abi senin xreme 33° üfleme yaparken fana müdahale edince sona kadar devir verebiliyor musun@İRFAN herkesi bir heveslendirip olayı böreğe bağladı![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
abi senin xreme 33° üfleme yaparken fana müdahale edince sona kadar devir verebiliyor musun@İRFAN herkesi bir heveslendirip olayı böreğe bağladı![]()
Yani manuel fan ile miabi senin xreme 33° üfleme yaparken fana müdahale edince sona kadar devir verebiliyor musun![]()
he abi manuel istediğin seviyeye alabiliyor musunYani manuel fan ile mi
Tabiki neden olmasınhe abi manuel istediğin seviyeye alabiliyor musun
merak ettimdiTabiki neden olmasın![]()
Kağıt üzerinde kroki daha anlamlı olur alt kat tek oda mı?Arkadaşlar merhaba, Bodrum'da 40-41 metrekare alt kat daire için 67k'ya xtreme 24k BTU mu, 83k'ya MHI ZSX 18k BTU mu? Cihaz hem ısıtma hem soğutmada kullanılacak. Aradaki fiyat farkına değer mi sizce? Bütçe çok sorun değil.
Böreğide iyi pişirse bari@İRFAN herkesi bir heveslendirip olayı böreğe bağladı![]()
Eko mod yada farklı bişeye almamışsa her türlü ayarlanmasına klimanın izin vermesi gerekmiyor mu zaten@M_aTRa_X
hocam sizin aep te 33° üfleme yaparken fan ayarını manuel istediğiniz seviyeye ayarlamaya izin veriyormu makina min max şeklinde.
Kağıt üzerinde kroki daha anlamlı olur alt kat tek oda mı?
Ben 24 te kullanmıyorum nadir. @İRFAN kullanıyor ama minimum 34 üflemeleri görüyorum ve istediğim fan hızına çıkarıp düşürebiliyorum ama o zaman ısısı üflemesi büyük ihtimalle değişir tam yüksek fana alırsamgree'ci arkadaşlarada aynı soruyu soracamda sabit 24 saat kullanan yok sanırım.
@Batmanlı72 @İRFAN sizin gtech ler min kaç ° üfleme yapıyor
ve inebilldiği en düşük üfleme durumunda sizde fan ayarı manuel istediğiniz seviyeye ayarlama oluyormu![]()
anladım yani 34° üfleme yaparken fan max min serbest.Ben 24 te kullanmıyorum nadir. @İRFAN kullanıyor ama minimum 34 üflemeleri görüyorum ve istediğim fan hızına çıkarıp düşürebiliyorum ama o zaman ısısı üflemesi büyük ihtimalle değişir tam yüksek fana alırsam![]()
Alana baktığımda 12000 BTU Midea All Eays Pro görüyorumAslında geçen ay bir konu açmıştım, Adem bey iletişim numarası vermişti yardımcı olmak için; ancak bu saatlerde müsait oluyorum ve akşamın bu saatinde insanları rahatsız etmek istemiyorum.
Diamond serisi ile ilgili tereddüdüm, forumda flaple ilgili ses sorunu olduğunu yazmıştı biri. Bayideki kullandıkları üründe de klima açılırken çatır çutur ses duydum. Acaba kronik mi diye aklıma şüphe düştü. Bir de Diamond serisinde Wifi opsiyonel. ZTL (Plus) serisinde standartmış. Bodrum şartlarında Plus olan yeterli mi, yoksa ona da gerek yok Xtreme al geç mi denir merak ettim.
abi işin içinde ısıtmada olduğu için tereddüt ettim ben
Hiç tereddüt etmeye gerek yok Xtreme 12000 burda yetersiz kalır 24000 çok büyük 18000 yerine 12000 AEP en mantıklısıabi işin içinde sıtmada olduğu için tereddüt ettim ben![]()
Muğla sıcak iklimdir abi bence götürür, yada bi üst modele bakabilirabi işin içinde ısıtmada olduğu için tereddüt ettim ben![]()
Hocam sen daha iyi bilirsin ama 12lik cortlar orada. Yazın öğleden sonra güneş batı penceresinden vurunca baya zorlanır soğutmada.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.