Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru onvo 85ovf9000u Google Tv Hakkında hiç bir bir bilgi yok (lütfen yardım!!)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FinkFenk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

FinkFenk

Yeni Üye
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
Ovno 85ovf9000u
Onvo 85ovf9000u Google Tv
hakkında araştırma yaptım onvonun kendi sitesinde mail dahi attım ama Adem Helvacı üstadımıza da instagramdan yazdım ama oda görmedi bende biçare olarak burada konu açmak istedim bana bildiğiniz bilgiler var ise bu tv hakkında panel olsun google tv lisansı olsun L1 mi L3 mü bilgilendirirseniz çok memnun olurum büyük ihtmal yarın satın alıcam çünkü şimdiden yardımını esirgemeyen herkese teşekkürlerimi minnetlerimi iletiyorum iyi forumlar .

Onvo 85ovf9000u Google Tv
hakkında araştırma yaptım onvonun kendi sitesinde mail dahi attım ama Adem Helvacı üstadımıza da instagramdan yazdım ama oda görmedi bende biçare olarak burada konu açmak istedim bana bildiğiniz bilgiler var ise bu tv hakkında panel olsun google tv lisansı olsun L1 mi L3 mü bilgilendirirseniz çok memnun olurum büyük ihtmal yarın satın alıcam çünkü şimdiden yardımını esirgemeyen herkese teşekkürlerimi minnetlerimi iletiyorum iyi forumlar .
Google tvler L1 lisanslıdır sorun yaşamazsınız O yüzden bu tv de L1 lisanslı

Panelini bilmiyorum @Adem Helvacı ve @İlteriş Yılmaz müsait olduklarında yardımcı olurlar. Google TV'lerde lisanslı lisanssız diye bir muhabbet olmaz. Yine de şöyle diyeyim. Bu televizyon L1 lisanslıdır. Netflix başta olmak üzere uygulamalarda sıkıntı yaşamazsınız.
şimdi lisans hakkında ben yanlış biliyorsam düzeltin L1 lisanlı olduğunda netfilix gibi platformlarda mümkün olan en üst çözünürlükte izlemeye olanak sağlıyor ama L3 olduğunda maz 720p kalitede izleyebiliyorsunuz pyüzden lisans önemli diye düşünüyorum

şimdi lisans hakkında ben yanlış biliyorsam düzeltin L1 lisanlı olduğunda netfilix gibi platformlarda mümkün olan en üst çözünürlükte izlemeye olanak sağlıyor ama L3 olduğunda maz 720p kalitede izleyebiliyorsunuz pyüzden lisans önemli diye düşünüyorum
Evet hocam doğru bilgi L3te hatta daha düşük de olabiliyor çözünürlük

Aklımı karıştıran bir Tv daha var onun hakkında da hiç birşey bulamadım iki tv arasında kaldım ramleri ikisinin de 2 gb dijitsuda rom bellkek 16 iken onvo da 8 oyüzden kafam çok karışık fiyat olarakda dijitsu 5 bin lira daha ucuz siz olsanız hangisini tercih ederdiniz

Dijitsu 86DG22000 86" UHD Google Tv

Aklımı karıştıran bir Tv daha var onun hakkında da hiç birşey bulamadım iki tv arasında kaldım ramleri ikisinin de 2 gb dijitsuda rom bellkek 16 iken onvo da 8 oyüzden kafam çok karışık fiyat olarakda dijitsu 5 bin lira daha ucuz siz olsanız hangisini tercih ederdiniz

Dijitsu 86DG22000 86" UHD Google Tv​

Bu daha mantıklı olur hocam ama 2 tbde alt marka olduğu için teknik servis açısından sıkıntı olabilir tabiki illa sorun yaşayacaksınız diye birşey yok ama önemli bir faktör karar sizin

yani işte panel bilgileri hakkında bilgimiz olsa bi mantık yürütüp ona göre karar vereceğim ama kimsenin bir bilgisi yok haralde iki tv içinde

Arkadaşlar selam, bu cihazın paneli gerçekten CSOT VA 120HZ donanımsal mı?
Birde aynı ürünün QLED olanı var, o nasıldır?

Uzmanları ne diyor merak ediyorum :)
@Adem Helvacı @İlteriş Yılmaz

Evet, üründe 12 COFLU, 120 Hz CSOT panel kullanılıyor. (En azından en son bilgi öyleydi. Tek parti üretilmiştir diye düşünüyorum.)

QLED olan modelin bilgisi şu anda elimizde bulunmuyor. Yorum yapmak zor olur.

1000244762.webp

Evet, üründe 12 COFLU, 120 Hz CSOT panel kullanılıyor. (En azından en son bilgi öyleydi. Tek parti üretilmiştir diye düşünüyorum.)

QLED olan modelin bilgisi şu anda elimizde bulunmuyor. Yorum yapmak zor olur.

Ekli dosyayı görüntüle 25068
Üstadım, o zaman bu boyda bir cihaz için fiyatına da bakarsak iyi bir ürün diyebilir miyiz?
Anakartı bilemiyorum ama muhtemelen düşüktür. Zaten Android Box ve ps kullanıyorum benim açımdan pek önemi yok.
Bir gözüm arızalı olduğu için 60hz ve en azından 100hz arasındaki frame farkını çok net hissedebiliyorum. 120hz beni mutlu eder mi?

Üstadım, o zaman bu boyda bir cihaz için fiyatına da bakarsak iyi bir ürün diyebilir miyiz?
Anakartı bilemiyorum ama muhtemelen düşüktür. Zaten Android Box ve ps kullanıyorum benim açımdan pek önemi yok.
Bir gözüm arızalı olduğu için 60hz ve en azından 100hz arasındaki frame farkını çok net hissedebiliyorum. 120hz beni mutlu eder mi?
Ekran büyüklüğü ve panel kalitesi hesaba katılınca evet, makul görünüyor. Panelde 12 cof olması bir miktar handikap oluştursa da 120 hz ve uygun üretim 85 inç bir panel. O yüzden seçenekler de azalıyor.

Ekran büyüdüğü için 120 hz olması daha da önem kazanıyor.

Ekran büyüklüğü ve panel kalitesi hesaba katılınca evet, makul görünüyor. Panelde 12 cof olması bir miktar handikap oluştursa da 120 hz ve uygun üretim 85 inç bir panel. O yüzden seçenekler de azalıyor.

Ekran büyüdüğü için 120 hz olması daha da önem kazanıyor.
Üstat selamlar, Onvo teknik destek ile iletişime geçtim. Verilen bilgi "ONVO 85OVF9000U ve ONVO 85OVF9000UQ modelleri 60 FPS desteklemektedir. MEMC özelliğine sahip değildir. Fakat görüntü tarafında yazılımsal iyileştirme mevcuttur. " şeklinde oldu.
Farklı ve bilinmeyen bir panel gelmesi muhtemel. Evet doğru, fiyatı uygun ve beklenti düşük ama açıkçası daha önce paylaşılan özelliklerden dolayı radarıma girmişti. Teyit rica ettim, farklı bir sonuç çıkmazsa başka markalara artık bakacağım.

Üstat selamlar, Onvo teknik destek ile iletişime geçtim. Verilen bilgi "ONVO 85OVF9000U ve ONVO 85OVF9000UQ modelleri 60 FPS desteklemektedir. MEMC özelliğine sahip değildir. Fakat görüntü tarafında yazılımsal iyileştirme mevcuttur. " şeklinde oldu.
Farklı ve bilinmeyen bir panel gelmesi muhtemel. Evet doğru, fiyatı uygun ve beklenti düşük ama açıkçası daha önce paylaşılan özelliklerden dolayı radarıma girmişti. Teyit rica ettim, farklı bir sonuç çıkmazsa başka markalara artık bakacağım.
Gelen son bilgide 9000u için CSOT panel var. Şimdilik bilinmeyen panel gelme şansı pek görünmüyor. Panel bilgisi de sistemde verdiğim gibi görünüyor. Müşteri hizmetleri bu konularda maalesef yeterli bilgiye sahip olamayabiliyor.

Gelen son bilgide 9000u için CSOT panel var. Şimdilik bilinmeyen panel gelme şansı pek görünmüyor. Panel bilgisi de sistemde verdiğim gibi görünüyor. Müşteri hizmetleri bu konularda maalesef yeterli bilgiye sahip olamayabiliyor.
İlteriş hocam, Yakup Polat hala destek oluyorsa teyit alma şansınız olur mu acaba? Teşekkürler.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri