Yani özletti kendiniAha remzi geldi hoşgeldin kardeşim![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yani özletti kendiniAha remzi geldi hoşgeldin kardeşim![]()
Seni öldü sandık. Selanı okutasa olduyduk. Hadi iyisin.Abi birkaç gün yoktum yazdınız mı bilmiyorum ama 780w muhabbetine ne dediler açıklamaları nedir![]()
Seni öldü sandık. Selanı okutasa olduyduk. Hadi iyisin.
Dostum şimdi 9bin BTU Xtreme Seve attım sepete her an alabilirim.
Hoşbuldum abi nasılsınAha remzi geldi hoşgeldin kardeşim![]()
Tamam abi
Yok abi yok sadece yogun geçti birkaç gün bugün akşam yola çıkıyorum izmire gidecem bir arkadaşımın düğünü var haftasonu gene giremem çok buraya antebe dönünce full aktifiz tekrarSeni öldü sandık. Selanı okutasa olduyduk. Hadi iyisin.
Oda kaçlık abi kullanacağınDostum şimdi 9bin BTU Xtreme Seve attım sepete her an alabilirim.Benim bakır borular ve tesisatı çekili ekstra bir indirim alabilir miyiz?
Lokalin bir farkı olsun @Adem Helvacı abi olabilir mi? Senden çekinirler abim..
![]()
Eyvallah abi bende özledim vallaYani özletti kendini![]()
Aynen kardeşimAbi bu senmisin@ByCilo
18 +6 kardeşimOda kaçlık abi kullanacağın![]()
İndirim hayali gibi
Montaj dahil bence güzel fiyat 9 Luk midea Xtreme Seve için 10 taksit 23 bin piyasada bu fiyata satıyorlar bakır boru yok montaj yok
Dün kayınvalideye klima bakayım dedim ne olur ne olmaz diye.Montaj dahil bence güzel fiyat 9 Luk midea Xtreme Seve için 10 taksit 23 bin piyasada bu fiyata satıyorlar bakır boru yok montaj yok![]()
Abi hemen almak istiyorum ama bakır boru vs hepsini çektirdim boruları elimde kalacakDün kayınvalideye klima bakayım dedim ne olur ne olmaz diye.
Abi kıytırık 9luk altıs için 17.000 dolaylarında fiyatlar gördüm.
20.000 liraya Kaira Airfel var kardeşim en azından bakır borulu vs, bazen arçelik hakikaten kendini aşıyor yani![]()
Aslında sen özel anlaşma da yapabilirsin yerel bir işletme ile alışveriş yaparsan, bu sefer de internetten satın almanın getirdiği fiyat avantajı olmuyor o kötü.Abi hemen almak istiyorum ama bakır boru vs hepsini çektirdim boruları elimde kalacak![]()
FG satış ile iletişime geçeceğim belki bir çözüm üretiriz abiAslında sen özel anlaşma da yapabilirsin yerel bir işletme ile alışveriş yaparsan, bu sefer de internetten satın almanın getirdiği fiyat avantajı olmuyor o kötü.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.