Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hala devam ediyor hocam tekrar kontrol edin isterseniz
yakaladım bu sefer kaya hocam çok teşekkür ediyorum sizeMediamarkt sitesi çok hantal sayfaya girince bir müddet bekleyin yukarida indirimli fiyatı göreceksiniz.
amazonda 20.899TL hocamPUS8807 bence daha iyi bir televizyon ama o bütçede bulamazsınız bu televizyonu.
55 inç o fiyatta. SSH sorununu göz önünde bulundurarak PUS8807 derim.amazonda 20.899TL hocam
tlc qled diye diğeri arada kaldım açıkçası hocam artıları eksileri olarak bir kalem çıkarıp değerlendirebilir misiniz ? Neden tercih etmeliyim mesela shh harici55 inç o fiyatta. SSH sorununu göz önünde bulundurarak PUS8807 derim.
tlc qled diye diğeri arada kaldım açıkçası hocam artıları eksileri olarak bir kalem çıkarıp değerlendirebilir misiniz ? Neden tercih etmeliyim mesela shh harici
teşekkürler hocam tlc 144hz destekliyormuş panelde biri led diğeri qled birde tlc'nin hafızası daha iyi sanıyorum kararsız kaldım![]()
Philips 65PUS8807 Android Smart UHD TV Fiyat, Yorum, İnceleme Ve Panel Teknik Özellikleri
Philips 65PUS8807 Android Smart UHD TV Fiyat, Yorum, İnceleme ve Panel Teknik Özellikleri ile ilgili bu yazıyı hazırlama nedenimiz, mümkün olduğunca genişwww.inceleriz.com
TCL C serisi genel bilgi konusu.
TCL C serisi modellerinin genel özellikleri ile ilgili bilgilendirme amaçlı bu konuyu açıyorum. Gelecekte güncellenip bilgilere ekleme yapılacaktır. Gördüğünüz eksik veyahut yanlış bilgileri söylerseniz tabloda güncelleme yaparım. NOT: Soru işareti olan yerler hakkında bilgi bulunamamış...www.forum.inceleriz.com
120 ile 144 arasında hangi konsol kaç oyun belli eder o farkı? C735 te alınabilir seçim sizin. Mağazada gözünüzle görmeyi ihmal etmeyin.teşekkürler hocam tlc 144hz destekliyormuş panelde biri led diğeri qled birde tlc'nin hafızası daha iyi sanıyorum kararsız kaldım
mağazada philips 8507 görmüştüm renkler biraz soluk gelmişti gözüme o acaba aynı mı panelleri renk gamı falan120 ile 144 arasında hangi konsol kaç oyun belli eder o farkı? C735 te alınabilir seçim sizin. Mağazada gözünüzle görmeyi ihmal etmeyin.
Fark vardır aradamağazada philips 8507 görmüştüm renkler biraz soluk gelmişti gözüme o acaba aynı mı panelleri renk gamı falan
eyvallah hocam.Fark vardır arada
Philips mediamarktta bu geceye özel 65 inch olanı 24080 lira hocam bakın isterseniz.eyvallah hocam.
Kaçtı hocamPhilips mediamarktta bu geceye özel 65 inch olanı 24080 lira hocam bakın isterseniz.
![]()
PHILIPS 65PUS8807 65 inç 164 Ekran Uydu Alıcılı Smart 3 Taraflı Ambilight 4K Ultra HD LED TV
4K UHD görüntü kalitesi. 3 taraflı Ambilight TV sayesinde kenarındaki LED ışıklar parlar. Ekrandaki renkler ve ses düzeyine göre renkler uyumlu bir şekilde değişir. HDMI ve USB bağlantı girişleriyle kesintisiz bağlanma. Philips TV MediaMwww.mediamarkt.com.tr
Hala devam ediyor hocam tekrar kontrol edin istersenizKaçtı hocam![]()
Hala devam ediyor hocam tekrar kontrol edin isterseniz
yakaladım bu sefer kaya hocam çok teşekkür ediyorum sizeMediamarkt sitesi çok hantal sayfaya girince bir müddet bekleyin yukarida indirimli fiyatı göreceksiniz.
siparişlerime geç düştü.urunu satın aldım mail geldi ama mediamarkt siparişlerim bölümünde gözükmüyor bilginiz var mı bu konuda acaba ?
Hayırlı olsun hocam, keyifle kullanın.yakaladım bu sefer kaya hocam çok teşekkür ediyorum sizesatın aldım. umarım memnun kalırım
![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.