Klima için mi vantilatör mü vantilatör lerde wi-fi yoktur sanırımPeki hangisi mantıklı soğutma için soruyorum.
24 saat açık olması mı? Yoksa wifi özelliği olanlar için eve gelmeden belli bir süre önceden uzaktan çalıştırmak mı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Klima için mi vantilatör mü vantilatör lerde wi-fi yoktur sanırımPeki hangisi mantıklı soğutma için soruyorum.
24 saat açık olması mı? Yoksa wifi özelliği olanlar için eve gelmeden belli bir süre önceden uzaktan çalıştırmak mı?
Klima ya. Gemileri yakabilirim iki ay sonra biraz düze çıkıyorumKlima için mi vantilatör mü vantilatör lerde wi-fi yoktur sanırım
Anladım abi sizin memleket yaz girişi sürekli nemli sıcaksa ben olsam 24 saat kullanırım tamamen size bağlı sürekli kullanım yapmanın yakıtada etkisi olacaktır konforadaKlima ya. Gemileri yakabilirim iki ay sonra biraz düze çıkıyorum
Aha bunu cillop gibi vakumlatıp taktiracan sonra mis mishttps://www.teknosa.com/dijitsu-djt...rce=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.99.1
Şu anki en Uygun klima 12 lik bu sanırım.
Genel olarak kapatmamak en konforlusudur ancak evde 10-15 saat kimse yoksa kapatmak mantıklı olabilir, sürekli evde yaşayan varsa kapatmamak daha iyi olur, duruma kullanıma göre değişir kısacası. Adem abinin inverter klima kapatılır mı videosu var onu izleyebilirsiniz.Peki hangisi mantıklı soğutma için soruyorum.
Sabah 8den en erken akşam 6 ya kadar kimse olmaz o yüzden wifi seçeneğini düşünüyorumGenel olarak kapatmamak en konforlusudur ancak evde 10-15 saat kimse yoksa kapatmak mantıklı olabilir, sürekli evde yaşayan varsa kapatmamak daha iyi olur, duruma kullanıma göre değişir kısacası. Adem abinin inverter klima kapatılır mı videosu var onu izleyebilirsiniz.
Wifi olayına takılmaya gerek yok evden çıkarken iki derece yükseltir gelince iki derece düşürerek ekonomi sağlarsınız.Sabah 8den en erken akşam 6 ya kadar kimse olmaz o yüzden wifi seçeneğini düşünüyorum
Evet abi onun az bi su sirkülasyonlu hali gibi.Şu içine buz+su koyulan havalandırmalar randıman verir mi abi az da olsa?
Ne kadar ekomoni acaba ?Wifi olayına takılmaya gerek yok evden çıkarken iki derece yükseltir gelince iki derece düşürerek ekonomi sağlarsınız.![]()
Benim aklımda çakmak gazlı bir sistem var ama vakit bulup oturup uğraşamadım hiç.Abi ben klima almadan önce elimden gelen yöntemleri denedim mesela vantilatör arka ve ön tellerine şu hani mavi buz kalıpları varya ondan yerleştirdim kesmedi sonra pet şişeleri yarım kesip içine buz doldurdum astım oda kesmedi sonrasında saçma sapan ıslak bez vs denedim en son aklıma çok ince su püskürtme geldi ön tarafına onuda yapamadım ha tabi daha etkili yöntem bulunur yapılır işe yarar başımız üstüne
Eni sonu duvara vuracadım vantilatörü
Tabi bu dediğim 4 sene önceydi klimanın kralı 10bindi koşa koşa gidip klima almıştım 5.5 bine bütçe yoksa bu işler zor oluyor keşke herkesin istediği bütçe olsada dileğiyle istediğini alsa![]()
Yaşam şekline ve bölge koşullarına göre cevap değişir ama ben aynı klima ile aynı ortamda aç kapa ve 24 saat test ettiğimde aç kapa sistemi 24 saat sisteminden 2kwh fazla tükenmişti yanılmıyorsam. Isıtma modunda test etmiştim, birisi 142, diğeri 144 gibi bir sonuç çıkmıştı ama aç kapa sistemde kütle sıcaklığı sorun teşkil ettiği için konfor kısmı çok kötüydüPeki hangisi mantıklı soğutma için soruyorum.
On numara mantık, komple kapatmak yerine her zaman en doğrusu bu.Wifi olayına takılmaya gerek yok evden çıkarken iki derece yükseltir gelince iki derece düşürerek ekonomi sağlarsınız.![]()
Sanırım bu iş tv işinden daha çetrefilliYaşam şekline ve bölge koşullarına göre cevap değişir ama ben aynı klima ile aynı ortamda aç kapa ve 24 saat test ettiğimde aç kapa sistemi 24 saat sisteminden 2kwh fazla tükenmişti yanılmıyorsam. Isıtma modunda test etmiştim, birisi 142, diğeri 144 gibi bir sonuç çıkmıştı ama aç kapa sistemde kütle sıcaklığı sorun teşkil ettiği için konfor kısmı çok kötüydü
Biz seni böylede seviyoz başkanımmBenim aklımda çakmak gazlı bir sistem var ama vakit bulup oturup uğraşamadım hiç.
Resmi dosyaları ve tüketici haklarında mücadele etmeyi seviyorum ama beni teknik dünyadan çok ayırdı ne yazık ki.
Atölye ortamını özledim![]()
Abi şuan en önemlisi sana önce sağlam bir klima bulmak iyi bir bütçeyle sonra onu alınca biz onu her türlü kandırır çalıştırırızSanırım bu iş tv işinden daha çetrefilli![]()
ÖttürürüzAbi şuan en önemlisi sana önce sağlam bir klima bulmak iyi bir bütçeyle sonra onu alınca biz onu her türlü kandırır çalıştırırız![]()
Müsait bir zamanda paylaşım yapacağım burada zaten evin konumu vs vs epey bilgi alışverişi olacak bakalımAbi şuan en önemlisi sana önce sağlam bir klima bulmak iyi bir bütçeyle sonra onu alınca biz onu her türlü kandırır çalıştırırız![]()
Hadi hayırlısı olsun sanada güzel bir makina buluruz abi rahat edersin inşallah gönül ister ki en güzeli senin olsunMüsait bir zamanda paylaşım yapacağım burada zaten evin konumu vs vs epey bilgi alışverişi olacak bakalım
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.