Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Philips 55PML9008 mi TCL 55C645 mi?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

RockNRolla

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
27000
Marka Model Bilgisi
Philips 55PML9008, TCL 55C645
Uydu kanalları ve Film izlemek için kullanacağım. Oyun oynamıyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim. Bunların görüntü kalitesi hangisinin daha iyidir. Uygulama olarak amazon prime, netflix, youtube kullanırım. Yazılımları kasar mı hangisininki daha iyidir. Benim için 1. öncelik görüntü kalitesi.

Uydu kanalları ve Film izlemek için kullanacağım. Oyun oynamıyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim. Bunların görüntü kalitesi hangisinin daha iyidir. Uygulama olarak amazon prime, netflix, youtube kullanırım. Yazılımları kasar mı hangisininki daha iyidir. Benim için 1. öncelik görüntü kalitesi.
Hocam yazılım anlamında android tv olduğu için genel anlamda donanımsal özellik olarak ram rom kapasitesi düşük tutuluyor Ben olsam android değil de Söart tv alır yanına da android uygulama kullanacaksam kaliteli ve donamı yüksek bir android box alırım
Görüntü kalitesi olarak Tcl C645 Qled bir tv fakat Philips’in P5 görüntü motoru daha önde diye düşünüyorum çok övülen bir görüntü motoru fakat olur ya bir sorun oldu ümidimiz tabiki olmaması satış sonrası hizmet konusunda Philips sorunlu bir marka son karar tabiki sizin
Ben olsam Tcl alırım

Son düzenleme:
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri