Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

İlk çalıştırmada 1 saat dediğin gibi ama 1-2 termostat yaptıktan sonra pek hissedilmiyor. Fanı 2 veya 3 cü kademe tutuyorum zaten daha yukarısı rahatsız ediyor ve rüzgar sesi oluyor.Aylık testlere bu gidişte giremiyeceğim gibi. 560w altına pek inmiyor uzunca bir sürede termostat yapmıyor. set değeri ile aynı veya 0,5 derece yüksek iken kendini kısıyor 1 derece yüksekken termostata giriyor 0,5 derece düşükken kendini açıp yüksek watlara çıkıyor. Dikkatimi çeken termostat sonrası ilk başlangıçta 1100-1300 watlarda dolanıyor. Nedendir bilmiyorum.
Minimum üfleme sıcaklığı ne durumda ?

İlk çalıştırmada 1 saat dediğin gibi ama 1-2 termostat yaptıktan sonra pek hissedilmiyor. Fanı 2 veya 3 cü kademe tutuyorum zaten daha yukarısı rahatsız ediyor ve rüzgar sesi oluyor.Aylık testlere bu gidişte giremiyeceğim gibi. 560w altına pek inmiyor uzunca bir sürede termostat yapmıyor. set değeri ile aynı veya 0,5 derece yüksek iken kendini kısıyor 1 derece yüksekken termostata giriyor 0,5 derece düşükken kendini açıp yüksek watlara çıkıyor. Dikkatimi çeken termostat sonrası ilk başlangıçta 1100-1300 watlarda dolanıyor. Nedendir bilmiyorum.
Olabilir abi dediğin gibi.
Bende fan %50 den öte açmıyorum binde bir hemen cevirsin diye 80 yapıyorum odayı havalandırma dan sonra.
Eğer sende doğalgaz varsa aylık test mantıksız olur gibi?
Senin bu klimayı çözmek sıkıntı ya termostat sonrası ne işi varki oralarda yada neden okadar gitmeye ihtiyaç duyar acaba ? bendede termostat sonrası tepeler genelde 800 ler oluyor ama hemen iniyor seninkide iniyordur ortamı algilayinca

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-01-01-01-06-41-48_c8ce049e2765335b474bc4d710ac1b2a.jpg
    Screenshot_2024-01-01-01-06-41-48_c8ce049e2765335b474bc4d710ac1b2a.jpg
    25.1 KB · Görüntüleme: 23
Bende fan %50 den öte açmıyorum binde bir hemen cevirsin diye 80 yapıyorum odayı havalandırma dan sonra.
Senin bu klimayı çözmek sıkıntı ya termostat sonrası ne işi varki oralarda yada neden okadar gitmeye ihtiyaç duyar acaba ? bendede termostat sonrası tepeler genelde 800 ler oluyor ama hemen iniyor seninkide iniyordur ortamı algilayinca
Doğalgaz yok. Belirli bir düzeni yok bana göre aynı şartlarda farklı şekillerde çalışıyor.

Kapat aç yapıyor klimayı sürekli kullanmıyor ondan termostat sonrası tepelere çıkıyor.

Abi birçok deneme yaptım günlerce. Breezeless ile tam tersi mantıkta çalışıyor.
Bunun sebebi kılcal/exp farkı mı diye şimdi daha profesyonel testlere başlayacağım.
Adem abi hakikaten de bizim bu aep fan düşükse de yüksek sede komp frekans ta fazla umursamadan devam ediyor.
İnek emsede bir tas sütüm vaarr emmesede diyor ?
Senin testler ne âlemde acaba neden fark olabilir sence ?

Maalesef hep bunları tecrübe ederek gördük watt ölçüm cihazı yok ama üfleme bütün hikayeyi anlatıyor. ?
Abi aslında imkân varsa priz ve watmetre ile çözebilir sin pano tarafından ha böyle iyi dersende salla gitsin ?
Şuan tek merak konumuz senin 18lik in çalışma prensibi 12lik leri zaten ezberledik?
O değilde forumda senle ben kaldık ayakta ? millet uyudu hep

Adem abi hakikaten de bizim bu aep fan düşükse de yüksek sede komp frekans ta fazla umursamadan devam ediyor.
İnek emsede bir tas sütüm vaarr emmesede diyor ?
Senin testler ne âlemde acaba neden fark olabilir sence ?
Tamda bu yüzden 18bin olanı otomatik fanda kullanmıyorum otomatik modde fan kendini kısıyor kompresör sıkıştırıyor fazla yakıyor ısıyı uzağa iletemiyor ve sürekli termostat yapıyor. İdeal ayar 22⁰ set %50 fan 37 38⁰ üfleme 23⁰ ortam sıcaklığı ideal rölanti mod'um ?

Abi aslında imkân varsa priz ve watmetre ile çözebilir sin pano tarafından ha böyle iyi dersende salla gitsin ?
Şuan tek merak konumuz senin 18lik in çalışma prensibi 12lik leri zaten ezberledik?
O değilde forumda senle ben kaldık ayakta ? millet uyudu hep
Tesisat gömülü buat yada sigorta üzerinden bu akımı takip edebilirim seçeneklere bakacağız bakalım ? bende yatarım şimdi geç oldu. ?

Tamda bu yüzden 18bin olanı otomatik fanda kullanmıyorum otomatik modde fan kendini kısıyor kompresör sıkıştırıyor fazla yakıyor ısıyı uzağa iletemiyor ve sürekli termostat yapıyor. İdeal ayar 22⁰ set %50 fan 37 38⁰ üfleme 23⁰ ortam sıcaklığı ideal rölanti mod'um ?
Benim prime da böyleydi bre xreme de o şekilde aep da ne değişti onuda anca adem abi çözer diyelim veee geceye veda edelim ?
İyi geceler abi ?

Öyle programlamışlar irfan. Yazılımı bu şekilde. O zaman senin aralık tüketimin 360 kwh gibidir muhtemelen

Legendera yı önerdiğimi nereden çıkardın remzi abim? Herkes istediğini alabilir. Şuan bende 3 klima var midea aep 24 btu mhi premium 18 ve legendera 18 btu birde yeni sipariş ettigimiz panasonic heatcharge 9 btu. 2016 dan beri tüm klimaları profesyonel ekipmanlarimla test edip inceliyorum. Daha 19 gün önce mhi yi sattım. İlerleyen zamanlarda legendera yı satar daikin ururu zarara yı alır test ederim. Bunu marka sempatizanı olarak düşünmeyin. Herkes istediğini alıp kullanabilir. Bir ürün önerecekseniz de midea nın 18 lik ve 24 lugunu önermeyin! ! !
Gree nin en üst serileri olan u crow ve gtech 12 lik
Beko vestel arçelik 12 lik vb birsürü 12 lik klimada 800-1000 wat aşağısı tüketimleri zorla yakalıyoruz bulamıyoruz sen diyorsun ki 700w altında 18 24 lük midea kısmıyor önermeyin öyle birşey yapamayız çünkü biz o değerleri 9 luk birçok klimada yakalayamıyoruz 18-24 te bulmuşuzda begenmeyecez mi

Remzi nerelerde sin sen ya aep i ne yaptın test vs yapabildinmi senin gözünden yorum alalım birde?
Sene ile birlikte Aralık ayını da kapatmış olduk
Ekli dosyayı görüntüle 11209
burdayım abi yok valla test etme imkanım çok olmadı ama şu adem abinin rüzgar üfleme testini ölçtüğü cihaz varya onumu alsak acaba hangi flap ayarında en hızlı hava çıkıyor ölçerdik ?

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri