Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Neyse o dönemde zaten klimaların bakımlarını çıkartırırz bari aradan.

Nasılsa daha mutfaktaki Prime modeli söküp dağıtmam gerekecek ve Prime - Airfel - Kaira - Rota - Daylux - Dayrelax vs gibi klimaların temizlik tüyolarını veririz :D
Şaka yaptım abi ya dinlesin çocuklarımız fan modunda bile açmam ben 😂

Seyahat nedeniyle aşağıdaki 18binlik klimayı kapatmıştım 60saat kapalı kaldı. Eve geleli 24 saat oldu ama ev hala kendine gelemedi. 🤔 23⁰ set emme 26.5⁰ içeride dolaşan hava güzel ama duvarlar 19 20⁰ yani kapatmak anlamsız olmuş oldu. 🤗

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240205_232002.jpg
    Screenshot_20240205_232002.jpg
    42.1 KB · Görüntüleme: 23
Şaka yaptım abi ya dinlesin çocuklarımız fan modunda bile açmam ben 😂
Aynı benim kafa😂
Bende iç dış temizlik ve yaz sezonuna hazırlık için temizlik sonrası artık üzerine örtüyü örter bırakırım
Her sezon dış üniteyi yıkardım ama bu sene yıkamayı düşünmüyorum kompresör ile hava vurup bir deneyecem bakalım 🤔
İç üniteyi de sökerim komple duvarda sadece petekler kalır o petekleri elektrik süpürgesinin fırçalı ucu ile çekip ne ile yikasam diye düşünüyorum evapları
Kimyasal mı kullansaaam sirkeli sumu acaba🤔

Aynı benim kafa😂
Bende iç dış temizlik ve yaz sezonuna hazırlık için temizlik sonrası artık üzerine örtüyü örter bırakırım
Her sezon dış üniteyi yıkardım ama bu sene yıkamayı düşünmüyorum kompresör ile hava vurup bir deneyecem bakalım 🤔
İç üniteyi de sökerim komple duvarda sadece petekler kalır o petekleri elektrik süpürgesinin fırçalı ucu ile çekip ne ile yikasam diye düşünüyorum evapları
Benim kirli değil abi kapattım şimdi yaza kadar 5 10 defa açarız ancak :)

Aynı benim kafa😂
Bana sirkeli su daha mantıklı geliyor ama sadece tahmin emin değilim

Peteğe kurduğum nemlendirme sistemi 😂 Bugün 7/24 Aep testlerine son verdim çünkü havalar ısındı artık kış nedense erken bitti burda mevsimler değişiyor eskiden şubat sonunda kar yağardı şimdi havalar şubat başında ısındı bile ..

Ekli dosyalar

• IMG_3378.jpeg
    IMG_3378.jpeg
    66.4 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_3379.jpeg
    IMG_3379.jpeg
    67.1 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_3380.jpeg
    IMG_3380.jpeg
    75.8 KB · Görüntüleme: 21
Peteğe kurduğum nemlendirme sistemi 😂 Bugün 7/24 Aep testlerine son verdim çünkü havalar ısındı artık kış nedense erken bitti burda mevsimler değişiyor eskiden şubat sonunda kar yağardı şimdi havalar şubat başında ısındı bile ..
Eline sağlık
Peki bu şekilde oda ısısına engel durumu nasıl oluyor bende babamlara söyleyim bunu uygulama yapsınlar güzel duruyor

Aslında havanın ısınması yağışın habercisi
kış daha bitmedi atmosferin bu sene ne yapacağı belli olmaz Şubat 15 gibi zemheri bittikten sonra o zamanlar nasıl bir atmosfer denk gelir bilmem ama mart ayının iside belli olmaz

Geçmiş yıllarda mart ayında kar yağışlarının olduğu dönemleri iyi hatırlıyorum artık bu senede ney denk gelirse

Hiç unutmam o zamanlar Maraş'ın 12 şubat ilçesinde çocuk hastanesi civarı yüksek kesimlerinde müstakil bir evde oturuyordum mart sonuna doğru bir kar yağdı ardından bir fırtına ile ayaza bıraktı öyle bir soğuk vardı ki benim evin iç tesisatın suları bile dondu 3 gun eve su gelmediydi eni sonu o soğukta su saatini söktüm 1 caydanlik kaynak suyla önce iç tarafı açtım sonra ana boruya basana kadar açılıp üzerime fışş üstüm başım ıslandı dondumdu🥶
suyu açtım iç dış ammaa 1hftada hasta etti beni yatırdı zalım

Son düzenleme:
Eline sağlık
Peki bu şekilde oda ısısına engel durumu nasıl oluyor bende babamlara söyleyim bunu uygulama yapsınlar güzel duruyor
Bence engel oluyordur abi sonuçta ısıyı kesiyor ama aşırı soğuk değilse 1 derece düşürür bence oda ısısını oda nemli olduğu sürece çok önemli değil diye düşünüyorum

Aslında havanın ısınması yağışın habercisi
kış daha bitmedi atmosferin bu sene ne yapacağı belli olmaz Şubat 15 gibi zemheri bittikten sonra o zamanlar nasıl bir atmosfer denk gelir bilmem ama mart ayının iside belli olmaz

Geçmiş yıllarda mart ayında kar yağışlarının olduğu dönemleri iyi hatırlıyorum artık bu senede ney denk gelirse

Hiç unutmam o zamanlar Maraş'ın 12 şubat ilçesinde çocuk hastanesi civarı yüksek kesimlerinde müstakil bir evde oturuyordum mart sonuna doğru bir kar yağdı ardından bir fırtına ile ayaza bıraktı öyle bir soğuk vardı ki benim evin iç tesisatın suları bile dondu 3 gun eve su gelmediydi eni sonu o soğukta su saatini söktüm 1 caydanlik kaynak suyla önce iç tarafı açtım sonra ana boruya basana kadar açılıp üzerime fışş üstüm başım ıslandı dondumdu🥶
suyu açtım iç dış ammaa 1hftada hasta etti beni yatırdı zalım
Geçmiş olsun abi ama o günler gelir mi bilmiyorum mevsimler çok dengesiz artık mesela haziran ayı eskiden yaz ayıydı Gaziantep çok sıcak olurdu ama bu sene eminimki bahar gibi serin geçecek geçen senede öyle oldu mevsimler 10 yıl sonra farklı olabilir burda :)

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri