Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Videoyu baştan sona izledim sensörün yerini değiştirme ile alakalı birşey göremedim.
Var abi sadece kapağı açıp sensör konumunu değiştir dim diye gösteriyor fabrika dan yanda geliyor diyor nasıl yaptığını anlatmıyor
Muhtemelen sizin işte bu şekilde çözülür gibime geliyor

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-12-19-19-41-12-17_f9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329.jpg
    Screenshot_2023-12-19-19-41-12-17_f9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 11
  • Screenshot_2023-12-19-19-41-02-43_f9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329.jpg
    Screenshot_2023-12-19-19-41-02-43_f9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329.jpg
    20.3 KB · Görüntüleme: 10
Sen ne diyon yav kafamın içi hala yaz gününden kalma gibi dışarı 20 dereceyken sen klimayı 1 saat 30 a set çalıştırıp aynı ortamda kaldın mı. TAVSİYE ETMİYORUM :LOL:
?Abi bence sen bir kendine gel şöyle kafayı da toparla sıcağı bir at üzerinden sonra sizin klimanın sensöre bir el at ondan sonra ak kara koyun belli olur

ABBOOOOVVVVV bune yazık arkadaş bu kadar uğraşmayın klimalarla ne bu yoğun bakımda yatan adamın üzeirndeki kablo serum hortumu karmaşası gibi :)
Kendi açımdan artık uğraşacak merakım kalmadı ezberledim diyebilirim artık bundan sonra kış ta başladı zaten düz bir çizgide bırakırım öyle gider artık iş güç derken insanı yoruyor yaw?
Rutin filtre temizliği dışında şeytan aklıma iş düşürmezse ben tamamım?

Beyler benim gtech i birine satacağım yeni klima almam lazım nereyi arasam çok komik fiyatlar çekiyorlar İstanbulu arasam kargo ile gelecek midea genel merkezi kargo ile almayın hasar görür sorun olur diyor yakın şehirlerde biyerde buldum kendisi gelip pazar montaj yapabilirmiş 9 luk aep ile 12 lik aep arasında max btü lerde sadece 500 btü fark var sizce 12 lik almama gerek var mı iç dış ünite boyutları ağırlıkları bile aynı 10 ay sonra evi taşıyacağım yeni evin odası 25 m2 bile olsa aep 9 iş yapar mı sonuçta max btüleri birbirne çok yakın sizce ne alayım :)
Senin konu kaynadı kardeşim madem kararlisin araştırma yapalım senin için

İlginç nasıl fark etmediler acaba bu hatayı %90 aynı sorun sende de var. Bunu son kullanıcı olarak sen ben göremezsin ama o alette bariz belli oluyor. Ayrıca lazer olmamak şartı ile bir sıcaklık ölçerin varmı klimanın emme kısmına koyarak emdiği havanın sıcaklığını ölçüp klimanın kendi ölçtüğü ile kıyaslayabilirsin. Ama emin ol farklı çünkü ben ölçtüm emme 31 derece iken ünite 27 ye set halinde ve hala çalışıyordu.

Lazer termometreler çoğunlukla yanlış ölçüyor.
Bende de farkettiler abi 3 derece toleranslı çalıştığını söylediler ama bundan gree ninde haberi vardır ona göre bir yazılım yüklemiştir cihazı milyonlarca kez denemeden piyasa sürmezler diye düşünüyorum

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri