Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Modem Önerisi 2025 { Keenetic Hopper DSL AX1800 Wi-fi 6 Alındı }

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emreli01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

emreli01

Araştırmacı
Araştırmacı
Bütçe
2000 ₺ ve üzeri olabilir
Marka Model Bilgisi
TP Link - Keenetic
Merhaba arkadaşlar Hayırlı Bayramlar Diliyorum

Evimde Asus N16 Modem kullanıyorum evimde ki İnternet 35 mgbt fiber alt yapı yok

Evimdeki internet hızında bir sorun yok modem ışıklarının hepsi yanmasına rağmen kablosuz da bağlı tüm cihazlar gün içerisinde 1 veya 2 kez tamamen gidiyor ( yaklaşık 2 aydır ) tüm ışıklar yanıyor olmasına rağmen o sorunu yaşadığım da TTNet i aradım bir çok kez gerekli kontrolleri yapıp bir kaç yapmamı istedikleri şeyler oldu ama bizden yana bir sorun gözükmüyor maalesef dediler

Ben bu sorunu çözmek için modemi kapatıp açtığımda sorun düzeliyor ve gününe göre değişmekle beraber 5 veya 8 saat sonra gün içerisinde illaki tekrar bu durumu yaşıyorum modemde sıkıntı olsa kapat aç yapınca nasıl düzeliyor anlam veremedim durum böyle olunca evde farklı bir model ile bu durumu test edeceğim ortam olmadığı için yeni modem almak istiyorum elbette bu sorun için tavsiye edeceğiniz farklı yöntemler var ise sevinirim

Benim Hepsiburada da 2000 TL kuponum bulunmakta ve hepsi burada üzerinden 2000 veya üstü bir modem almak istiyorum belirlediğim bir kaç model var sizce hangisini almalıyım

- TP Link VR400
- TP Link VR600
- TP-Link Archer VX1800v
- Keenetic Extra DSL Modem (KN-2112)
- Keenetic Hopper DSL AX1800 (wi-fi 6) [ Alındı ] ✓

Bu 5 modelden hangisini almak mantıklı TP Link - Vx1800v de wifi6 teknolojisi var diye biliyorum sizlerin öneri ve tavsiyelerini bekliyorum teşekkürler

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar Hayırlı Bayramlar Diliyorum

Evimde Asus N16 Modem kullanıyorum evimde ki İnternet 35 mgbt fiber alt yapı yok

Evimdeki internet hızında bir sorun yok modem ışıklarının hepsi yanmasına rağmen kablosuz da bağlı tüm cihazlar gün içerisinde 1 veya 2 kez tamamen gidiyor ( yaklaşık 2 aydır ) tüm ışıklar yanıyor olmasına rağmen o sorunu yaşadığım da TTNet i aradım bir çok kez gerekli kontrolleri yapıp bir kaç yapmamı istedikleri şeyler oldu ama bizden yana bir sorun gözükmüyor maalesef dediler

Ben bu sorunu çözmek için modemi kapatıp açtığımda sorun düzeliyor ve gününe göre değişmekle beraber 5 veya 8 saat sonra gün içerisinde illaki tekrar bu durumu yaşıyorum modemde sıkıntı olsa kapat aç yapınca nasıl düzeliyor anlam veremedim durum böyle olunca evde farklı bir model ile bu durumu test edeceğim ortam olmadığı için yeni modem almak istiyorum elbette bu sorun için tavsiye edeceğiniz farklı yöntemler var ise sevinirim

Benim Hepsiburada da 2000 TL kuponum bulunmakta ve hepsi burada üzerinden 2000 veya üstü bir modem almak istiyorum belirlediğim bir kaç model var sizce hangisini almalıyım

-TP Link VR400
- TP Link VR600
- TP-Link Archer VX1800v

Bu üç modelden hangisini almak mantıklı Vx1800v de wifi6 teknolojisi var diye biliyorum sizlerin öneri ve tavsiyelerini bekliyorum teşekkürler
Hocam VR400 yada VR 600 yeter diye düşünüyorum VR 400 5 Ghz bandında 867 mbps desteklerken VR 600 5 Ghz bandında 1733 mbps destekliyor Archer Vx1800Vye bence gerek yok fuzuli masraf olur diye düşünüyorum gerçi fiber altyapı gelirse mecburen kendi vereceği fiber modemi kullanmak zorundasınız bu modemler Vdsl 2 destekli fiber destekli değil

Son düzenleme:
Hocam VR400 yada VR 600 yeter diye düşünüyorum VR 400 5 Ghz bandında 867 mbps desteklerken VR 600 5 Ghz bandında 1733 mbps destekliyor Archer Vx1800Vye bence gerek yok fuzuli masraf olur diye düşünüyorum gerçi fiber altyapı gelirse mecburen kendi vereceği fiber modemi kullanmak zorundasınız bu modemler Vdsl 2 destekli fiber destekli değil
Fiber geldiği taktirde bu 3 seçenekte çöp mü yani 🤔

Biraz araştırma yaptığımda bu modem tavsiye edildi

Keenetic Extra DSL Modem (KN-2112)

Bu modem de fiber altyapı geldiğinde kullanamazmıyım :cautious:

Son düzenleme:
Modem konusunda en iyisi. Keeneticdir. Diğerleri sıradan gibi olur. Bütçenize göre kenetic modellerine bakın hocam. Çok fark edecek

Keneetic yazılımı ile gerçekten harika bir modem, kolay arayüzü sürekli güncelleme alması, özellikleri ve anında desteği ile ön planda. Hopper modeli var inanılmaz memnunum

Eğer bütçeniz uygunsa ve gelecekte daha hızlı kablosuz bağlantıya ihtiyaç duyabileceğinizi düşünüyorsanız, TP-Link Archer VX1800v veya keenetic extra dsl modem (KN-2112) modelini tercih etmeniz daha mantıklı olacaktır. Wi-Fi 6 teknolojisi, daha iyi performans ve daha fazla cihaz desteği sunar.Keenetic modemler yazılımsal olarak çok başarılıdır.Eğer bütçeniz kısıtlıysa ve temel ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir modem arıyorsanız, TP-Link VR600 modeli de işinizi görecektir.

Eğer bütçeniz uygunsa ve gelecekte daha hızlı kablosuz bağlantıya ihtiyaç duyabileceğinizi düşünüyorsanız, TP-Link Archer VX1800v veya keenetic extra dsl modem (KN-2112) modelini tercih etmeniz daha mantıklı olacaktır. Wi-Fi 6 teknolojisi, daha iyi performans ve daha fazla cihaz desteği sunar.Keenetic modemler yazılımsal olarak çok başarılıdır.Eğer bütçeniz kısıtlıysa ve temel ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir modem arıyorsanız, TP-Link VR600 modeli de işinizi görecektir.
TP Link den vazgeçtim " Tp link almayın pkts hatası çok veriyor " diyen oldu pkts nedir bilmiyorum ama kullanan kişinin sözleri KEENETİC marka almayı düşünüyorum
Yukardaki görsel de paylaştığım iki model arasında ki farkı anlayamadim

TP Link den vazgeçtim " Tp link almayın pkts hatası çok veriyor " diyen oldu pkts nedir bilmiyorum ama kullanan kişinin sözleri KEENETİC marka almayı düşünüyorum
Yukardaki görsel de paylaştığım iki model arasında ki farkı anlayamadim
"Pkts hatası" terimi, veri paketlerinin iletiminde yaşanan sorunları ifade eder ve bu da internet bağlantısında kesintilere, yavaşlamalara veya diğer sorunlara yol açabilir. Keenetic markası, modem konusunda oldukça iyi bir alternatiftir.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri