Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Bende gaz kacagi olmadi kilavuzdam baktim standart uzunluk 5m

(Boru uzunluğu - standart uzunluk) x 12g/m

2 m icin 24 g/m gaz eklenmesi gerekiyor

24 gram mi ayarlamak lazim g/m tam olarak ne acaba :)

24 gram sorun yaratir mi dersiniz :) arkadaş klimaci ona danışmıştım 10mye kadar kolay kolay sorun olmaz demişti.
Ben bu tarz yaklaşanlata hep şunu söylüyorum

Mesela etikette kaç gram yazıyor? 825 gram, Elin gâvuru bilmiyor muydu bunu ''800 gram bas yeter yığaaaaa'' demeyi?
O cihazın en ideal performansı 825 gram soğutkan ile alınabildiği için 825 gram basıyor, ''800 gramyeter'' demiyorlar. Demek ki neymiş? o 25 gram küçümsenmemeliymiş.

Buzdolaplarında bütün işi kaç gram gazla yapıyor sistem mesela?
Bir ürünün bütün sisteminin komple mükemmel şekilde çalışmasını sağlayan TOPLAM gaz, bizim klimacı ustaların ''Bir şey olmaz yığaaaa'' dedikleri miktar kadar oluyor.

Çalışır mı? Çalışır abi kimse çalışmaz demiyor ama ''çalışmak'' var, ''olması gerektiği gibi çalışmak'' var ;)

Abi ben seni biliyorum iyi niyetini de biliyorum bunları bilip de seni yaftalayacak bir laf etmem. Her mesajımda beni yanlış anlama diye girizgah yapıyorum.
Ben sistemi yanlış anlamışım. Uygulamada iç ortam sıcaklığı yazması buna neden oluyor. heyecanım lügatıma yenik düşüp de sürçü lisan ettiysem affola özür dilerim. İç ortam sıcaklığı parametreler falan değil ama yanlış anlaşılmak üzer beni:)
Son mesajımın son cümlesi geçerlidir. Dostluğumuz baki kalsın, gerisini Eşşek kovalasın :D

Bak tam kısma olacak o ara tolerans aşımı olduğu için termostat yapmış. Kapı taktiği ile biraz zaman kazanıp belki o kısmı atlatırız. Burada yine Adem abinin paremetre ayarı ihtiyacı var aslında. 😃
Bugün dayrelax klimada deeyeceğim. Eğer direkt alıyorsa zaten kodlama algoritması xtrmee ile aynı demektir o zaman işime yaramaz. Almıyorsa iyidir işte o zaman ''Nasıl aldırabilriiz?'' kısmını kurcalamaya başlarız :ok

Ben bu tarz yaklaşanlata hep şunu söylüyorum

Mesela etikette kaç gram yazıyor? 825 gram, Elin gâvuru bilmiyor muydu bunu ''800 gram bas yeter yığaaaaa'' demeyi?
O cihazın en ideal performansı 825 gram soğutkan ile alınabildiği için 825 gram basıyor, ''800 gramyeter'' demiyorlar. Demek ki neymiş? o 25 gram küçümsenmemeliymiş.

Buzdolaplarında bütün işi kaç gram gazla yapıyor sistem mesela?
Bir ürünün bütün sisteminin komple mükemmel şekilde çalışmasını sağlayan TOPLAM gaz, bizim klimacı ustaların ''Bir şey olmaz yığaaaa'' dedikleri miktar kadar oluyor.

Çalışır mı? Çalışır abi kimse çalışmaz demiyor ama ''çalışmak'' var, ''olması gerektiği gibi çalışmak'' var ;)
ozaman ben bi 25 gr gaz ekleteyim müsait zamanda . Termostat olayını çözeceğini pek düşünmüyorum ama kısmıyor kendini namussuz 480watt altına inmem diyor set 20 emiş 24 olunca kapatıyor kendini

Abi montaj yapıldı mı senin? Veya ne zaman yapılacaktı acep? :alala
Adem abi İsmail usta geldi incelemeleri yaptık. ben all easy pro düşünüyordum ama gereksiz olduğunu extreme save nin yeterli olacağını söyledi ve onda karar kıldık. Evde bazı tadilat işlerim var onlar bittikten sonra montajı yapılacak inşallah

Adem abi İsmail usta geldi incelemeleri yaptık. ben all easy pro düşünüyordum ama gereksiz olduğunu extreme save nin yeterli olacağını söyledi ve onda karar kıldık. Evde bazı tadilat işlerim var onlar bittikten sonra montajı yapılacak inşallah
Bunlar o kadar güzel geri bildirimler ki benim için. Bugün senin İsmail usta için kurduğun cümlelere ilavetem dün sevgili Muharrem usta ile ilgili de bir tüketici geri bildirimi aldım mail üzerinden.
Tüketici 18.000btu klima almak istemesine rağmen sebeplerini anlatmış ve 18 lik klimanın satın alım maliyetini anlamsız yükselteceğini, 12 lik Midea klimanın çok rahat yeteceğini belirtip 12 lik için ikna etmiş.

İşte bizim güzel gönüllü ustalarımızı bu derece destekliyor olmamızın en önemli sebeplerinden birisi bu. Öncelikle satan ile takanın aynı işletme olması burada pozitif değer olarak önümüze geliyor, ayrıca bu insanların esnaflıkları, dürüst ve dik duruşları, aç gözlü olmamaları da bu değerlere sırası ile ekleniyor, sonra da ortaya bu sonuçlar çıkıyor.

Şimdi siz söyleyin dostlar. Bu faydaları doğuracak işletmeler ile çalışma yapğmayalım mı yani? Onları desteklemeyelim mi?

Valla hepinizin önünde yüreği insan sevgisi ile dolu olan dürüst esnaf dostlarımıza saygılarımı sunuyorum.

Bunlar o kadar güzel geri bildirimler ki benim için. Bugün senin İsmail usta için kurduğun cümlelere ilavetem dün sevgili Muharrem usta ile ilgili de bir tüketici geri bildirimi aldım mail üzerinden.
Tüketici 18.000btu klima almak istemesine rağmen sebeplerini anlatmış ve 18 lik klimanın satın alım maliyetini anlamsız yükselteceğini, 12 lik Midea klimanın çok rahat yeteceğini belirtip 12 lik için ikna etmiş.

İşte bizim güzel gönüllü ustalarımızı bu derece destekliyor olmamızın en önemli sebeplerinden birisi bu. Öncelikle satan ile takanın aynı işletme olması burada pozitif değer olarak önümüze geliyor, ayrıca bu insanların esnaflıkları, dürüst ve dik duruşları, aç gözlü olmamaları da bu değerlere sırası ile ekleniyor, sonra da ortaya bu sonuçlar çıkıyor.

Şimdi siz söyleyin dostlar. Bu faydaları doğuracak işletmeler ile çalışma yapğmayalım mı yani? Onları desteklemeyelim mi?

Valla hepinizin önünde yüreği insan sevgisi ile dolu olan dürüst esnaf dostlarımıza saygılarımı sunuyorum.
Abi tekrardan Allah senden razı olsun.

İsmail usta sağolsun geldi baktı inceledi. Biraz da oturduk sohbet ettik çay ikramımız oldu kendisine.hemen hemen bütün detaylara değindik Aceleye getirmedi yani.

Hayırlısıyla montaj yapılsın resimleri de buraya yüklerim😀

Abi tekrardan Allah senden razı olsun.

İsmail usta sağolsun geldi baktı inceledi. Biraz da oturduk sohbet ettik çay ikramımız oldu kendisine.hemen hemen bütün detaylara değindik Aceleye getirmedi yani.

Hayırlısıyla montaj yapılsın resimleri de buraya yüklerim😀
Tabi ki abi, kritiğini yaparız hep birlikte :D

Selam dostlar dün geceden bu akşam saat 18:30 a kadar evde olmadığımız için klima kapalıydı start verdik :haha
IMG_20250111_183154.jpg
Screenshot_20250111_183253.jpg
Screenshot_20250111_184333.jpg

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri