Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
E o zaman İzmir'den de geçsin. Şöyle bir rota çizdimBana hava hoş![]()
AOU'nun rotası böyle Bodrum kalkışlıE o zaman İzmir'den de geçsin. Şöyle bir rota çizdim
Bodrum Milas Söke Kuşadası Selçuk İzmir Manisa Turgutlu Salihli Kula Uşak Banaz Afyon Polatlı Ankara Kırıkkale Sungurlu Çorum Merzifon Havza Kavak Samsun Tekkeköy Çarşamba Terme Ünye Fatsa Ordu Piraziz Bulancak Giresun Espiye Tirebolu Görele Eynesil Vakfıkebir Akçaabat Trabzon Yomra Arsin Araklı Sürmene Of Rize İyidere Çayeli Pazar Ardeşen Fındıklı Arhavi Hopa.
Tahmini 30 saat kadar sürer baştan sona
İzmir'den geçeyim kabul. Peki İstanbul neresinde bu rotanınE o zaman İzmir'den de geçsin. Şöyle bir rota çizdim
Bodrum Milas Söke Kuşadası Selçuk İzmir Manisa Turgutlu Salihli Kula Uşak Banaz Afyon Polatlı Ankara Kırıkkale Sungurlu Çorum Merzifon Havza Kavak Samsun Tekkeköy Çarşamba Terme Ünye Fatsa Ordu Piraziz Bulancak Giresun Espiye Tirebolu Görele Eynesil Vakfıkebir Akçaabat Trabzon Yomra Arsin Araklı Sürmene Of Rize İyidere Çayeli Pazar Ardeşen Fındıklı Arhavi Hopa.
302 ve 403'ün yeri her zaman farklı olacak0302 otomarsan. Bu reklam hala aklımda
Yok o Denizli Dinar üzeri gidiyor. Ben Kuşadası Selçuk her yeri yazdım, İzmir'den sonra da Turgutlu'ya geçmeden Manisa'ya uğrayıp ordan dönüyor. ??AOU'nun rotası böyle Bodrum kalkışlı![]()
Bu güzergaha İstanbul olmaz ki. Onun için farklı bir rota çizmek lazımİzmir'den geçeyim kabul. Peki İstanbul neresinde bu rotanın![]()
Otobüs benim otobüs. Nere gidiyonuz otobüsü getirmeden? Rotaya eklenmeliYok o Denizli Dinar üzeri gidiyor. Ben Kuşadası Selçuk her yeri yazdım, İzmir'den sonra da Turgutlu'ya geçmeden Manisa'ya uğrayıp ordan dönüyor. ??
Bu güzergaha İstanbul olmaz ki. Onun için farklı bir rota çizmek lazım
Otobüs benim otobüs. Nere gidiyonuz otobüsü getirmeden? Rotaya eklenmeli![]()
Saç oradan toplanmaz. Başının arkasına vurur. Daha yukarı alması gerekirdi. Hanımefendiye puanım "3(üç)"
Yani düşününce keyifli geliyor aslında.E o zaman İzmir'den de geçsin. Şöyle bir rota çizdim
Kurabiye çay ben dağıtırımBen alıyorum, sen ve @NBKpro şoförlük yapıyorsunuz. Gözlük şart ama. Üründe sürücü dahil değil dedikleri için sizden rica etmek durumunda kaldım![]()
Ben yol boyunca konuşacağıma eminimKurabiye çay ben dağıtırım![]()
Abi ek ikramlıklar da koyayım ben çantaya o zaman görünüşe göre yetmeyecekBen yol boyunca konuşacağıma eminim
Muğladan Sakarya'ya giderken Mercedes Sprinter içinde yol boyunca susmamış adamım ben![]()
O kadar çeneye yetmemesi normaldirAbi ek ikramlıklar da koyayım ben çantaya o zaman görünüşe göre yetmeyecek![]()
Buket Yaman'ı tek geçerim. Kamil Koç'un en genç bayan şoförü.
Gerçek olsa şaşırmam
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.