Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Ocak üstü aspiratör tavsiye

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Türk Osman

Meraklı
Meraklı
Bütçe
4K
Marka Model Bilgisi
Silverline
Merhaba, Ocak üstü aspiratör almak istiyorum, biraz araştırma yaptım, markaları ve bazı modelleri inceledim yorumları okudum kafam karıştı işin içinden çıkamadım.
Çok pahalı olup beğenilmeyen çok ucuz olup beğenilen modeller gördüm.Bazılarının çekim gücü düşük ama beğenilen bazılarının çekim gücü yüksek ama beğenilmeyen bir dünya model iş böyle olunca kararsız kaldım ve bu konuda yardım istiyorum.
En son beğenilen ve olumsuz yorum almayan SİLVERLİNE markasına ait Cristal 1140 modelini beğendim fakat markayı tanımıyorum.
Buradan birşey söylemek istiyorum; bir ürün aldınız ürün hakkında diğer kişilerin karar verebilmesine yardımcı olmak için değerlendirme yapacaksınız ve oraya yazdınız, kargo hızlı geldi yok efendim ürün orjinal ambalajı güzel paketlendi kullanıyorum memnunum gibi vs anlamsız bir sürü şey bu alacak kişinin ne işine yarayacak? Yazsana kardeşim oraya ürünü şu kadar zaman kullanıyorum artıları şu eksileri şu diye..,acayip sinir oluyorum

Silverline iyi bir üreticidir değerlendirilebilir severim ürünlerini ama aspiratör/davlumbaz ürünlerinde tepe segment modeller almadığınız sürece üç aşağı beş yukarı aynı performansı alırsınız ne alırsanız alın.

Silverline iyi bir üreticidir değerlendirilebilir severim ürünlerini ama aspiratör/davlumbaz ürünlerinde tepe segment modeller almadığınız sürece üç aşağı beş yukarı aynı performansı alırsınız ne alırsanız alın.
Vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
Önerebileceğiniz bir model yada marka var mı ? Çekiş gücü iyi olsun istiyorum. Bütçem maksimum 4k

Önerebileceğiniz bir model yada marka var mı ? Çekiş gücü iyi olsun istiyorum. Bütçem maksimum 4k
Ferre bir markasina bakabilir misin ? Kayseride üretiliyor çalısan muhendisleri taniyorum gayet saglam ve esim dostum herkese önerip aldırmıstim. Piyasadaki tum urunleri kendileri uretiyor cogunlukla

4 bin liraya eli yüzü düzgün bir ürün zor maalesef. 5 küsür bin liraya Altus ALA 545 B ve Silverline Soho 60 cm var değerlendirilebilir 2 üründe.

Merhaba, Ocak üstü aspiratör almak istiyorum, biraz araştırma yaptım, markaları ve bazı modelleri inceledim yorumları okudum kafam karıştı işin içinden çıkamadım.
Çok pahalı olup beğenilmeyen çok ucuz olup beğenilen modeller gördüm.Bazılarının çekim gücü düşük ama beğenilen bazılarının çekim gücü yüksek ama beğenilmeyen bir dünya model iş böyle olunca kararsız kaldım ve bu konuda yardım istiyorum.
En son beğenilen ve olumsuz yorum almayan SİLVERLİNE markasına ait Cristal 1140 modelini beğendim fakat markayı tanımıyorum.
Buradan birşey söylemek istiyorum; bir ürün aldınız ürün hakkında diğer kişilerin karar verebilmesine yardımcı olmak için değerlendirme yapacaksınız ve oraya yazdınız, kargo hızlı geldi yok efendim ürün orjinal ambalajı güzel paketlendi kullanıyorum memnunum gibi vs anlamsız bir sürü şey bu alacak kişinin ne işine yarayacak? Yazsana kardeşim oraya ürünü şu kadar zaman kullanıyorum artıları şu eksileri şu diye..,acayip sinir oluyorum
Merhaba, çift motorlu olanları inceleyin derim, bir de filtre gözenekleri sık olmalı. 4 senedir çift motorlu Beko kullanıyoruz, 420 metreküp çekişi var, önceki tek motorlu cihaza göre daha iyi. Bizim baca mesafesi uzun olduğu için anca yeterli geliyor. Bir de tek motora çift fan takıp çift motorlu diye satıyorlar dikkat etmek lazım.

O alışveriş sitelerindeki yorumlara ben de sinir oluyorum. Ürün hakkında bilgi vermedikleri gibi ürünle alakası olmayan fotoğraf da koyuyorlar. Amaçları sırf puan elde etmek. Buzdolabı almışlar, zaten fabrikasyon kutusu ile geliyor, paketlemesi çok iyiydi yazmış:rolleyes:

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri