30 daykende miBizimkiler de çıkıyor oralara ama iniyor geri 500e kadar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
30 daykende miBizimkiler de çıkıyor oralara ama iniyor geri 500e kadar
Var aslında ama sen tak hele şeytana uymayak klima da emanet zaten ?Sökecek birşey kalmadı dimi takıyorum geri yerine
Ne var anlat bi kendi klimamda hiç yapamam ?Var aslında ama sen tak hele şeytana uymayak klima da emanet zaten ?
En azından bu iade edilecek yapalım ?Ne var anlat bi kendi klimamda hiç yapamam
Ne var anlat bi kendi klimamda hiç yapamam ?
O nasıl iş ya bunu nasıl yaptın?Ekli dosyayı görüntüle 11564
Uzun iş hemde boşver yazıktır ?
İşte diyom ya bu ağır bakım zamanı lazım hemde uzun işO
O nasıl iş ya bunu nasıl yaptın?
Abi 30 da gtech telef eder aküyü sömürür bence?
Geçenlerde denedim 1 saat kadar 25 set yaptığımdan daha aşağılarda dolaştı. 1000-1200w arasıAntalya nında tüm elektriğini çekmek demek aman irfan abi 30 yapma şehir trafosu yanar şu soğukta şehir elektriksiz kalır ?
Ulaşım durur kombiler söner hayat kararır ?
Birazdan sopa yemezsek iyiydi yaw?![]()
BU NEY FIŞŞŞŞŞEkli dosyayı görüntüle 11564
Uzun iş hemde boşver yazıktır ?
Denemelerim abi ?BU NEY FIŞŞŞŞŞ
Sen deneme istersen artık.Denemelerim abi ?
Resimdeki tarihten beridir bıraktım abi artık görecek birşey kalmadı ?Sen deneme istersen artık.Bu işi zirvesinde bırak. Al kumandayı eline tek yapacağın sıcaklığı değiştirmek olsun.
Aynen öyle istersen al 30a dene bir?30 daykende mi
Şunu çözemedim yaa etiket tam okunmuyor ne acaba??Bu 2 soket boşta duruyordu neden acaba @Adem Helvacı @muhammet göl
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.