Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

@REMZİ96 beğendin mi makinayı ilk izlenimlerin nasıl ?
Abi sağa sola üflemesi ortalama 5 derece falan bu ne böyle? İrfan abi gtechi beğenmiyor birde gelde şuna bak sen gtechin sağa sola hava yönlendirmesi harikaydı bence bu çok vasat. Görüntüsü çok küçük üfleme gücü çok düşük tabi bu karşılaştırmalarım gteche göre görüntüsü çok sıradan gteche göre onun harici ufak bir kasa genleşme sesi var flaplarda güzel değil mesela aşağı vuruduyorum gtech direk aşağı vurabiliyordu bunda o yok

Abi sağa sola üflemesi ortalama 5 derece falan bu ne böyle? İrfan abi gtechi beğenmiyor birde gelde şuna bak sen gtechin sağa sola hava yönlendirmesi harikaydı bence bu çok vasat. Görüntüsü çok küçük üfleme gücü çok düşük tabi bu karşılaştırmalarım gteche göre görüntüsü çok sıradan gteche göre onun harici ufak bir kasa genleşme sesi var flaplarda güzel değil mesela aşağı vuruduyorum gtech direk aşağı vurabiliyordu bunda o yok
Ben hep derim aep iç ünite hariç dış ünitemi seviyom ama iç ünite çirkin ? ama işte o temizlik olayını değişemiyorum tasarıma.

gree nin de iç ünite temizlik olayı güzel dış midea iç ünite gtech olsa varya? bre ninde tasarımı çok güzel ama totalde şu temizlik işi ağır basıyor Kendi açımdan.

Dediğin gibi bunların dikey salınım içte olduğu için nekadar da yönlendirme yapsan kıt etki ediyor ama gtech onu özel olarak yapmış sonuç olarak işte hepsinin huyu farklı herşeyi bir arada bulamıyoruz?
Ama en kolay sökülüp temizlik yapılan aep çok zorlanmıyor insan.
Bakalım tüketim çalışma prensibi olarak ne düşünecek sin?

Klima iç ünite fanı çalışınca tıkır tıkır tıkır bir ses geliyor sanki birşey çarpıyor gibi video alıyorum video da anlaşılmıyor neyden kaynaklı olabilir :(
O tıkırtı yı birkere kendi klimam da duydum bende bulamadım kapatıp açınca düzelmişti

midea nın en büyük sorunu ince düşün memesi işte neden dersen örnek olarak dış ünite kasa ve evap birleşim yerlerine hava panjur kapağına ek parça birleşim yerlerine adamlar özen göstermemiş oralara en azından sesi engelleyecek yumuşak sünger yada kauçuk benzeri siyah yalıtım malzemesi ile destekleme yapsalar ne hava panjuru ses yapar nede dış ünitenin çalışma esnasında çıkardığı sesler titreşim yapar o kauçuk lar sesi bile emiyor

Bak video larda incelemelerde var Mitsubishi vs midea adamlar doldurmuş kauçuk la ne boşluk yapar nede titreşim
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Ben hep derim aep iç ünite hariç dış ünitemi seviyom ama iç ünite çirkin ? ama işte o temizlik olayını değişemiyorum tasarıma.

gree nin de iç ünite temizlik olayı güzel dış midea iç ünite gtech olsa varya? bre ninde tasarımı çok güzel ama totalde şu temizlik işi ağır basıyor Kendi açımdan.

Dediğin gibi bunların dikey salınım içte olduğu için nekadar da yönlendirme yapsan kıt etki ediyor ama gtech onu özel olarak yapmış sonuç olarak işte hepsinin huyu farklı herşeyi bir arada bulamıyoruz?
Ama en kolay sökülüp temizlik yapılan aep çok zorlanmıyor insan.
Bakalım tüketim çalışma prensibi olarak ne düşünecek sin?
Abi Arkadan tıkır tıkır tıkır bir ses geliyor bak bi anlaşılıyor mu

Evet anlaşılıyor sen anlaşılmıyor sanıp videoyu çekerken telefonu çok oynatıyorsun
birdahaki sefere çekersen sabit tut mikrofon acayip patlama yapıyor oynattığın zaman
Ama anlaşılıyor ses senin hiç şansın yok ya ne zaman sıfır ürün alsan mutlaka birşeyler çıkıyor ?

Evet anlaşılıyor sen anlaşılmıyor sanıp videoyu çekerken telefonu çok oynatıyorsun
birdahaki sefere çekersen sabit tut mikrofon acayip patlama yapıyor oynattığın zaman
Ama anlaşılıyor ses senin hiç şansın yok ya ne zaman sıfır ürün alsan mutlaka birşeyler çıkıyor ?
Evet ya çok şansızın gerçekten ne sesi acaba bu

O tıkırtı yı birkere kendi klimam da duydum bende bulamadım kapatıp açınca düzelmişti

midea nın en büyük sorunu ince düşün memesi işte neden dersen örnek olarak dış ünite kasa ve evap birleşim yerlerine hava panjur kapağına ek parça birleşim yerlerine adamlar özen göstermemiş oralara en azından sesi engelleyecek yumuşak sünger yada kauçuk benzeri siyah yalıtım malzemesi ile destekleme yapsalar ne hava panjuru ses yapar nede dış ünitenin çalışma esnasında çıkardığı sesler titreşim yapar o kauçuk lar sesi bile emiyor

Bak video larda incelemelerde var Mitsubishi vs midea adamlar doldurmuş kauçuk la ne boşluk yapar nede titreşim
Filtre delik çıkmış sanırım breezeless in ? Pervane tabanındaki rezistans mı? ?

Servisi çağır baksınlar sanada benim gibi yeni birşey alınca illa birşey denk geliyor. ?

@ByCilo bende bugün filtre temizliği ve clean yaptım abi clean esnasında tabi zamanı değerlendirme yaptım market işlerini hallettim yoksa odada durulmuyor ilk önce evaporatörü soğuttuğu için
Sonra geldim bitmiş tabi oda soğumuş havalandırma+clean ile
Sonrasında kontağı ateşledim 26°da
Devamm?

@ByCilo bende bugün filtre temizliği ve clean yaptım abi clean esnasında tabi zamanı değerlendirme yaptım market işlerini hallettim yoksa odada durulmuyor ilk önce evaporatörü soğuttuğu için
Sonra geldim bitmiş tabi oda soğumuş havalandırma+clean ile
Sonrasında kontağı ateşledim 26°da
Devamm?
Kafa rahat diyorsun ?

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri