Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Seni üzmek istemezdim ancak çift katlı için kendimi harcayamam ?
Bak işte varmış. İlla Metro gerekmiyormuş. Oh içim rahat etti şu an
15 sene öncesinin olması dışında başka problem yokBak işte varmış. İlla Metro gerekmiyormuş. Oh içim rahat etti şu an![]()
Ne yapalım, zamanda yolculuk hakkımı otobüs için kullanırım15 sene öncesinin olması dışında başka problem yok![]()
Yabancı plaka mı o?
Aynen Almanya plaka. Varan'a özel geliyordu ya o zamanlar Setra'nın Türkiye Distribütörüydü Varsan.Yabancı plaka mı o?
Ben bindim hemi de cillop gibi sıfır kilometreŞimdi Setralara binmek kime nasip olacak? Binsen de en yenisi 5 yıllık anası ağlamış Setralar![]()
Nerde bindinBen bindim hemi de cillop gibi sıfır kilometre![]()
Türkiye'de bindiğimi söylemedim kiNerde bindinTürkiye'de sıfır Setra yok diye biliyorum.
Nerde bindinTürkiye'de sıfır Setra yok diye biliyorum.
Türkiye'de bindiğimi söylemedim ki![]()
İyi bayramlar hacı abi ? ?Şey geldi aklıma "Sakin ol champ, evdeyim" ???
Uzun yıllar önce Çapa taraflarında süper baba dizisinde fikonun oğlunu oynayan çocuğu üst katında en önde otururken görmüştümAha var mı hala? A aaa ben bundan bihaberim. Hangi firmada?
Benim tek bildiğim İETT'nin sahil hattında çift katlı vardı. Onda da aşağıda kalmıştım![]()
Çapa tarafında var mıydı iki katlı otobüs? Ben karşının taksisiyim abi bilemedimUzun yıllar önce Çapa taraflarında süper baba dizisinde fikonun oğlunu oynayan çocuğu üst katında en önde otururken görmüştümNitekim severim çift katlı otobüsleri, uzay yolculuğu gibi gelirdi bana hep
Evet Çapa hastanesinin oralarda görmüştüm.Çapa tarafında var mıydı iki katlı otobüs? Ben karşının taksisiyim abi bilemedim
Adem hocam. Bende feci şekilde otobüs hastalığı vardı. Hala da var biraz. Otobüs şoförü olmak için çok çabaladım. Ama kısmet olmadı. Otogar Topkapı'da iken haftanın 4 günü neredeyse her akşam Bağcılar'dan Topkapı'ya giderdim. Otobüslerin otogara giriş çıkışlarını seyrederdim. Değişik bir tutku idi. Saat 23:00'lere kadar kalırdım oralarda.Bir zamanlar çok merakım vardı otobüslere ve otobüs yolculuklarına. İnanılmaz keyif verirdi bana. Bazen bitmesin isterdim
Setra, Neoplan, SuperMAN, 0302 diye bildiğim ama meğerse O302 olduğunu yıllar sonra öğrendiğim nice güzel otobüs anılarım da yok değil hani
Bir de çift katlılar vardı, hatta 1,5 katlı diye geçenlerde mi vardı ne?
O çift katlıların üst katında en önde gitmek ne kadar büyük keyifti![]()
Bu bilgi bende yok
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.