- Marka Model Bilgisi
- msi g322cqp
Başlıktaki monitörü kasım indirimleri kapsamında aldım ancak fotoğraflarda görülen sadece test ekranında değil film sahnesinde bile belli olan ekranın 3 köşesinde ve orta üst kısmına dahi yayılmış olan bir ışık sızması mevcut. fotoğraflarda evet bir derece fazla görünse de gözle 1 derece az da olsa görülüyor ve rahatsız ediyor. SİZCE bu monitör 1000R va olması kaynaklı bu kadar sızma ile normal kabul edilebilir mi ? ayrıca bir miktar ghosting olduğunu da tespit ettim ufo test sitesinden.
tabi sizlerin uzmanlık alanı olduğu için başka türlü ışık sızması vve ghosting testleri varsa yapmaya hazırım.
2. mesele
Amazon müşteri hizmetleri depolarında olmadığından değişim hakkımı kulllandırtmadı ve iade kodu verdi. Ancak söz konusu zamanda ço daha farklı monitörler ve indirimler vardı ve artık bu sebeple daha yüksek ödeme ile ürün almak zorunda kalacağım. monitör 2023 üretimi diye biliyorum üreticiden tedarik etmesi zorunlu değil mi ?
tabi sizlerin uzmanlık alanı olduğu için başka türlü ışık sızması vve ghosting testleri varsa yapmaya hazırım.
2. mesele
Amazon müşteri hizmetleri depolarında olmadığından değişim hakkımı kulllandırtmadı ve iade kodu verdi. Ancak söz konusu zamanda ço daha farklı monitörler ve indirimler vardı ve artık bu sebeple daha yüksek ödeme ile ürün almak zorunda kalacağım. monitör 2023 üretimi diye biliyorum üreticiden tedarik etmesi zorunlu değil mi ?