O konuda haklısın ama ne diyeyimMinimum 10500 BTU abi insaf yaa![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
O konuda haklısın ama ne diyeyimMinimum 10500 BTU abi insaf yaa![]()
abi ben o btu ile bir kış geçiririmMinimum 10500 BTU abi insaf yaa![]()
Abi usta senin geleceğini bilse onu yapar mı
usta demeyelim lütfen böyle karakter yoksunu tiplereAbi usta senin geleceğini bilse onu yapar mı![]()
şuan japon segmenti ile kapışıyor abiÜfleme değerlerine bakılırsa 31 35 arasında variable yapmış ama 1 kere bile termostata girmemiş
Tabi ben makinenin tepkisini görmek için abartılı bir değer girdim bodoslama 4 yapıp.
Optimum değer mutlaka bulunur neticede çözümü bulduk benim için önemli olan bu.
Yani sonuç olarak parametre ayarını değiştirmemiz makineyi gereksiz sıkıştırmadı
Anlık tüketim bence daha düşük hale gelebilir çünkü ben testin belli bölümlerinde 197watt ile dahi uzun süre çalıştığını gördüm.
Xtreme modelini burada insanlara sürekli önerdiğim için kendimi kötü hissediyordum iyi niyetimiz fanatiklik gibi algılanmış olabilir ama gerçekten hep söylemişimdir abi Xtreme fiyat performans ürünü noktaşuan japon segmenti ile kapışıyor abi![]()
Abi bu grafiği testo ile ben alsam grafikte dalgalanma olmayacakBazı bilgileri yine hatırlatayım, mesela fan devri, flap yönleri vs gibi bir çok denemeyi de ürün çalışırken yaptım yani aleti rahat bırakmadığım için bazı noktalarda tatlı geçişler, bazı noktalarda keskin geçişler görülüyor.
Aşağıda emiş sıcaklığı var
Aşkolsun abi ne zahmeti. Bir daha söylüyorum kendi klimam diye vallahi billahi uğraşmazdım ama benim de hissettiğim bazı şeyler oldu.Xtreme modelini burada insanlara sürekli önerdiğim için kendimi kötü hissediyordum iyi niyetimiz fanatiklik gibi algılanmış olabilir ama gerçekten hep söylemişimdir abi Xtreme fiyat performans ürünü nokta
Adem abi sana da zahmet verdik emeğine sağlık abi![]()
Ben nokta atışı şekilde sorunun kaynağını TAM DA DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ GİBİ ve düşündüğümüz yerden bulduk diye düşünüyorum abi. Aynen dediğin gibi 11m2 alanda 12.000btu klima kapanmamak için kendi içerisinde direnmiş, 31 35 aralığında dalgalanmış ama kapanmamış, içeriyi sıcak tutmayı ve ekonomi yapmayı da başarmış.Abi bu grafiği testo ile ben alsam grafikte dalgalanma olmayacakalan hakimiyeti verimli olduğunda hem tüketim hemde üflediği sıcaklık değerleri stabillik sergiliyor.
![]()
abi hangi parametreyi seçtinDünkü testler ile bugünkü tetsler arasında tek fark, bugün parametre değerini değiştirmiş olmam.
Abi emeğine sağlık bir sürü işin içinde senide uğraştırdık iyi niyetini iyi niyetimizi yansitabildiysek ne mutlu bizeAşkolsun abi ne zahmeti. Bir daha söylüyorum kendi klimam diye vallahi billahi uğraşmazdım ama benim de hissettiğim bazı şeyler oldu.
Sorun yaşayan dostlardan değil, genel olarak. O nedenle konuya eğilme gereği duydum ve iyi ki de eğilmişim.
Bu ara ciddi yoğunluğum var özellikle okul projeleri kapsamında, bak yarın 11:50 de bir okulda, 13:15 de başka okulda olmam lazım iki ayrı seminerim var öğrencilere ama daha bir tanesinin bile sunumunu bitiremedim günlerdir.
Şimdi biz bu konuyu çözdüğümüze göre zaten forumu bırakıp Canva'ya geçeceğim sunumları hazırlayıp bitirmek için.
Önceki gün 4 e doğru yattım, dün 2 yi geçiyordu, bugün sanırım yine 3-4 dolaylarına anca biter işlerim ama inan bana hiç yük gelmiyor biliyor musun?
Art niyet olmadığını bildiğim her konuda sonuna kadar dostlarla birlikteyim abi. @Fikretsulu kardeşimizin de sorununu bak nasıl çözeceğiz göreceksin.
Biz sorununu çözelim de, o istiyorsa yine bu klimayı ikinci elde satıp Daikin alsın inan ona da mutlu oluruz bizim için hiç problem olmaz.![]()
Diğer yandan şu Xtreme klima iddia ediyorum ki Türkiye pazarında Çin segmentinde en iddialı klima çıktı.
Bu klima çok daha iyi ellerde çok daha genmiş kitlelere pazarlanabilir ama fiyat politikaları bu ürüne herkesin ulaşmasını engelliyor. O nedenle şu Dayrelax'dan bir ara umudum vardı ama Xtreme gibi çıkmadı o da, şu an bu mesajı yazıyor olduğum çalışma odamda Xtreme kasa Dayrelax çalışıyor mesela, 10 numara ısıtıyor süper de ekonomi yapıyor ama yine de bir Xtreme değil.
Carrier bu konuda fiyat performans olarak Xtreme fiyatına Cool Easy sattığı için biraz rekabet getirip tüketiciye faydalı olabilir abi takip edip göreceğiz.
Herkes zannediyor ki biz Midea pazarlamacısıyız. Halbuki ben Midea fiyat düşürmek zorund akalsın diye onun karşısına rakip çıkartmak için uğraşıp duruyorum. Şıu an Carrier klimalarda bu fiyat avantajı varken onu ön plana alma sebebim de bu.
Aslında Yılmaz baba senin o 18 lik Midea yerine bir tane Carrier Cool Easy süper olurdu biliyor musun?
Şu Oğuzhan'ın kampanyasını kaçırmasan ne güzel olurdu.
Dur yaaa, Oğuzhan aynı zamanda Midea da satıyor nasılsa, senin 18 lik için yarın bir konuşayım onunla, sendeki 18 lik Xtrem modeli alıp onun yerine 18 lik Cool Easy verirse üstüne kaç para ister sorayım mı?
All Easy olmasa da Cool Easy kliman olur![]()
Arkadaşın işi ufak bir paremetre ayarına bakıyor nokta atışı tespitBen nokta atışı şekilde sorunun kaynağını TAM DA DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ GİBİ ve düşündüğümüz yerden bulduk diye düşünüyorum abi. Aynen dediğin gibi 11m2 alanda 12.000btu klima kapanmamak için kendi içerisinde direnmiş, 31 35 aralığında dalgalanmış ama kapanmamış, içeriyi sıcak tutmayı ve ekonomi yapmayı da başarmış.
Bu zaman ilerledikçe tüketim de düşecekti teste devam etseydik, her 24 saat testinde gördüğümüz bildiğimiz gibi en yüksek tüketim her zaman ama her zaman ilk gün olur.
Abi emeğinin çabanın farkındayım sürçü lisan ettiysek affola.Aşkolsun abi ne zahmeti. Bir daha söylüyorum kendi klimam diye vallahi billahi uğraşmazdım ama benim de hissettiğim bazı şeyler oldu.
Sorun yaşayan dostlardan değil, genel olarak. O nedenle konuya eğilme gereği duydum ve iyi ki de eğilmişim.
Bu ara ciddi yoğunluğum var özellikle okul projeleri kapsamında, bak yarın 11:50 de bir okulda, 13:15 de başka okulda olmam lazım iki ayrı seminerim var öğrencilere ama daha bir tanesinin bile sunumunu bitiremedim günlerdir.
Şimdi biz bu konuyu çözdüğümüze göre zaten forumu bırakıp Canva'ya geçeceğim sunumları hazırlayıp bitirmek için.
Önceki gün 4 e doğru yattım, dün 2 yi geçiyordu, bugün sanırım yine 3-4 dolaylarına anca biter işlerim ama inan bana hiç yük gelmiyor biliyor musun?
Art niyet olmadığını bildiğim her konuda sonuna kadar dostlarla birlikteyim abi. @Fikretsulu kardeşimizin de sorununu bak nasıl çözeceğiz göreceksin.
Biz sorununu çözelim de, o istiyorsa yine bu klimayı ikinci elde satıp Daikin alsın inan ona da mutlu oluruz bizim için hiç problem olmaz.
Diğer yandan şu Xtreme klima iddia ediyorum ki Türkiye pazarında Çin segmentinde en iddialı klima çıktı.
Bu klima çok daha iyi ellerde çok daha genmiş kitlelere pazarlanabilir ama fiyat politikaları bu ürüne herkesin ulaşmasını engelliyor. O nedenle şu Dayrelax'dan bir ara umudum vardı ama Xtreme gibi çıkmadı o da, şu an bu mesajı yazıyor olduğum çalışma odamda Xtreme kasa Dayrelax çalışıyor mesela, 10 numara ısıtıyor süper de ekonomi yapıyor ama yine de bir Xtreme değil.
Carrier bu konuda fiyat performans olarak Xtreme fiyatına Cool Easy sattığı için biraz rekabet getirip tüketiciye faydalı olabilir abi takip edip göreceğiz.
Herkes zannediyor ki biz Midea pazarlamacısıyız. Halbuki ben Midea fiyat düşürmek zorunda kalsın diye onun karşısına rakip çıkartmak için uğraşıp duruyorum. Şu an Carrier klimalarda bu fiyat avantajı varken onu ön plana alma sebebim de bu.
Aslında Yılmaz baba senin o 18 lik Midea yerine bir tane Carrier Cool Easy süper olurdu biliyor musun?
Şu Oğuzhan'ın kampanyasını kaçırmasan ne güzel olurdu.
Dur yaaa, Oğuzhan aynı zamanda Midea da satıyor nasılsa, senin 18 lik için yarın bir konuşayım onunla, sendeki 18 lik Xtrem modeli alıp onun yerine 18 lik Cool Easy verirse üstüne kaç para ister sorayım mı?
All Easy olmasa da Cool Easy kliman olur![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.