Heee?Su gider borusu solda yoktu sağdamı var ozaman bende bu mu ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Heee?Su gider borusu solda yoktu sağdamı var ozaman bende bu mu ?
Remzi sana zahmet boş soketlerin etiketlerinin resmini çekseneBu 2 soket boşta duruyordu neden acaba @Adem Helvacı @muhammet göl
Remzi sana zahmet boş soketlerin etiketlerinin resmini çeksene
Abi 30 da gtech telef eder aküyü sömürür bence?Güneş enerjisi kurulumuna yoğunlaştım son günlerde onunla uğraşıyorum. Bitti mi güneşli günlerde dayayacam 30 a
Gtechi 30a dayamak demek emme sıcaklığı 34e kadar çalışacak demek oda iç ortam sıcaklığı 30-31 demek vay haline?Abi 30 da gtech telef eder aküyü sömürür bence?
Sökünce rahat oluyorBu mavi renkli fanı yerinden söküyoz mu böyle ki yıkacayacaz kirlendiğinde
Bu vidaları söküp mü çıkaracağımSökünce rahat oluyor
Ayrıntılı bir şekilde benim ana konuda var bunların hepsi buraya yazarsam sabah olur ince ayrıntılarıda olduğu için ?Bu vidaları söküp mü çıkaracağım
Demeye kalmadı ?Bu söktüm takması zor olur mu acaba
Okumadan söktüm ince ayrıntı nedir ??Demeye kalmadı ?
Konu 'Midea all easy pro iç ünite temizlik ve elektrik tüketim verileri' https://inceleriz.com/forum/konular...e-temizlik-ve-elektrik-tuketim-verileri.4559/Bu söktüm takması zor olur mu acaba
Hepisi orda yaziyi??Okumadan söktüm ince ayrıntı nedir ??
Antalya nında tüm elektriğini çekmek demek aman irfan abi 30 yapma şehir trafosu yanar şu soğukta şehir elektriksiz kalır ?Gtechi 30a dayamak demek emme sıcaklığı 34e kadar çalışacak demek oda iç ortam sıcaklığı 30-31 demek vay haline?
Abi ben 1000w civarlarında yaptım 30set testini sabit 1000-1100 arası gitti 1 saat g techteAntalya nında tüm elektriğini çekmek demek aman irfan abi 30 yapma şehir trafosu yanar şu soğukta şehir elektriksiz kalır ?
Ulaşım durur kombiler söner hayat kararır ?
Birazdan sopa yemezsek iyiydi yaw?![]()
Bizimkiler de çıkıyor oralara ama iniyor geri 500e kadarAbi ben 1000w civarlarında yaptım 30set testini sabit 1000-1100 arası gitti 1 saat g techte
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.