Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Philips OLED Yamukluk ?

CBY

Meraklı
Meraklı
Evet dostlar yine Philips yine sorun mu ? Değişimden gelen TV’mizde de şöyle bir sorunumuz var. Görüntüde bir sorun yok ancak kozmetik olarak gördüğünüz üzere :clap2 Sormak istediğim soru bu olabilitesi olan bir şey mi, yoksa direkt olarak bir sorun mu ? @Adem Helvacı

Ekli dosyalar

• IMG_2639.jpeg
    IMG_2639.jpeg
    39.5 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Evet dostlar yine Philips yine sorun mu ? Değişimden gelen TV’miz de şöyle bir sorunumuz var. Görüntüde bir sorun yok ancak kozmetik olarak gördüğünüz üzere :clap2 Sormak istediğim soru bu olabilitesi olan bir şey mi, yoksa direkt olarak bir sorun mu ? @Adem Helvacı
Hocam şahsen göremedim sorunun nerede olduğunu işaretleme şansın var mı ?

Teşekkür ederim hocam, fotoğrafı yakınlaştırınca anlaşılıyor aslında hafif eğiklik.
Bariz belli oluyor eğikliği. Görselde rahatsız edebilir. Ama bunun tvnin çalışması açısından ne derece elzem olduğuna karar verecek kişi ben değilim.

• Beğen
Tepkiler: CBY
Karşıdan bakınca anlaşılmıyorsa sorun yok demektir. Fakat şöyle bir sıkıntı olabilir. Ekran düz. Çerçeve eğri. Orada açıklık var demektir. Toz vs. için.

Bu tv kaç inç? büyük ekranlarda hafif yamukluk hemen hepsinde olabiliyor çünkü

Karşıdan bakınca anlaşılmıyorsa sorun yok demektir. Fakat şöyle bir sıkıntı olabilir. Ekran düz. Çerçeve eğri. Orada açıklık var demektir. Toz vs. için.
Philips zaten bu toz konusunda mimli. Ancak kasa ekranla beraber yamuk görünüyor fotoğraflarda. Açıklık var gibi değil.

Philips zaten bu toz konusunda mimli. Ancak kasa ekranla beraber yamuk görünüyor fotoğraflarda. Açıklık var gibi değil.
Evet hocam dikkatli bakınca yandan ekranla beraber bir eğilme mevcut. Karşıdan izlemeyi etkilemiyor ancak o açıdan bakarsak zaten karşıdan izlemeyi etkilemesi için de TV’nin açılanması gerekir ki o zaten kabul edilemez. Şu anki durumun izlenebilirliği etkisi olmasa da bir problem olduğunu düşünüyorum. Servise yazdık bakalım eminim normal diyecekler bana THH yolu görünecek tekrar.

Evet hocam dikkatli bakınca yandan ekranla beraber bir eğilme mevcut. Karşıdan izlemeyi etkilemiyor ancak o açıdan bakarsak zaten karşıdan izlemeyi etkilemesi için de TV’nin açılanması gerekir ki o zaten kabul edilemez. Şu anki durumun izlenebilirliği etkisi olmasa da bir problem olduğunu düşünüyorum. Servise yazdık bakalım eminim normal diyecekler bana THH yolu görünecek tekrar.
Her durumda servis raporunuz olsun zaten. Ancak değişim bile çıksa daha kötü gelmeyeceğinin garantisi yok. Sizin seyir kalitenizi çok da etkilemiyorsa, bazen çok da dürtmemek gerekebilir.

Daha önce nasıl bir sorun yaşamıştınız?

Daha önce nasıl bir sorun yaşamıştınız?
Önceki MiniLED’di hocam 4. ayda ambilight arızalanmıştı, servisle iletişim kurduğumda değişim olmayacağı ancak tamir olacağı söylenmişti. Ben de THH’ye verdim değişim kararı çıktı üzerine ekleyip OLED aldım. Başka marka ile sağlayamadık değişimi o yüzden yine Philips aldık. Güzel tv bu arada şu kadarlık yamuğu olmasa ?

Önceki MiniLED’di hocam 4. ayda ambilight arızalanmıştı, servisle iletişim kurduğumda değişim olmayacağı ancak tamir olacağı söylenmişti. Ben de THH’ye verdim değişim kararı çıktı üzerine ekleyip OLED aldım. Başka marka ile sağlayamadık değişimi o yüzden yine Philips aldık. Güzel tv bu arada şu kadarlık yamuğu olmasa ?
Bana öyle geliyor ki firmalar değişim ve iade yoluyla gelen televizyonları sıfırlayıp bir güzel paketleyip, değişim kararı verilen müşterilere gönderiyor. Çünkü değişim sonrası gönderilen televizyonların çoğunda bir sıkıntı çıkıyor gibi.

Bana öyle geliyor ki firmalar değişim ve iade yoluyla gelen televizyonları sıfırlayıp bir güzel paketleyip, değişim kararı verilen müşterilere gönderiyor. Çünkü değişim sonrası gönderilen televizyonların çoğunda bir sıkıntı çıkıyor gibi.
Olabilir tabi hocam da bu ürünle önceki ürün farklı benim öteki iade edildi buna yeni fatura kesildi gibi oldu. Bir de TR’ye ilk giren 808’lerden benimki muhtemelen.

Evet dostlar yine Philips yine sorun mu ? Değişimden gelen TV’mizde de şöyle bir sorunumuz var. Görüntüde bir sorun yok ancak kozmetik olarak gördüğünüz üzere :clap2 Sormak istediğim soru bu olabilitesi olan bir şey mi, yoksa direkt olarak bir sorun mu ? @Adem Helvacı
Günaydın. Samsung S95 lerde sık gördüğümüz bir durum. Sözde ESTETİK adı altında içine ettiler televizyon teknolojisinin. Bazı konuları da bu derece zorlamamak veya zorlayacaksanız da üretim maliyetini düşürmek adına mükavemet unsurlarından kaçmamak gerekir.

Abi bu alet yıllarca böyle çalışır hiç sorun değil ve kafanıza da takmamanız gerekir fakat sorun şu ki ilride minicik bir sorun olsa bu yamukluğu işaret eder ve ''Tüketici hatası'' der ihaleyi size bırakır bu densizler.

O nedenle en azından kayıtlara geçmesi ve sizin de elinizde bir ispat olması adına bu durumun belgelenmesi gerekir diye düşünüyorum.

Günaydın. Samsung S95 lerde sık gördüğümüz bir durum. Sözde ESTETİK adı altında içine ettiler televizyon teknolojisinin. Bazı konuları da bu derece zorlamamak veya zorlayacaksanız da üretim maliyetini düşürmek adına mükavemet unsurlarından kaçmamak gerekir.

Abi bu alet yıllarca böyle çalışır hiç sorun değil ve kafanıza da takmamanız gerekir fakat sorun şu ki ilride minicik bir sorun olsa bu yamukluğu işaret eder ve ''Tüketici hatası'' der ihaleyi size bırakır bu densizler.

O nedenle en azından kayıtlara geçmesi ve sizin de elinizde bir ispat olması adına bu durumun belgelenmesi gerekir diye düşünüyorum.
Teşekkür ediyorum üstad ağzına sağlık, kurulumun ertesi günü telefon ve mail yoluyla bildirim yaptım neyse ki.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri