Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Midea ve Klima Meraklıları Lokali

Yaaaaa bilen nasıl biliyor.

Vestel efendi nasıl Hukuki süreç başlattı ama o video yayında kalmasın diye :cool:

Gerçekler acıdır vestel efendi, sen o videoyu kaldırtabildin ama beni susturmayı başaramadın, bana ve eşime o dönem yaşattıklarınız sizin burnunuzdan gelene kadar devam.
Bana bunları birileri hatırlattıkça HATIRA olarak adınızı anıp anlatmaya devam edeceğim. Rezilliğinizi görsün bilsin herkes.
Vestel hepten irezil zaten abi ben gördüm mü iki kere düşünüyorum sevemedim bir türlü almıyom aldır mıyom gücüm yettiğince 😉

Harika, tam da beklediğim gibi abi.

Yani şu fotoğrafa bakan herkes, bu klimayı takanın afedersiniz MAL olduğunu düşünür ama hiç kimse demez ki ''Orası inşaaat, ustaya da SEN KLİMAYI TAK, BİZ DUVARI HALLEDECEĞİZ'' demiş ve bitmemiş inşaata zorla yere klima taktırıp sonra da sosyal mecrada ''30 klima aldım ama gelip takmıyorlar'' diye şikayet etmişlerdir.

Tabi ki kimse böyle düşünmez.

Bana birisi şu fotoyu yollasa 'bunu talan ustanın Allah bin nelasını'' derim ve söylemekte de haklı olurum zira kimsenin aklına gelmez böyle bir şey.

İşte yukarıda bahsi geçen şikayet konusunun sahibinin bahsi geçen otelde klimacılara zorla yaptırttığı montajdan bir kare sevgili dostlar.

Ben bu fotoları öyle veya böyle bir şekilde Trabzonda yaşayan bir dostum aracılığı ile elde ettim. Buraya yayınlayamam ama bir videolar geldi bana inanamazsınız.

Sadece şu kadarını göstersem belki size bir referans olur.

Ekli dosyayı görüntüle 12777

Bakın yukarıdaki gördüğünüz manzara ''5 aydır klimalarımı takmıyorlar' diyen muhteremin otelinden bir kesit.
Bu adamlara ''Siz bunları takın, biz buraların sonra duvarlarını öreceğiz'' dedikleri yer bu gördüğünüz yer.
Ben bu şikayeti epeyce oldu göreli şöyle bir ürünü göz önüne aldım servisi aldım müdürlüğü fg europe nin ürün sahiplerine ilgisi gözümün önüne geldi şikayet tuhafıma gitti öylece unutup gittim şimdi konu burada hortlayınca hatırladım şikayet var ı
Ben emin olduğum için burda konu yada yazı yazma gereği duymadım
Ammaa işte yeni görenler bilmeyen ler direkt inanır 😔
O davar mal sahibi bunun hesabını nasıl verecek onu bilmez iftira kadar kötü bir şey yoktur abi kafasını rahat yastığa koyuyorsa zaten ondan galan hayır gelmez iliğinde vardır kansızlık

Ben bu şikayeti epeyce oldu göreli şöyle bir ürünü göz önüne aldım servisi aldım müdürlüğü fg europe nin ürün sahiplerine ilgisi gözümün önüne geldi şikayet tuhafıma gitti öylece unutup gittim şimdi konu burada hortlayınca hatırladım şikayet var ı
Ben emin olduğum için burda konu yada yazı yazma gereği duymadım
Ammaa işte yeni görenler bilmeyen ler direkt inanır 😔
O davar mal sahibi bunun hesabını nasıl verecek onu bilmez iftira kadar kötü bir şey yoktur abi kafasını rahat yastığa koyuyorsa zaten ondan galan hayır gelmez iliğinde vardır kansızlık
Tarafların kim olduğu değil, konunun DOĞRU ve DÜRÜST tarafı bizi ilgilendirir abi.

Be nbu forumda Mideanın Gaziantep bayisini madara etmiş ve Gaziantep bölgesine boykot uygulamış, halen de o ile Midea klima sattırmayan birisiyim.
Firmaya da bildirdim, oradaki o bayi yapılanması değişmediği sürece benim oraya boykotum devam edecek.

@REMZİ96 kardeşimizle bakalım bir çıkış yolu bulacağız diye düşünüyorum.

Yani bizde doğrular kişiye göre değişmez ve bükülmez abi, eğer bu şahıs haklı olan taraf olsaydı şu an burada hep birlikte Midea yı FG yi topa tutuyor olurduk.

Tarafların kim olduğu değil, konunun DOĞRU ve DÜRÜST tarafı bizi ilgilendirir abi.

Be nbu forumda Mideanın Gaziantep bayisini madara etmiş ve Gaziantep bölgesine boykot uygulamış, halen de o ile Midea klima sattırmayan birisiyim.
Firmaya da bildirdim, oradaki o bayi yapılanması değişmediği sürece benim oraya boykotum devam edecek.

@REMZİ96 kardeşimizle bakalım bir çıkış yolu bulacağız diye düşünüyorum.

Yani bizde doğrular kişiye göre değişmez ve bükülmez abi, eğer bu şahıs haklı olan taraf olsaydı şu an burada hep birlikte Midea yı FG yi topa tutuyor olurduk.
Tabi ki abi haklı olan kim ise onun yanında olmaktan yanayım bende
bende Bir vatandaş kullanıcı ve tecrübe sahibi birisi olarak gördüklerimi yaşadıklarımı aktardım

Abiler, Ustalar klima gurmeleri :love:
3+1 daire istanbul başakşehirde sadece soğutma amaçlı kullanılacak...
salona takılıp, L şeklindeki koridorumuza rağmen hiç olmazsa evin nemini alıp sıcağı kıracak,
18 ya da 15 lik mitsubishi legendera düşünüyorum,
Buradaki övülmeler nedeni ile Midea da olabilir serilerine hakim değilim ama 'esinti istemiyorum' :)

mitsubishi den bir firma geldi telefonunu kaybettim, adamda sağolsun teklif vermedi keşif yaptı gitti..
istanbul avrupada varmı işinin ehli mitsubishi klimacı bildiğiniz?
salona konulan klimanın evde sıcağı kırma durumu ne seviyede olur? (yalıtım iyi, camlarda ısıcam konfor)

salona takılıp, L şeklindeki koridorumuza rağmen hiç olmazsa evin nemini alıp sıcağı kıracak,
Buradaki övülmeler nedeni ile Midea da olabilir serilerine hakim değilim ama 'esinti istemiyorum' :)

mitsubishi den bir firma geldi telefonunu kaybettim, adamda sağolsun teklif vermedi keşif yaptı gitti..
salona konulan klimanın evde sıcağı kırma durumu ne seviyede olur? (yalıtım iyi, camlarda ısıcam konfor)
Hoşgeldiniz 🙏 Klima dış ünite montajı hangi cephelere uygun? 3+1 ev en azından iki adet klima daha anlamlı olur. Kroki yaparsanız daha sağlıklı yorum yapabiliriz.

Bence legendera düşünüyorsanız kesinlikle o klimanın üstüne klima yok. Sadece klimanın kurulacağı servis iyi ise sorunsuz kurulum yapar ise ve vakumda yaparsa. O klima sizi asla üzmez.

Merhaba Abi şuana kadar midea grubunda fabrikasyon hatalar dışında (oda zaten her markada oluyor) herhangi bir sıkıntı sert soğuklarda bayılma ısıtmama kafasına göre defrosta girme gibi bir sorun görmedik
sizde zaten soğutma diyorsunuz yakıt ve soğutma konusunda da sizi üzmeyecektir esintisiz soğutmalı modeli @Adem Helvacı abimiz de var şuan için evinde test ediyor
Mitsubishi ile Yüksek bütçelere çıkmadan midea da sizi memnun edecektir diye düşünüyorum
Doğru btu seçimi için ustalar yardımcı olacaklardır
Seçim yine sizindir hayırlısı olsun inşallah 🙋

Buralarda yağış bol normal kış şartları hâkim şuan
Karı bu sene şehrin yüksek kesimlerinde gördük abi merkezde yoktu şöyle bir geldi geçti burdan ama kış bitmedi daha bakalım ne görrcez 😉
Bizde gündüzleri ılıman yapmaya başladı ev kuzey cephe olunca ısıyı içeri tam alamıyorum. 😃 yazlık konum yaptım cepheyi 🤣

Tek legendera fiyatini bilmiyorum ama sanırım baya pahalıdır, onun bütçesiyle evi sogutmaktansa Iki adet 12 lik midea veya başka marka sanırım alınabilir, biri salona biri koridora baya verimli olur, salondan tek legenderaya göre. Ben şahsen tek 12 lik kairayla koridordan 3+1 evi rahat götürüyorum. Salona da bir adet olsa çok daha iyi olurdu. Yani bu iş biraz bilgisayarlardaki çift kanal ram-tek kanal ram mevzusuna benziyor. Yükü ne kadar dagitirsaniz o kadar verimli olur.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri