- Marka Model Bilgisi
- Phillips 8808
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Hocam cevabın için teşekkür ederim ama 52 bin tllik bir tv aldım arkadasım 55 inç arçelik aldı led hd onda bile bu tarz bi beyazlama yok bu beni deli ediyor nasıl yapabiliriz kihocam bence çok sıkıtnı yok gibi alt taraflardakiler var ama led tvlerde belli bir oranda kaabul ediliyor
Kenarlarda sıkıntı var. @TeslaPIHILIPS 75pus8808 ekran normal mi
Aldıgım tvyi gündüz kurdurdum tabikide belli olmamıstı ama aksamlar su an gözle görülür bi ışık çıkısı var siyah noktolarda fotolarda görebilirsiniz ne yapmalıyım lütfen bilgilendiri misiniztakip ediyorum ama sizleri nasıl gafil avlandım
Ekli dosyayı görüntüle 7154
en iyi en kısa sürede nasıl bu işi çözebilirim teşekkürler şimdidenKenarlarda sıkıntı var. @Tesla
Net bir şekilde fotoğrafları çekin. Çektiğiniz fotoğrafla gözünüzle gördüğünüz manzara aynı olsun yani kadraj yanılsaması olmasın. Direkt arıza kaydı açın gelen ekiplere hem görselleri gösterin hemde belli olduğu görüntüleri açın televizyondan onlarda görsün değişim isteğinizi belirtin yokuşa sürerlerse THH'ye verirsiniz.en iyi en kısa sürede nasıl bu işi çözebilirim teşekkürler şimdiden
Teşekkür ederim çagırdım servisi ama bekleyecegiz yarın gelcekler misNet bir şekilde fotoğrafları çekin. Çektiğiniz fotoğrafla gözünüzle gördüğünüz manzara aynı olsun yani kadraj yanılsaması olmasın. Direkt arıza kaydı açın gelen ekiplere hem görselleri gösterin hemde belli olduğu görüntüleri açın televizyondan onlarda görsün değişim isteğinizi belirtin yokuşa sürerlerse THH'ye verirsiniz.
Maalesef 75 inç yapıştırma panel ışımalar oluyor servis bakalım nediyecekKenarlarda sıkıntı var. @Tesla
Servis geldi fotoları çekti cevap bekliyoruz ama media markten almıştım nasıl ben iade edicem bunu izleyemem cok sinrim bozuk cok begenerek almıstımMaalesef 75 inç yapıştırma panel ışımalar oluyor servis bakalım nediyecek
Siz değişmesini mi istiyorsunuz yoksa iade mi?Servis geldi fotoları çekti cevap bekliyoruz ama media markten almıştım nasıl ben iade edicem bunu izleyemem cok sinrim bozuk cok begenerek almıstımdeliricem nerelere basvursam bilmiyorum
Adem abi öncelikle hayırlı aksamlarüründe bol miktarda sehim var yalnız lens kaynaklı yanılsama durumunu da düşünmek lazım. Gerçek gözünüzle gördüğünüz de bu ise ''sorunlu'' diyebiliriz.
Işık sorunu varsa tek çözümü ls03b dir zaten.Adem abi öncelikle hayırlı aksamlar
Tv degişimi geldi onaylandı media markte gidip. Samsun Qe75ls03 frame aldım yarın gelicek müsaitsen bu tv yi yorumlar mısın evimede gündüzleri cok ışık geliyordu aslında mat ekran tercigim olsu ama ps5 fps oyunlarıda oynuyorum iyi bir seçim olmuş mu tcl miniled yoktu o yüzden bakamadım bile o tvye
Diger kullanıcılarda samsung frame i yorumlayabilirse sevinirim![]()
Herkese öneririm bence adem abi bi youtube videosu çekersen çok memnun kalırım kullanıcılar frame tv yi ögrenmeleri lazım ben sans eseri ögrendim siyahların oledden sonra bu kadar siyah olabilecegi aklıma gelmezdi samsung frame tv canmış her seyi ile harika ama profesyonel bir göz bence anlatsa iyi olur herkese hayırlı aksamlarIşık sorunu varsa tek çözümü ls03b dir zaten.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.