en kısa sürede sonuç alırsınızSaat 11’den beri 8,5 saatir 23 set, 70 fan çalışıyor. Tabii ki kumandanın sensörüyle. Kumandada videda göründüğü gibi tam klimanın karşısındaki koltukta.
Termometre anlık 22.8 derece
Ekli dosyayı görüntüle 22848Ekli dosyayı görüntüle 22849
Bu enerji kullanımı bilgilerini nasıl alıyoruzSaat 11’den beri 8,5 saatir 23 set, 70 fan çalışıyor. Tabii ki kumandanın sensörüyle. Kumandada videda göründüğü gibi tam klimanın karşısındaki koltukta.
Termometre anlık 22.8 derece
Ekli dosyayı görüntüle 22848Ekli dosyayı görüntüle 22849
Bu enerji kullanımı bilgilerini nasıl alıyoruz
Şu konuda marka danışmanını birkaç kere uyarmıştım aslında.Abi Midea da indirim heyecanı kaçtı artık. Onların indirimli halı diğerlerinden bile yüksek. Misal bezer giclerdeki Midea ve diğer marka klimalar 30000 e normal şartlarda satılır. Önemli günlerde yaptığı indirim herkesi mutlu eder ama öyle değil gibi. Kaliteye performansa laf yok ama pazarlama stratejisi bence sorunlu.
Güzel günlerde kullanmanızı dilerim. Çok güzel seçim.Hocam sizin önerileriniz sonrası 1 haftadır Krigamine Zen aradım ancak malesef ürün yok bayilerde, Türkiye üretimi modeller mevcut genelde. Etherea içinde Panasonic bayileri de sağ olsun tok satıcıyı oynayınca Daikin’in de çalıştığım şirket personeline %20 indirimi olunca FTXA50CB modelini satın aldım. Ünite gelip kurulunca görüşlerimi paylaşacağım mutlaka.
Belki bu şekilde kompresör kısmaya fırsat bulabilirEkli dosyayı görüntüle 22853Ekli dosyayı görüntüle 22854Ekli dosyayı görüntüle 22855Ekli dosyayı görüntüle 22856
Bazı denemeler yapmak için 8'i 20 geçe yeni parametre ayarları ile klimayı ateşledim.
O snada dış ortam 12, iç ortam 17,5 dereceydi düne nazaran daha iyi değerler ama yapacak bir şey yok denemem gerekiyor bir şekilde. Tüketim o esnada anlık 1012 ve 4.15kwh ile başlamış oldum. Arada bir çok denemeler yaptığım için 1 saat sonra falan çekeceğim verilerde bazı noktalarda bazı pikler görebiliriz omnları yok sayacağım ama genel akışa bakacağım termostat sayısı ve süresi özelinde.
Ben başlayalı çok oldu da eklemeye yeni fırsat bulabildim.
Sensör tolerans parametresi dar alanda etkili olabilir abi
Abi 18000 BTU tüketim verilerini merak ediyorumGüzel günlerde kullanmanızı dilerim. Çok güzel seçim.
Umarım montaj süreci ve sonrası ile ilgili de bilgi paylaşırsınız, çok mutlu oluruz![]()
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın tüketim verilerini ileriki günlerde paylaşırsanız sevinirizHocam sizin önerileriniz sonrası 1 haftadır Krigamine Zen aradım ancak malesef ürün yok bayilerde, Türkiye üretimi modeller mevcut genelde. Etherea içinde Panasonic bayileri de sağ olsun tok satıcıyı oynayınca Daikin’in de çalıştığım şirket personeline %20 indirimi olunca FTXA50CB modelini satın aldım. Ünite gelip kurulunca görüşlerimi paylaşacağım mutlaka.
Bu stil klimanın verilerini ben de merak ediyorum abi umarım dostumuzun paylaşma şansı olurAbi 18000 BTU tüketim verilerini merak ediyorum![]()
Valla Yılmaz baba sanki oldu gibi ama göreceğiz. Saat 12 ye doğru ''yeter bu kadar'' der ve verileri çekeriz bakalım kaç termostat göreceğiz veya görecek miyiz merak ettim ben deSensör tolerans parametresi dar alanda etkili olabilir abi![]()
Abi bu sefer olmuş klima 32 derece sabit üflüyorsa kısmıştırValla Yılmaz baba sanki oldu gibi ama göreceğiz. Saat 12 ye doğru ''yeter bu kadar'' der ve verileri çekeriz bakalım kaç termostat göreceğiz veya görecek miyiz merak ettim ben de
Eski evde kullandığım klima olmasa, çalışma şeklini bilmedem ben de ''Arızalı bu'' derim benim klimaya samimiyim bu konuda.
O yüzden servisin hemen kart cart curt değiştirme girişiminde bulunmasına itiraz ettim.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.