Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Klima : Daikin Zeta Shira Plus 12.000 BTU
Sabah Saat 10:30 Dış Ortam 7.5 İç Ortam 17.5 Derece Klima 22 Set Fan 5/5 açıldı bu süre zarfında ortaya çıkan verileri ekliyorum.
Not: Belki bilmeyenler vardır diye belirtmek istedim. Fan :5/5 de klima kullanılmaz çok ses yapar diye düşünenler olacaktır, Klima iç ortam ısısı yükseldikçe (watt düştükçe) fanda kendisini kademe kademe düşürmektedir.

Oda : 22 M2

1.webp

2.webp3.webp4.webp

4.5 Saat Sonra Ortaya Çıkan Değerler;

WhatsApp Image 2025-02-13 at 14.50.13.webp

WhatsApp Image 2025-02-13 at 14.52.19.webp
Onecta.webp5.webp6.webp

Son düzenleme:
Klima : Daikin Zeta Shira Plus 12.000 BTU
Sabah Saat 10:30 Dış Ortam 7.5 İç Ortam 17.5 Derece Klima 22 Set Fan 5/5 açıldı bu süre zarfında ortaya çıkan verileri ekliyorum.
Not: Belki bilmeyenler vardır diye belirtmek istedim. Fan :5/5 de klima kullanılmaz çok ses yapar diye düşünenler olacaktır, Klima iç ortam ısısı yükseldikçe (watt düştükçe) fanda kendisini kademe kademe düşürmektedir.

Ekli dosyayı görüntüle 24252

Ekli dosyayı görüntüle 24253Ekli dosyayı görüntüle 24254Ekli dosyayı görüntüle 24255

4.5 Saat Sonra Ortaya Çıkan Değerler;

Ekli dosyayı görüntüle 24256

Ekli dosyayı görüntüle 24260
Ekli dosyayı görüntüle 24257Ekli dosyayı görüntüle 24258Ekli dosyayı görüntüle 24259
Alan kaç mt2

Selamunaleyküm cümleden hayırlı günler,
Kandilimiz mübarek olsun.
Bir süredir foruma erişim sorunu yaşadığım için giriş yapamadım şifre mail durumlarından kaynaklı.
Ancak kısmet oldu 🙂

Geçen yıl nisan ayında montajı yapılan Extreme Save 12.000 btu klimam bazen ısıtmada kullanıyorum ara ara kombi sıcaklığının yeterli olmasını beklemeden 23/24 derecede takviye amaçlı açıyorum ısıtmayı.
Geçen hafta dış sıcaklık -1 ilen içerde iç ünite 23 derecede bir saattir çalışırken dış üniteden pufff diye bir ses geldi ve iç ünite off yazısı ile çalışmayı durdurdu bende bi sorun var diye klimayı kapattım ertesi gün açtığımda sorun yaşamadım çalıştı.
Bugün yine sabah 23 derecede açtım ısıtma olarak klimayı dış sıcaklık +4 derece bu arada. Yarım saat sonra yine pufff diye dış üniteden ses geldi ve iç ünitede yine of yazısı göründü ve klima durdu. Bu kez kapatmadım panik yaparak dedim ne olursa olsun kısa bir süre kapalı kaldı klima ve sonra kaldığı 22 derece en son ayarladığım ısıtma derecesinden kaldığı yerden tabiri caizse çalışmaya devam etti.
Karsta değiliz dış ünite -15 te çalışarak 26 metrekarelik salonu 23/24 derecede ısıtmaya çalışmıyor.
Ve her gün bu şekilde 15-- 20 saat çalışmıyor zaten taş çatlasın ara ara gün içinde 6--7 saat ısıtmada kullanıyoruz toplam bu aralar.
Klima daha 10 aylık cihaz nedir bu puf cuf sesleri stop etmeler servismi gelmeli yoksa biz cihaza müdahale etmedik sonuçta içini açıp meraklı çocukların oyuncağını kurcalaması misali sadece kumandadan aç kapa vb.
Ne yapmalıyız neler oluyor 🙄
Enerji Tüketimi nasıl ölçme şansınız oldu mu?

Kktc de akdeniz bölgesi alan 55 metre kare
Ekteki klima kağıt üzerinde daha ekonomik koşullar sergiliyor gibi görünüyor.
Fiyatlar montaj dahil mi buna dikkat edin birde yetkili satıcılardan fiyat alın. Bu attığınız sayfa hepsi burada gibi bir site mı?

Fiyatlar montaj dahil mi buna dikkat edin birde yetkili satıcılardan fiyat alın. Bu attığınız sayfa hepsi burada gibi bir site mı?
Site kurumsal sitelerden değil dolandırıcı olma ihtimali yüksek

Yüz yüze alışveriş yaptığım yer kesinlikle sorun olmz

ikiside aynı Türk lirası aradaki fark üzüyor biri 9btu diğeri 24btu

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı all easy pro.webp
    Ekran Alıntısı all easy pro.webp
    24 KB · Görüntüleme: 18
  • Ekran Alıntısı all easy pro kıbrıs.webp
    Ekran Alıntısı all easy pro kıbrıs.webp
    27.2 KB · Görüntüleme: 19

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri