Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

ONVO OV50500 50 INC TV

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

KERİM07ALANYA

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba Adem abiciğim nasılsın saygılar sunarım,

ONVO OV50500 50 INC 2023 TV

Hakkında bilgi verebilir misin

7200 lira ya TAHTAKALE SPOT'TA satılıyor şu an,benim bütçem de bu kadar zaten

fiyatına göre çok iyi fiyat performans ürünü gibi duruyor.

Ana kart/işlemci/Ram/ses kalitesi ses seviyesi en önemlisi COF sayısı hakkında bilgi verebilir misin Bir de ONVO servis hizmeti iyi midir acaba abiciğim bir sıkıntı olduğunda arkasında duruyorlar mı tv değişim veya sorunsuz tamir yapıyorlar mı şimdiden çok teşekkür ederim saygılar iyi çalışmalar.

Merhaba Adem abiciğim nasılsın saygılar sunarım,

ONVO OV50500 50 INC 2023 TV

Hakkında bilgi verebilir misin

7200 lira ya TAHTAKALE SPOT'TA satılıyor şu an,benim bütçem de bu kadar zaten

fiyatına göre çok iyi fiyat performans ürünü gibi duruyor.

Ana kart/işlemci/Ram/ses kalitesi ses seviyesi en önemlisi COF sayısı hakkında bilgi verebilir misin Bir de ONVO servis hizmeti iyi midir acaba abiciğim bir sıkıntı olduğunda arkasında duruyorlar mı tv değişim veya sorunsuz tamir yapıyorlar mı şimdiden çok teşekkür ederim saygılar iyi çalışmalar.
Abim Onvo ve TCL konusunda servis kısmında hep uyarıyoruz biliyorsunuz. Yani bu markalarda şimdilik öyle vestel Arçelik Samsung kalitesinde servis hizmeti beklemeyin.
50500 panel bilgileri elmde yok, firmadan istedim, gelince panel bilgilerini de yayınlarım.

Musait olduğunda cevabını bekliyorum Adem abiciğim çok teşekkür ederim şimdiden şu an TAHTAKALE SPOT'TA mağazadayım senden olumlu dönüşü alırsam tv yi sırtlayıp götüreceğim eve.

Bekliyorum abiciğim.
Yapıştır geç abi.

HKC panel var üzerinde hem de geçit çipli görünüyor. COF konusunda sorun yok
AG katman %3, sınıfında zaten %2 den yukarısı yok.
FSA yapı tipinde panel. Biliyorsun FSA panel nedir diye aratsan zaten bizim sitedeki açıklamayı buluyorsun.
VA tabanlı paneldir bak yan açılarda kontrast sapması bütün VA paneller yapar biliyorsun

Adem Abiciğim çok sağolasın,Allah senden razı olsun,çok teşekkür ederim,iyiki varsın seni çok seviyoruz,hemen
YAPIŞTIRIP GEÇİYORUM.

Yalnız bu modelde kaç çip olduğu belli değil mi onu gerçekten merak ediyorum bir de sağdan soldan kontrast sapması yapıyor mu.
Dolby Audi yazıyor Dolby atmos yazmıyor stereo hoparlör yok mu bu tvde.

Yalnız bu modelde kaç çip olduğu belli değil mi onu gerçekten merak ediyorum bir de sağdan soldan kontrast sapması yapıyor mu.
Dolby Audi yazıyor Dolby atmos yazmıyor stereo hoparlör yok mu bu tvde.
Yukarıda kontrast sapması yapar diye yazdım ya zaten?
12 COF var
Stereo ürün, Stereo kavramı ile Dolby sistemi birbirine karıştırmışsınız.

Çok teşekkür ediyorum Adem abiciğim senin verdiğin Çok değerli bilgiler doğrultusunda bu tvyi şimdi hemen YAPIŞTIRIP GEÇİYORUM,sen tamam dediğine göre sorun yok,umarım tv ve servis ile ilgili herhangi bir sorun yaşamam ONVO ya bu konularda pek güvenemiyorum çünkü,yine de bu fiyatta böyle ürün olmadığı için ve senin değerli bilgilerin ve tecrübenin güvenirliğine dayanıp YAPIŞTIRIP GEÇİYORUM Çok sağol abi kendine iyi bak çok teşekkür ederim seni biraz yordum kusura bakma iyiki varsın ADEM HELVACI:clap2

Çok teşekkür ediyorum Adem abiciğim senin verdiğin Çok değerli bilgiler doğrultusunda bu tvyi şimdi hemen YAPIŞTIRIP GEÇİYORUM,sen tamam dediğine göre sorun yok,umarım tv ve servis ile ilgili herhangi bir sorun yaşamam ONVO ya bu konularda pek güvenemiyorum çünkü,yine de bu fiyatta böyle ürün olmadığı için ve senin değerli bilgilerin ve tecrübenin güvenirliğine dayanıp YAPIŞTIRIP GEÇİYORUM Çok sağol abi kendine iyi bak çok teşekkür ederim seni biraz yordum kusura bakma iyiki varsın ADEM HELVACI:clap2
Güzel günlerde kullan, Gelen servis emekçisi dostumuza da benden selam söyle. :ok

Aklıma gelmişken, bak sen bu televizyonu satın alırken ne kadar zorlandığını çok iyi biliyorsun.
İşte senden sonrakileri düşünerek bu satın alma sürecindeki tüm tecrübelerini senden sonrakiler için kılavuz olması amacı ile paylaşmanız irca ediyorum. TV ile ilgili kurulum süresi, ürün deneyimleri, tv nin sesini görüntüsünü yan açı perforansını nasıl bulduğunu ve hatta yapabilirsen SABİT GÖRÜNTÜ yapıp aynı görüntüyü hem karşı açı hem de yan açıdan görsel olarak da paylaşıp bir 50500 ONVO incelemesi yayınlayabilrisin Süper olur :ok

Tabiki neden olmasın elimden geleni yaparım abiciğim,insanlarla bilgi alışverişinde bulunmayı müzakere etmeyi çok seviyorum bu konuda yapabileceğim her şeyi yapmak isterim.Sonuçta sen olmasaydın ben bu tv yi alamazdım.Ayrıca ben çok sinir oluyorum insanların bir sürü para verip tv alıp birkaç yıl içerisinde o tv lerin bozulmasına,bu insanların kafasında ön yargı oluşturuyor led tv ler birkaç senede bozuluyor diye,halbuki doğru tv modeli bulunsa senin anlattıklarına göre 5 veya 6 sene gider çok sık tv izlemeyen birisi isek 10 seneye yaklaşır ama insanlar bunun farkında değil aslında ben direk seni öneririm senin ismini veririm böyle durumlarda,tabiki kendimde yardımcı olurum elimden geldiğince,insanların parasına yazık oluyor,sizin de dediğiniz gibi sonuçta ne aldığını bilmek herkesin en doğal hakkı,insanlar para veriyorlar,bence hepimiz bu konularda araştırmacı olmak zorundayız.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri