İyiyim şükür aynı devamHoşbuldum abi nasılsın![]()

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İyiyim şükür aynı devamHoşbuldum abi nasılsın![]()
Yılmaz abi gece baktım da peşin fiyatına 10 taksit klimayı sepete ekleyinceFG satış ile iletişime geçeceğim belki bir çözüm üretiriz abiöğleden sonra arayacağım bakalım bir çözüm üretebilecek miyim
![]()
FG tesisatı kendilerinin çektiğini bilsin ben yetkili servise tesisatları çektirdim.Yılmaz abi gece baktım da peşin fiyatına 10 taksit klimayı sepete ekleyince
Aldıktan sonrada bayiie geliyor direk satın aldıktan sonra bayi devrede yani onlarla anlaşır sın
Dün yerel bayii ile görüştüm bu taksit sitede geçerli dedi
Abi işte gree den bir test geleydi değerlendirme yapardık
Aynen abi birde sadece axes e 10 taksit var diğer bankalar 9 Muş kontrol ettimdeFG tesisatı kendilerinin çektiğini bilsin ben yetkili servise tesisatları çektirdim.![]()
İletişim kurdum karşıma Erinç bey çıktıAynen abi birde sadece axes e 10 taksit var diğer bankalar 9 Muş kontrol ettimde
Hadi hayırlısı bakalımİletişim kurdum karşıma Erinç bey çıktıbenim yetkili servis ile konuyu görüşeceğiz.
![]()
Hocam p115 geldi, elektrikçi de bu akşam gelecek inşallah. Akşam denerim gibi duruyorAbi işte gree den bir test geleydi değerlendirme yapardık
Yani en azından başka bir evde nasıl davranır onuda görürdük
Ooo abi Hızır gibi yetiştin çok teşekkür ederimHocam p115 geldi, elektrikçi de bu akşam gelecek inşallah. Akşam denerim gibi duruyor
Bence 12 lik al abi18 +6 kardeşim
Valla ben hemen yapacağım aslında da, elektriçimin keyfine bağlı işteOoo abi Hızır gibi yetiştin çok teşekkür ederim
Sağlık olsun be hocam canlar sağolsun nasipte ne varsa o olur hayırlısı bakalımValla ben hemen yapacağım aslında da, elektriçimin keyfine bağlı işte![]()
Birde gaia var dışardan hava taşıyan HEPA filtreli modeli şöyle düşündüm Maraşa taktirsak dışarının odun kömür dumanından kapkara olur o filtreBence 12 lik al abi
Abi şu ortamda veysel klima alınmaz zaten aradaki farkı kapattı onlarda fiyat açısından hemde iklimlendirme garantisi yok birde utanmadan yakıtı içiyor larDün kayınvalideye klima bakayım dedim ne olur ne olmaz diye.
Abi kıytırık 9luk altıs için 17.000 dolaylarında fiyatlar gördüm.
20.000 liraya Kaira Airfel var kardeşim en azından bakır borulu vs, bazen arçelik hakikaten kendini aşıyor yani![]()
4 gözle bekliyoruz. P115 i prizin birine takıp kurulumu yapın. Elektrikçi geldiğinde sana bir priz ayarlar oraya hazır ayarlı takarsın işlem hızlı olur.Hocam p115 geldi, elektrikçi de bu akşam gelecek inşallah. Akşam denerim gibi duruyor
Öyle yapacağım hocam, gelmeden kurulumunu yapacağım.4 gözle bekliyoruz. P115 i prizin birine takıp kurulumu yapın. Elektrikçi geldiğinde sana bir priz ayarlar oraya hazır ayarlı takarsın işlem hızlı olur.
önceki mesaja ekleme yapmıştım ama belki görmişsindir diye tekrar yazıyorum.Öyle yapacağım hocam, gelmeden kurulumunu yapacağım.
Gerek yok @Adem Helvacı abide gördü ebeveyn banyolu olduğu için 18+6 m² 12 lik fazla gelir.Bence 12 lik al abi
VaY halimize. 8 ay evvel 20 bin e AEP 12 VE G-TECH 12 alınırken şimdi sözde indirimli 23 bin e 9 luk zor alır hale geldik.10 taksit 23 bin TL 9 Luk Midea Xtreme Seve alındı.![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.